MELAWAT KAWaSAN RUMAH NUN JAUH DI SANA...


Salam sayang semua...
huhu lamad dah tak bersiaran ni...
sedar tak sedar dah PENGHUJUNG RAMADHAN...9 hari terakhir,semoga amalan kita di bulan ini diterima ALLAH...IN SHA ALLAH...


Minggu lepas kami sekeluarga melawat kawasan rumah
kediaman kami (alhamdulillah)...nun jauh disana..
harapan semoga rezeki kami nak duduk situ tak terlalu lama...Almaklumlah susah sangat nak dibenarkan berpindah..

Rumah yang pada asalnya nak dibuat HOMESTAY SAHAJA...
mujur kamitak terlewat...
mek sofia dan mek merah hepi main lari2 kat sini...dengan bendang terbentang luas amat menenangkan



sempat berposing ngan anak2 dara ku..


 masani kami pegi hari yang lain..
posing buat kenangan..
nak dapat pindah tak tahu bila tahun lagi...yang penting beli dulu ..huhu..umur makin tua tulah..huhu







duduk kawasan ni mmg tenang..
bendang terbentang luas...
sejukje mata memandang...kelak akan tanam banyak pokok2 lagi...angin pun tak henti2 bertiup





masa mula2 kami nak decide beli ingatkan coner lot rupanya semua kawasan
taman ritauddin ni bunglow setingkat..
confius sudah..
memula sekali ditawarkan duduk betul2 berhadapan ngan kubur..

ngeeee...memang taklah kan..
mek merah pun tahu takut..





alhamdulillah semua hal2 rumah dah settle tinggal tunggu
kunci nak masuk semoga dipermudahkan
urusan perpindahan kami...
in sha allah..




apa yang penting sekali
dekat ngan orang2 yang kita sayang...
Alhamdulillah...





PENANGAN FROZEN SAMPAI SEKARANG




Tengok dua orang ni...hehehe
lama dah tak masuk gambar dua budak bertuah ni...mummy bz manjang sampai lupa nak coret2 n masuk picture dua anak dara yang semakin membesar ni

Merah pun dah 6 tahun
Si adik Sofia dah 4 tahun...Sekarang ni pandai pulak asik je pakai baju frozen
Mummy terpikr kalaulah frozen ni tak pernah ada...baju apa yang dorang nak pakai..hehe..minat betul sik request nak baju yang ada frozen..










Terbaru jumpalah pandora frozen
kat jualan di opis..murah jer rm 20 rasanya..tak mahal sbb bukan betul2 silver lah..just gelang biasa..tapi its oklah sbb kulit tak ada alahan n boleh pakai..lagipun budak2 kan..just nak buat main2 jer..





Sofia pakai gelang ana frozen
merah pulak gelang elsa frozen..hehe
matcham matcham dua orang ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in