NASAL ASPIRATOR MESIN SEDUT HINGUS NC005 MOMMYHANA - HINGUS BABY TIADA LAGI



SHROOOOT SHROOOT YANG TAK MENJADIK.

Naik pink hidong kamoo ibu sedut. Masalah selsema idong tersumbat bikin stress. Lagi haru dia sekali ngan pakej penginapan bermalam malam tanpa sebarang bayaran. Srooot srooot sedut masih tak berjaya. Pekat naw macam gam hingoos kamoo nih!

Umpama halilintar ibu search fesbuk caghi penyelesaian. Seghonok ibu bila jumpa NASAL ASPIRATOR MOMMY HANA. Wow, nampak changgih, siap ada lagu. Kasi kamoo relex dan tak smackdown ibu. Jejes aillio tengok rega tapi kamoo punya pasal kuredah jugak beli. Mesti cepat hingus hilang.

Legaa hati ibu, Tak kerja keras sedut hingos dan berjaga malam lagi. Pedih hati bila mengenangkan mukus jahat itew. Psssst. Bonus pulak sekarang ibu terus join jual ALAT MAGIK sedut ingoss nih. Ibu nak bantu semua kengkawan ibu dan parent yang dok jaga malam ghisau anak bila selesema berjemaah. Jangkit di paru paru lagi haru biru nanti.

Kalau ada yang cuba alat magik ni meh piyem/wasap ibu tau sebab nak bisik bisik harga promosi ni. Separuh harga taw. 😍






Nasal Aspirator by MommyHana.


Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2. Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tido yg sempurna!! 😱
TERBARU, Nasal Aspirator ni dilengkapi dengan musik yang sambil sedut hingos, baby boleh calm dengar musik dalam NA tu.. So takdelah meronta ronta lagi.


Harga jualan RM260 
Tetapi kini Mummyrina tawarkan harga promosi iaitu 
RM130 SAHAJA!!! 
ya RM130 SAHAJA!!! 
Tidak termasuk poslaju rm9 sm 



Yang paling BEST, bukan itu sahaja, Mummyrina akan bagi lagi FREEGIFT 

👉 FREE Battery
👉 FREE 15 Hygiene disposable caps bernilai RM20
👉 FREE 1 Spared sealing bernilai RM30


Malangnya, Special Offer ini hanya untuk 100 TERAWAL sahaja!!! 😩
P/S: Warranty dari Mommyhana adalah 1 tahun!!!! 😱😱
Boleh terus wasapp jika berminat. 
Boleh hubungi mummyrina




CEPATNYAAAA KAMOO HILANG.

Ciannya anak ibu, setiap kali selesma buat persatuan, sure ghase tak selesa. Ditenyeh muka hidung sampai merah. Sulam pulak tu dengan tangisan merintih merayu minta ibu bantu. Susah hati ibu kena berjaga malam tengok kamoo takut takut tak boleh bernafas.

Tapi tu dulu, sebelum ibu jumpa Nasal Aspirator MommyHana. Yeaaay. Bendani mampu pecahkan kubu askar mukus pekat likat kamooo itew. Senangnya lendir bisa tu hilang. Teruja ghase. Berbaloi ibu beli memahal.

Paling winn, bila ibu tak perlu gado dan kena smackdown dengan kamoo bila ibu suapkan ubat. Tahulah kamoo benci rasa pahit ubat. Lepasni ibu tak risau dah hantar kamoo ke nursery. Kan kamu ada Nasal Aspirator Mommy Hanna.

Mommies di luar nak dapatkan Nasal Aspirator ni boleh kontek ibu yeah. Ramainya kawan ibu beli sebab barang baek kenalah sharing maring tak githew? Pulak tu skang ada diskaun RM30 siapa tak ndak ye dak? 

Jejom cecepat kontek ibu untuk grab harga jimat tu.










Mudahnya buang hingus baby. Takde nangis2 pun ❤️
.
Soalan biasa ditanya dari customer.
.
Q: Tak sakit ke baby tu?
A: Dari gambar dan testimoni serta video (pm mummy untuk video) tu boleh lihat sendiri, baby tu senyum je bila sedut 😊

.
Q: Umur berapa boleh guna? 
A: Dari 1 bulan sehingga umur 4-5 tahun. 😊



TESTIMONI PENGGUNA NASAL ASPIRATOR


ABANG LONG KAWASAN, SILA MENINGGAL!

Selalukan bila selsema kita lap dengan tisu atau kain. Tisu dah guna simpan dalam bag. Nak guna ambil semula. Kain pula ulang ulang pakai. Makanya berdekah dekahlah ketawa Si Bakteria durjana, bila jadi abang long kawasan.
Baby pulak hanya mampu menangis dan meragam. Mana tahu nak luah perasaan, betapa idong dioghang siksa. Mama pulak menungkat dagu dok berjaga. Alahaii dah nasib badan hanya berserah.
Jangan githew mommy dedi. Iolls ada barang baik nak kasi. Gunalah 'Nasal Aspirator Si Penyedut Hingus'. Hapuskan semua kubu hingus. Senang sangat guna. Letak je sedut. Sedut je letak. Canggih beb. Boleh dah nak habaqq ke hingosh, SILA MENINGGAL!!
Ajommm knock knock pintu wasap lekaihhhh www.wasap.my/60173288087. Nak kasik separuh harga jurr.



TERASA KEMBANG TEKAK UMPAMA PREGGY 1ST TRIMESTER.

Acchhhooo!! Dekat 10 kali baby bersin ni. Halamakk, mesti baby kena selsema lagi. Habislah. Berjaga malam lah jawabnya ibu malam ni. Esok p opis mata confirm jadi mata panda.
Nasib baiklah ibu chegedik order cecepat Mesin Sedut Hingus dalam fesbuk. Ghamai jurr yang jual mesti berkesan. Mujoo cepat jurr abam poslaju anto. Bila mula sedutan kuasa boboboii, perghhh menatang lendir hijau pekat masuk mesin tu. Yakkksss, terbayang kalu sedut guna mulut ibu. Mau muntah maciam orang preggy dilanda morning sickness.

Legaaa hati ibu bila tengok baby dah boleh tido dengan lena. Boleh la ibu tido lena jugak malam ni. weeehoooo! 
Selamat.

So mommy dedi yang geli geleman nak sedut manual guna mulut tuu bolehlah picitt lelaju link nih www.wasap.my/60173288087 (mommyrina) yea sebab iolls dah sign up agent tak tahan nengok betapa besh naw naw alat ni.










Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2. Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tido yg sempurna!! 😱
TERBARU, Nasal Aspirator ni dilengkapi dengan musik yang sambil sedut hingos, baby boleh calm dengar musik dalam NA tu.. So takdelah meronta ronta lagi.


Harga jualan RM260 
Tetapi kini Mummyrina tawarkan harga promosi iaitu 

RM130 SAHAJA!!! 
ya RM130 SAHAJA!!! 
Tidak termasuk poslaju rm9 sm 



Yang paling BEST, bukan itu sahaja, Mummyrina akan bagi lagi FREEGIFT 

👉 FREE Battery
👉 FREE 15 Hygiene disposable caps bernilai RM20
👉 FREE 1 Spared sealing bernilai RM30


Malangnya, Special Offer ini hanya untuk 100 TERAWAL sahaja!!! 😩
P/S: Warranty dari Mommyhana adalah 1 tahun!!!! 😱😱
Boleh terus wasapp jika berminat. 
Boleh hubungi mummyrina





Terus Whatsapp ke:
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

EBOOK SPECIAL EDITION MOMMYHANA - GALAK ANAK LUPAKAN GADGET



AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN.






Memperkenalkan ISLAMIC E-BOOK Special edition Pertama di Malaysia
.
Sistem pembelajaran electronik pertama di Malaysia dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan sahsiah.
👉 Tiada lagi gadget yang melalaikan!
👉 Anak kecil belajar solat dengan cara yang mudah.
👉 Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
👉 Mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.


SILA TEKAN READ MORE/ BACA SETERUSNYA DI BAWAH UNTUK INFO LEBIH DETAILS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in