MINDA DI LUAR SEDAR ANAK ANAK PENTING BUAT MEMORI YANG TAJAMMINDA DI LUAR SEDAR.

Pernah dengar tak?

Minda di luar sedar ni bila kita selalu pasang, kita selalu dengar, even kita dengar masa tidur, dia akan membuka laluan ke minda sedar kita seterusnya kita akan jadi ingat. Melekat kat memori kita.
Macam tu jugak bila kita selalu pasang ayat ayat suci Al Quran, doa dan zikir. Ia akan melekat dalam otak kita. Itulah minda di luar sedar. Memang digalakkan pasang dekat dengan anak anak waktu tido supaya dia cepat ingat. In sha  Allah.MOMMYRINA dah bagi audio islamic nie ke Aisyah Khadeeja sejak dia dalam kandungan lagi. Mommy dah boleh bayang sebab kedua anak mommy susah nak tidur malam. Masa pantang mommy sangat tertekan even masa tu ada mama dan abah jaga masa berpantang. penat ibu berpantang faham faham ajelah. kemurungan kejap sebab masa anak sulung tu pengalaman berjaga sepanjang malam. sampai dia umur 2 tahun baru okey. dapat tak bayangkan kesukaran seorang ibu?
.

Bila tidur tak cukup pastu dah kena pergi kerja lagilah tak sihat rasa. Beberapa kali mommyrina rasa nak pengsan dan bacaan darah pun rendah sangat sebab tak cukup rehat. tapi setelah beberapa tahun berlalu dengan join mommyhana dan memang pengguna islamic audio nie, masa aisyah lahir memang kena sangat pada masanya.
.

mommy applykan semua yang mommyhana ada. salah satu audio nielah. macam nak nangis bila mommy sedar betapa benda macam ni pening di saat ibu melahirkan. hari pertama Aisyah ke dunia dia tak berhenti menangis. mommy terlupa bring togather Audio Islamic di hospital. Yealah dah sakit nak bersalin apapun tak ingat.
.

sampaije kat rumah mommy terus pasang White Noise sound yang katanya memang bantu baby tidur. White Noise ni bunyi dia macam air hujan. baby memang tenang lepas dengar. kalau aisyah meragam mommy akan pasang. Selang seli dengan zikir dan bacaan Al Quran oleh Qori bersuara lunak Muzammil Hasballah.
.

Lepas umur aisyah 2 tahun sekarang nie. memang audio nie jadi fevret gadget dia alhamdulillah tiada radiasi berbahaya macam henphone. Bateri pun tahan lama. tiada gangguan iklan. Kalu buka youtube akan ada gangguan iklan. khuathir kalu elok nak tidur masa dengar zikir dah terganggu dek iklan.
.

effect bagus yang mommy terima sekarang dah 2 tahun anak ketiga mommynie, dia lebih calm dan dia mudah menghafal. Beberapa zikir dalam audio nie dapat dah dia hafal sebab dengar masa minda separuh sedar dia. bahagia mommyrina bila ada audio nie. memag mommy tak ber langsung gadget pada dia. dia nampak kita main henpon tapi dia tak minta dan tahu tu bukan dia punya. tantrum debab tak boleh gadget memang tak berlaku. alhamdulillah terima kasih mommyhana cipta benda yang sangat luar biasa.


Ibu ayah nak ke bagi anak masa di orang tidur?

Tekan link bawah untuk audio Islamic yang sedang dalam Promosi besday founder. Terhad pada 500 unit sahaja. Dapatkan potongan harga sebanyak 60% dengan segera.

#islamicaudiodevicemommyhana
#joinmommyhanafighters
#mksicilikmommyhana
#MommyHanaFighters


0 sumpah ako sayang korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in