Cayang You All

My Little Honey Dew

thanx mr nuffnang

30 Ogos 2013

Pembedahan Sofia mAISARAH...



Salam semua...Masih lagi mood rayakan?
lamanyalah aii tak berblogging..Honey dew sunyii tanpa kata..
Alhamdulillah masih berblogging..
hehehe sampai tak tau mana nak mula..

korang rindu tak??
perasankan??hehe

skang sure banyak open house...so rayanie jer berat badan naik sebanyak 4 KILO....hwuaaa..


harini ada cerita sikit nak kongsi ngan u all tentang sofia.Alhamdulillah seminggu sebelum raya SOFIA dah selesai menjalani pembedahan cyst nya..alhamdulillah..

So mummy cerita sedikit kisahnyer kat u olz..

Sejak lahir sofia ada cyst belakang badan..dulu masa lahir kecil tapi meninggkat besar semakin besar sampai umur dia 1 tahun 2 bulan tetiba kecut..
So doktor kata maybe kecut n kita tutup kes n tak proceed tapi mummy still pantau..masa tuh mmg kecut so sedikit lega sampailah umur dua tahun...cyst bertambah besar...


semakin besar sampai risau dibuatnya..so mummypun terus talifon ke hospital n mintak teruskan semula cek d hospital.agak bernasib baik n syukur banyak sbb selang seminggu nak raya (dalam ramadhan) doktr bg appoiment nak tgk


so hari isnin seminggu sebelum raya aidilfitri kami ke hospital.bila doktr tengok diakata mungkin cyst dah pecah akarnya sbb ada tanda merah di benjol tuh..alahai.n dia kata 
"boleh ker addmit ward harini??esok kita proceed untuk operation"
WHAT?today doc?n tmrow operation???yes my dear mummy...

oooo no no no..sungguh tak sangka..tapi ni peluang baik sbb lama dah tunggu n dok risau so ni peluang baik kita kena terima

nie nama doktor yang merawat sofia..

So kat sana dia makan puas puas...sik makan aja kerja sbb jam 4 pagi dia kena puasa..tak boleh makan minum sampai jam 8..walaupun minum susu..

macam tahu jerk nak posa so dia makan apa jer n makanan hospital lagilah dia makan sbb bubur.masa nie mummy tak posa.nurse tanya kak posa?akk tak posa lampu merah..huhuhu..so dapat makanan sekali tapi maluuuuu nak makan..tapi makan jugak..hehehe

so start jam 4 pagi dia tidooo dengan lena n tak bangun langsung sampai doktor bius datang melawat jam 6.00 pagi..dia terangkan cara2 n procedure untuk bius satu badan..paham paham jerlah budak mesti kena bius satu badan..

tengok???
dia tido ngan lena sekali..
doktor tuh tanya dia puasa tak n btul2 nak make sure dia still puasa n start jam 4 tadikan...

tetap ceria macam selalu..ni kat ward tunggu nama panggil ke bilih bedah


tak sangka operation dicepatkan setengah jam.7.30 pagi esoknya kami dah siap sedia nak ke bilik bedah..tengok dia mcm pasrahjer kan muka...

sebelum operation doktor bagi gas pengsan..daku panggil taktahu nama specificnya..
so bila dia pengsan n mata tertutup mummy sangat sedih..
walaupun operation kecil sahaja tapi sdih kan tgk anak mcm tuh.kecil lagi tapi kena opeate dah..n mummy terpikir mcm mana ada family yang anaknya sakit lebih terk lagi,,syukur...alhamdulillah..hanya ujian kecik



alhamdulillah semuanya selamat
tapiiiii
ada risiko sbb doktor kata luka mummy hari2 kena dressing di klinik atau di klinik swasta.cumanya tulah hari rayakan manalah ada klinik buka..

so mummy buat keputusan g farmasi cari bahan2 nak dressing sendiri..mummy cuci walaupun gerun..sekarang luka semakin baik..jaga pemakanan dia n pantang mcm pantang bersalin..cuma budakkan lasakkk so luka sik terbuka tapi mmg selalu kena dressing luka.mummy buat dua kali..nnt hari lain mummy cerita barang2 nya apa...


sekarang semakin lega cuma tunggu result mkmal bulan 9 nie nak tahu bahaya atau tak cyst tuh..

gambar paling baru...
terbaru..kami g cek luka di hsptl..
alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar
terima kasih ALLAH..

08 Ogos 2013

Kelambu Modern - Restock HARI RAYA JULAI 2013,PROMOSI DAN FREE GIFT



This entri is sticky post
from 5.07.2013 till 31.07.2013
plz scrool down for new entry..
''
''
''
RESTOCK TERBARU JULAI 2013 dengan PROMOSI SUPER HEBAT!!!!

Kelambu moden restock JULAI 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja DAN ADA PROMOSI HANGAT!!.
Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..




*********************************
NORMAL PRICE
***********************************
Harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
Penghantaran PERCUMA bagi SEMENANJUNG,
Tambah RM10 untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..
(CEPAT REBUT HARGA MURAH SEKARANG..SELEPAS RAYA HARGA KELAMBU NAIK DISEBABKAN MATAWANG THAILAND NAIK DAN KENAIKAN HARGA BEBERAPA KOS BARANG)




*****************************************************************
PROMOSI SET 1  : JULAI 2013
*******************************************************************

UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA

Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 55
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 105
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 155
*harga diatas termasuk postage*



UNTUK SABAH/SERAWAK


Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 65 
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 120 
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 175 
*harga diatas termasuk postage*
(Ada free Gift untuk yang beli 2 unit ke atas..)




1 keping 
klik pada link untuk keterangan produk

DAN


1 Pasang
klik pada link untuk keterangan produk.

***********************************************************************
PROMOSI  SET 2 : JULAI 2013
**************************************************************************

UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA

Belian 1 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 50
Belian 2 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 95  *diskaun RM 5
Belian 3 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 140  * diskaun RM 10
*harga diatas termasuk postage*



UNTUK SABAH/SERAWAK


Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 65 
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 115 *diskaun RM 5
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 170 * diskaun RM 10
*harga diatas termasuk postage*
(Ada free Gift untuk yang beli 2 unit ke atas..)



1 keping 
klik pada link untuk keterangan produk



DAN



1 keping
klik pada link untuk keterangan produk



DAN LAGI FREE GIFT



*Promosi Hanya START PADA
JULAI 2013(promosi hari raya) 
Sahaja.Cepat rebut Peluang yang ada kerana stock TERHAD!!*





********************************************************************
HARGA BORONG JuLAI 2013
**************************************************
Bagi belian borong mummy hanya ambil Cash Of Delivery sahaja.Tiada belian melalui pos kerana banyak risiko kerosakkan kelambu.Boleh datang ambil di mana-mana tempat di PUTRAJAYA  sahaja.


Sila PM mummy di hezrina 017-3288087

sekiranya berminat n untuk tahu details..



*Kepada yang borong sila cepat-cepat ambil stok dan buat bayaran segera sbb que untuk borong sangat ramai dan terpaksa pilih kepada yang betul-betul serius nak ambil n buat payment..hanya serius BUYER/PEMBORONG only.Serius Buyer/Pemborong kami masuk dalam waiting list.Harap Maklum stock sangat terhad dan tiada reservation yang lebih dr 2 hari..sila watch out dengan tarikh ambil stock kelambu anda.TQ*

Tempahan dibuka mulai 01.07.2013 sehingga akhir ramadhan 2013.
stock terkini dibawah nie yea..




UNTUK KELAMBU SAIZ KING  1 PINTU
RM 55/UNIT TERMASUK POS

*Contoh untuk KING saiz 1 PINTU.Bentuk king saiz semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*

WARNA BIRU 
AVAILABLE





WARNA HIJAU 
AVAILABLE





WARNA PINK

AVAILABLE








*Contoh warna untuk KING saiz 2 PINTU.Bentuk semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*
Boleh lihat ada 2 zip/pintu masuk..Tapi stock 2 pintu sangat terhad.Kalau nak,tanya dulu sama ada stock masih ada atau tidak yea=)


WARNA PINK 
AVAILABLE







WARNA PURPLE
AVAILABLE






WARNA DARK BIRU 

SOLD OUT


WARNA SOFT BLUE

SOLD OUT






UNTUK KELAMBU SAIZ QUEEN (Hanya 1 pintu)
RM 50/UNIT TERMASUK POS



* Contoh kelambu queen saiz yang muat diletakkan di katil anda,bukan hanya digunakan di bawah lantai sahaja.Saiz KING juga muat di katil QUEEN..

*Perbezaan antara KING dan Queen hanya pada tapak kelambu.King lebih besar beberapa inci sahaja.So kalau diletakkan dibawah KING lebih selesa dipakai*

Credit kepada zhuliana yang sudi hantar gambar pd mummy.Pintu zip yang besar muat dimasukkan tilam yang sederhana tebal*




WARNA PINK 

AVAILABLE









WARNA  PURPLE
AVAILABLE






WARNA HIJAU



*TERIMA KASIH PADA MAMALIENA YANG SUDI BUAT ENTRI KELAMBU*
AVAILABLE





WARNA PEACH
Kaler PEACH ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Special Edition..hehehe
SOLD OUT








WARNA PUTIH
*Warna Putih Tapi Rangka kelambu bewarna biru/Pink/Purple*
Kaler ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Pun Special Edition
SOLD OUT





So sesiapa nak beli 
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay

07 Ogos 2013

TOTO/COMFORTER BABY - PROMOSI RAYA JULAI2013




This Entri until end of RAMADHAN.(07 august 2013)
please scroll down for new entry..



Jom u olz pakat-pat mai sini nak habaq mai yang mummyrinazone nak buat promosi jualan raya 2013..stock baby nyer toto..terbaik dr ladang..kay stock yang ada tak banyak sila lah beli yer.bagi murah2 sbb nak habiskan stock raya nie..



Toto nie 100% cotton yea
Ukuran 34 inci x 42.5 inci
Mudah untuk dibawa kemana2 sbb ringan juga.
Boleh angkut g taska/nursery/rumah babysitter
Boleh dibasuh/Mudah dibasuh
Boleh digunakan start drp baby sehingga 3 tahun atau 4 tahun.

*budak comei kat atas nih sofia anak mummy umur 2 tahun.so dun worry masih muat guna and dibawa ke nursery dan ianya ringan juga dibawa kemanapun*



NORMAL PRICE
RM 35
POSTAGE RM 6


DIKAUN %  HARI RAYA PRICE
RM 25
POSTAGE RM 6



Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay


AND ADA FREE GIVE DR MUMMY LAGI.


1 keping 
klik pada link untuk keterangan produk



DAN

1 keping
klik pada link untuk keterangan produk


DAN LAGI


Crystal Collagen Eye Mask (1 keping)
 klik pada link untuk keterangan produk


Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay





Kay kat bawah Nie Stock Yang Available


 TBB 01
SOLD OUT


 TBB 02
SOLD OUT



TBB 03
SOLD OUT



TBB 04
SOLD OUT





TB 01
SOLD OUT




TB 02
SOLD OUT





TB 03
SOLD OUT






TB 04
*SOLD OUT*




TB 05
SOLD OUT




TB 06
SOLD OUT



TB 07
SOLD OUT



SOLD OUT



TB 09
SOLD OUT

 TB 10
AVAILABLE



 TB 11
AVAILABLE



 TB 12
AVAILABLE



 TB 13
AVAILABLE


TB 14
AVAILABLE


TB 16
SOLD OUT




*TINGGAL SIKIT JER LAGI CEPAT2 BELI BAWAK ALIK KAMPUNG SENANG...*

Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com


nanti mummy reply cara oder kay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink