ANSURAN BULANAN UNTUK BREASTPUMP MOMMYHANA






OPEN KUTU BREAST PUMP MOMMYHANA
--------------------------------------------------------

Sebab ramai yang mengidam nak melamar #BreastPumpMommyhana tapi mcm tak cukup bajet. So Mommyrina nak open kutu batch 1 : start bulan Nov. RM60 x 5 bulan ada yang nak join tak.
.
Syarat-syarat seperti dibawah
🌸JUJUR DAN AMANAH
🌸DAH JOIN TAK BOLEH CANCEL
🌸BAYAR ON TIME 
🌸IC DEPAN BELAKANG
🌸LARI AKAN DI VIRAL

Nak join ? Jum wasap saya 👇🏽


#kutubreastpumpmommyhana
#breastpumpmommyhana



Semua ni mommies akan dapat jika grab 1 set #breastpump ni. Harga mato terjojol nih taw. Mana nak dapat sampai diskaun RM100 untuk Double Breastpump nih siap ngan gift bekas makanan baby lagi. Debakkkk.

Lepasni harga kembali asal jangan nangis belakang langsir pulak tau. Warranty selama 2 tahun chuoollsss!

Haaa sementara PROMO nihh jom grab. Tak mampu bayar sedebuk jom join beli ansuran. Bagi mommies semua tak terbeban rasa mahal tu. Mehhh reramai join. Amik peluang masa ngah ado nih.

#breastpumpbajet
#mommyhanadoublefreestylebreastpuml




PENTINGKAH PAM SUSU IBU?






PENTING KE PAM SUSU NIH?

1. Untuk elakkan bengkak susu terjadi dan menyebabkan bayi tersedak susu kerana susu mengalir laju.

2. Ibu bekerja atau berkursus atau bayi ditahan wad dan breast perlu dikosongkan jika bayi tak menyusu.

3. Bayi hisap terlalu lama dan kadang kadang hisap sedikit sahaja. Jadi memudahkan ibu pam susu juga perlu.

4. Ibu sakit atau trauma selepas bersalin masih perlu pam susu untuk elakkan bengkak susu.

5. Senang jika keluar berjalan jalan dan berada di tempat awam, susu yang dipam boleh digunakan ketika ini.

Untuk kasi mudah lagi mommies semua mengepam di tempat kerja, bolehlah gunakan Breastpump Double Freestyle Mommyhana. In sha Allah mommies tenang je simpan semua jajan baby. Yahoooo!

#tipsmenyusu
#bpmommyhana
#breastpumpbudget






PENTING KE PAM SUSU NIH?

1. Untuk elakkan bengkak susu terjadi dan menyebabkan bayi tersedak susu kerana susu mengalir laju.

2. Ibu bekerja atau berkursus atau bayi ditahan wad dan breast perlu dikosongkan jika bayi tak menyusu.

3. Bayi hisap terlalu lama dan kadang kadang hisap sedikit sahaja. Jadi memudahkan ibu pam susu juga perlu.

4. Ibu sakit atau trauma selepas bersalin masih perlu pam susu untuk elakkan bengkak susu.

5. Senang jika keluar berjalan jalan dan berada di tempat awam, susu yang dipam boleh digunakan ketika ini.

Untuk kasi mudah lagi mommies semua mengepam di tempat kerja, bolehlah gunakan Breastpump Double Freestyle Mommyhana. In sha Allah mommies tenang je simpan semua jajan baby. Yahoooo!

#tipsmenyusu
#bpmommyhana
#breastpumpbudget



JEJOMS DAPATKAN PAM SUSU IBU MOMMYHANA NIE.
Kerja Pengepaman mommies semua akan jadi lebih mudah dan lebih maniss...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in