Cayang You All

My Little Honey Dew

thanx mr nuffnang

10 Mac 2014

GEMPAR! Pesawat MAS MH370 dari KL ke Beijing terhempas?





YA ALLAH TERPERANJAT DENGAN BERITA YANG MENGGEMPARKAN NEGARA TENTANG PESAWAT MAS MH370 YANG DIKATAKAN TELAH HILANG??SEBARANG KEMUNGKINAN TAK BERANI MUMMY NAK KATA

HANYA SABAR MENANTI BERITA DEMI BERITA TENTANG KEHILANGANNYA..
MEMANG BAGI MUMMY MISTERI SUNGGUH..BERDEBAR2
WALAUPUN FAMILY MUMMY TAK TERLIBAT,SEBAGAI MANUSIA TURUT BERSEDIH DAN BERSIMPATI

YA ALLAH HU YA RABBI..KAU LINDUNGILAH KAUM KELUARGAKU DI PESAWAT MH 370..SESUANGGUHNYA HANYA ALLAH MAHA MENGATAHUI..

JOM SAMA SAMA KITA DOAKAN..
AMEEN

17 Februari 2014

MASIH BLUR BLUR LAGI..

 

SALAM KORANG...
alahai lamanyalah tak update blognie hah...macam dalam gua penuh sesawang dah..
fuhhh fuhhh fuuhhh tiup2 ceket..

korang rindu tak kat mummy??hehe...tahla mood malas gila nak update blog tapi sebenarnya banyak sangat cerita nak diceritakan tapi banyak sngt sampai tak tahu nak mula tang mana..hehe lagipun kerja skang dah lain.so memang sangat bz..


sampai dah tak tahu apa dan nak coret..
owh yea semalam kami pergi pameran kucing u olz pergitak??
comel tau kucing2 kat sana.buat kat perbadanan putrajaya.tapi tak lama sbb ramainya umat muhammad kat situh..n tak tahan betul sekarang panas ngap ngap

ada beberapa keping jer gambar kucing sempat daku snap..









suka gila dengan si kelabu nie.comel sangat.kebanyakan gambar2 kat atasnie dapat kat adik ipar malas sungguh nak edit.hehe..

 nie jenis spinex.kucing mesir..kalau datang malaysia sejuk dr cuaca mesir??sejukke?la nia macam dan kat mesir dah panas.huhu..kucing jenis nie pakai selimut..tapi geli tgk takder bulu..eiii



 petang pulak g umah adik ipar di bangi..n bawak anak anak tersayang main kat taman.tapi tak banyakpun gambar sempat amek sbb dok jaga depa berdua takut jatuh jer

 si adik yang smakin tembam..hehe.


hahha merah jadi monkey=)
 pastu g umah cik ayu (adik ipar) pun ada si jerry..
main ngan kucingjerlah 1 arinie





 

31 Oktober 2013

KELAMBU MODERN - RESTOCK RAYA HAJI




This Entri until 30.10.2013
please scroll down for new entry..
''
''
''
RESTOCK TERBARU OKTOBER 2013 dengan PROMOSI RAYA HAJI 2013!!!!

Kelambu moden restock OKTOBER 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja DAN ADA PROMOSI HANGAT!!.
Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..



*********************************
NORMAL PRICE
***********************************
Harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
 Postage RM 7 bagi SEMENANJUNG,
Postage  RM12  untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..





*****************************************************************
PROMOSI SET king : raya haji oktober  2013
*******************************************************************


Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 55
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 105
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 155
 *postage RM 7 semenanjung setiap satu penghantaran ke satu alamat yang sama.*
* postage RM 12 untuk sabah/serawak*
(Ada free Gift untuk yang beli 3 unit ke atas..)


Berminat??
Sila sms/whatsapp/wechat hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay


***********************************************************************
PROMOSI  SET Queen :  raya haji oktober 2013
**************************************************************************


Belian 1 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 50
Belian 2 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 95  *diskaun RM 5
Belian 3 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 140  * diskaun RM 10
* *postage RM 7 setiap satu penghantaran ke satu alamat yang sama**
* postage RM 12 untuk sabah/serawak*

(Ada free Gift untuk yang beli 3 unit ke atas..)





Berminat??
Sila sms/whatsapp/Wechat hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay






*Promosi Hanya Dibulan 
AUGUST 2013(promosi hari raya) 
Sahaja.Cepat rebut Peluang yang ada kerana stock TERHAD!!*





********************************************************************
HARGA BORONG oktober 2013
**************************************************
Bagi belian borong mummy hanya ambil Cash Of Delivery sahaja.Tiada belian melalui pos kerana banyak risiko kerosakkan kelambu.Boleh datang ambil di mana-mana tempat di PUTRAJAYA  sahaja.

Sila PM mummy di hezrina 017-3288087
sekiranya berminat n untuk tahu details..



Tempahan dibuka mulai 26.09.2013sehingga 30.10 2013.
stock terkini dibawah nie yea..




UNTUK KELAMBU SAIZ KING  1 PINTU
RM 55/UNIT 
POSTAGE RM 7

*Contoh untuk KING saiz 1 PINTU.Bentuk king saiz semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*

WARNA BIRU 
AVAILABLE





WARNA HIJAU 
AVAILABLE







WARNA PINK

AVAILABLE








*Contoh warna untuk KING saiz 2 PINTU.Bentuk semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*
Boleh lihat ada 2 zip/pintu masuk..Tapi stock 2 pintu sangat terhad.Kalau nak,tanya dulu sama ada stock masih ada atau tidak yea=)


WARNA PINK 
AVAILABLE







WARNA PURPLE
AVAILABLE






WARNA DARK BIRU 

AVAILABLE





WARNA SOFT BLUE

AVAILABLE




WARNA SOFT HIJAU
AVAILABLE







UNTUK KELAMBU SAIZ QUEEN (Hanya 1 pintu)
RM 50/UNIT
POSTAGE RM 7



* Contoh kelambu queen saiz yang muat diletakkan di katil anda,bukan hanya digunakan di bawah lantai sahaja.Saiz KING juga muat di katil QUEEN..

*Perbezaan antara KING dan Queen hanya pada tapak kelambu.King lebih besar beberapa inci sahaja.So kalau diletakkan dibawah KING lebih selesa dipakai*

Credit kepada zhuliana yang sudi hantar gambar pd mummy.Pintu zip yang besar muat dimasukkan tilam yang sederhana tebal*




WARNA PINK 

AVAILABLE









WARNA  PURPLE


(PURPLE QUEEN ATAS KATIL QUEEN)
AVAILABLE






WARNA HIJAU



*TERIMA KASIH PADA MAMALIENA YANG SUDI BUAT ENTRI KELAMBU*
AVAILABLE





WARNA PEACH
Kaler PEACH ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Special Edition..hehehe
SOLD OUT








WARNA PUTIH
*Warna Putih Tapi Rangka kelambu bewarna biru/Pink/Purple*
Kaler ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Pun Special Edition
SOLD OUT
''
''
''
So sesiapa nak beli 
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay


08 Oktober 2013

Tahniah pada Deq Q dan kak dieyna



Lama rasanya tak coret coret dalam "my little honey dew"
Dan lama jugak menyepi..tengelam timbul mcm biskut chips more..
hehehe

So straight to the point mummy ucapkan tahniah kepaga ahli group segar follower


dan


**tahniah yer dpat orang baru..
sedapnyer bau baby kan kan...**

kepada kak dieyna n deq Q sila bg alamat korang kay di
nurulhezrina83@gmail.com..
ada ckit tok baby...



Tenunan Comel di Towel dan Bantal





Comelkan tenunan nie???
So jom pakat order kat mummyrina
murah murahjer uolz


*kuasa serapan air berganda
*100% cotton
*towel selesa dan lembut
*bantal dan sulamat towel yang menarik.karun terkini dan cute 
mengikut citarasa anda..
*Setiap pembelian ada freegives uolzz
*Boleh bg present jugak pd anak-anak buah atau kengkawan yang ada anak=)

Berminat???

sms/whatsapp/wechat mummyrina
017-3288087
Berminat???

sms/whatsapp/wechat mummyrina
017-3288087
n inbox to mummyrina fb pages...



30 September 2013

kelambu moden - RESTOCK AUGUST 2013...mariii marii marii




This Entri until 30.09.2013
please scroll down for new entry..
''
''
''
RESTOCK TERBARU august 2013 dengan PROMOSI SUPER HEBAT!!!!

Kelambu moden restock august 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja DAN ADA PROMOSI HANGAT!!.
Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..



*********************************
NORMAL PRICE
***********************************
Harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
 Postage RM 7 bagi SEMENANJUNG,
Postage  RM12  untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..





*****************************************************************
PROMOSI SET king : August 2013
*******************************************************************


Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 55
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 105
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 155
 *postage RM 7 semenanjung setiap satu penghantaran ke satu alamat yang sama*
* postage RM 12 untuk sabah/serawak*
(Ada free Gift untuk yang beli 3 unit ke atas..)


Berminat??
Sila sms/whatsapp/wechat hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay


***********************************************************************
PROMOSI  SET Queen :  August 2013
**************************************************************************


Belian 1 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 50
Belian 2 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 95  *diskaun RM 5
Belian 3 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 140  * diskaun RM 10
* *postage RM 7 setiap satu penghantaran ke satu alamat yang sama**
* postage RM 12 untuk sabah/serawak*

(Ada free Gift untuk yang beli 3 unit ke atas..)





Berminat??
Sila sms/whatsapp/Wechat hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay






*Promosi Hanya Dibulan 
AUGUST 2013(promosi hari raya) 
Sahaja.Cepat rebut Peluang yang ada kerana stock TERHAD!!*





********************************************************************
HARGA BORONG AUGUST 2013
**************************************************
Bagi belian borong mummy hanya ambil Cash Of Delivery sahaja.Tiada belian melalui pos kerana banyak risiko kerosakkan kelambu.Boleh datang ambil di mana-mana tempat di PUTRAJAYA  sahaja.

Sila PM mummy di hezrina 017-3288087
sekiranya berminat n untuk tahu details..



Tempahan dibuka mulai 19.08.2013 sehingga 30.09 2013.
stock terkini dibawah nie yea..




UNTUK KELAMBU SAIZ KING  1 PINTU
RM 55/UNIT 
POSTAGE RM 7

*Contoh untuk KING saiz 1 PINTU.Bentuk king saiz semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*

WARNA BIRU 
AVAILABLE





WARNA HIJAU 
AVAILABLE







WARNA PINK

AVAILABLE








*Contoh warna untuk KING saiz 2 PINTU.Bentuk semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*
Boleh lihat ada 2 zip/pintu masuk..Tapi stock 2 pintu sangat terhad.Kalau nak,tanya dulu sama ada stock masih ada atau tidak yea=)


WARNA PINK 
AVAILABLE







WARNA PURPLE
AVAILABLE






WARNA DARK BIRU 

AVAILABLE





WARNA SOFT BLUE

AVAILABLE




WARNA SOFT HIJAU
AVAILABLE







UNTUK KELAMBU SAIZ QUEEN (Hanya 1 pintu)
RM 50/UNIT
POSTAGE RM 7



* Contoh kelambu queen saiz yang muat diletakkan di katil anda,bukan hanya digunakan di bawah lantai sahaja.Saiz KING juga muat di katil QUEEN..

*Perbezaan antara KING dan Queen hanya pada tapak kelambu.King lebih besar beberapa inci sahaja.So kalau diletakkan dibawah KING lebih selesa dipakai*

Credit kepada zhuliana yang sudi hantar gambar pd mummy.Pintu zip yang besar muat dimasukkan tilam yang sederhana tebal*




WARNA PINK 

SOLD OUT









WARNA  PURPLE


(PURPLE QUEEN ATAS KATIL QUEEN)
AVAILABLE






WARNA HIJAU



*TERIMA KASIH PADA MAMALIENA YANG SUDI BUAT ENTRI KELAMBU*
AVAILABLE





WARNA PEACH
Kaler PEACH ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Special Edition..hehehe
SOLD OUT








WARNA PUTIH
*Warna Putih Tapi Rangka kelambu bewarna biru/Pink/Purple*
Kaler ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Pun Special Edition
SOLD OUT
''
''
''

So sesiapa nak beli 
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink