NASAL ASPIRATOR MOMMYHANA NC001 (GIRRAFF) - MESIN SEDUT HINGUS PUTRAJAYA





SHROOOOT SHROOOT YANG TAK MENJADIK.

Naik pink hidong kamoo ibu sedut. Masalah selsema idong tersumbat bikin stress. Lagi haru dia sekali ngan pakej penginapan bermalam malam tanpa sebarang bayaran. Srooot srooot sedut masih tak berjaya. Pekat naw macam gam hingoos kamoo nih!

Umpama halilintar ibu search fesbuk caghi penyelesaian. Seghonok ibu bila jumpa NASAL ASPIRATOR MOMMY HANA. Wow, nampak changgih, siap ada lagu. Kasi kamoo relex dan tak smackdown ibu. Jejes aillio tengok rega tapi kamoo punya pasal kuredah jugak beli. Mesti cepat hingus hilang.

Legaa hati ibu, Tak kerja keras sedut hingos dan berjaga malam lagi. Pedih hati bila mengenangkan mukus jahat itew. Psssst. Bonus pulak sekarang ibu terus join jual ALAT MAGIK sedut ingoss nih. Ibu nak bantu semua kengkawan ibu dan parent yang dok jaga malam ghisau anak bila selesema berjemaah. Jangkit di paru paru lagi haru biru nanti.

Kalau ada yang cuba alat magik ni meh piyem/wasap ibu tau sebab nak bisik bisik harga promosi ni. Separuh harga taw. 😍





Nasal Aspirator by MommyHana.

Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2. Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tido yg sempurna!! 😱

TERBARU, Nasal Aspirator ni dilengkapi dengan musik yang sambil sedut hingos, baby boleh calm dengar musik dalam NA tu.. So takdelah meronta ronta lagi.



HARGA NASAL ASPIRATOR
Harga jualan RM260 

Tetapi kini Mummyrina tawarkan harga promosi iaitu 

RM130 SAHAJA!!! 
ya RM130 SAHAJA!!! 
WOWWW RM 30 SAHAJA.

Tidak termasuk poslaju rm9 sm 


Yang paling BEST, bukan itu sahaja, Mummyrina akan bagi lagi FREEGIFT



FREE Battery 2 biji
FREE 25 Hygiene disposable caps bernilai RM20
FREE 1 Spared sealing bernilai RM30
FREE 3 probes mengikut umur baby


Malangnya, Special Offer ini hanya untuk 100 TERAWAL sahaja!!! 😩
P/S: Warranty dari Mommyhana adalah 1 tahun!!!! 😱😱

Boleh terus wasapp jika berminat. 
Boleh hubungi mummyrina



CEPATNYAAAA KAMOO HILANG.

Ciannya anak ibu, setiap kali selesma buat persatuan, sure ghase tak selesa. Ditenyeh muka hidung sampai merah. Sulam pulak tu dengan tangisan merintih merayu minta ibu bantu. Susah hati ibu kena berjaga malam tengok kamoo takut takut tak boleh bernafas.



Tapi tu dulu, sebelum ibu jumpa Nasal Aspirator MommyHana. Yeaaay. Bendani mampu pecahkan kubu askar mukus pekat likat kamooo itew. Senangnya lendir bisa tu hilang. Teruja ghase. Berbaloi ibu beli memahal.

Paling winn, bila ibu tak perlu gado dan kena smackdown dengan kamoo bila ibu suapkan ubat. Tahulah kamoo benci rasa pahit ubat. Lepasni ibu tak risau dah hantar kamoo ke nursery. Kan kamu ada Nasal Aspirator Mommy Hanna.

Mommies di luar nak dapatkan Nasal Aspirator ni boleh kontek ibu yeah. Ramainya kawan ibu beli sebab barang baek kenalah sharing maring tak githew? Pulak tu skang ada diskaun RM30 siapa tak ndak ye dak? 

Jejom cecepat kontek ibu untuk grab harga jimat tu.


Mudahnya buang hingus baby. Takde nangis2 pun ❤️

.

Soalan biasa ditanya dari customer.

.
Q: Tak sakit ke baby tu?

A: Dari gambar dan testimoni serta video (pm mummy untuk video) tu boleh lihat sendiri, baby tu senyum je bila sedut 😊


Q: Umur berapa boleh guna? 

A: Dari 1 bulan sehingga umur 4-5 tahun. 😊








ABANG LONG KAWASAN, SILA MENINGGAL!

Selalukan bila selsema kita lap dengan tisu atau kain. Tisu dah guna simpan dalam bag. Nak guna ambil semula. Kain pula ulang ulang pakai. Makanya berdekah dekahlah ketawa Si Bakteria durjana, bila jadi abang long kawasan.

Baby pulak hanya mampu menangis dan meragam. Mana tahu nak luah perasaan, betapa idong dioghang siksa. Mama pulak menungkat dagu dok berjaga. Alahaii dah nasib badan hanya berserah.

Jangan githew mommy dedi. Iolls ada barang baik nak kasi. Gunalah 'Nasal Aspirator Si Penyedut Hingus'. Hapuskan semua kubu hingus. Senang sangat guna. Letak je sedut. Sedut je letak. Canggih beb. Boleh dah nak habaqq ke hingosh, SILA MENINGGAL!!

Ajommm knock knock pintu wasap lekaihhhh www.wasap.my/60173288087. Nak kasik separuh harga jurr.


TERASA KEMBANG TEKAK UMPAMA PREGGY 1ST TRIMESTER.

Acchhhooo!! Dekat 10 kali baby bersin ni. Halamakk, mesti baby kena selsema lagi. Habislah. Berjaga malam lah jawabnya ibu malam ni. Esok p opis mata confirm jadi mata panda.

Nasib baiklah ibu chegedik order cecepat Mesin Sedut Hingus dalam fesbuk. Ghamai jurr yang jual mesti berkesan. Mujoo cepat jurr abam poslaju anto. Bila mula sedutan kuasa boboboii, perghhh menatang lendir hijau pekat masuk mesin tu. Yakkksss, terbayang kalu sedut guna mulut ibu. Mau muntah maciam orang preggy dilanda morning sickness.

Legaaa hati ibu bila tengok baby dah boleh tido dengan lena. Boleh la ibu tido lena jugak malam ni. weeehoooo! Selamat.

So mommy dedi yang geli geleman nak sedut manual guna mulut tuu bolehlah picitt lelaju link nih www.wasap.my/60173288087 (mommyrina) yea sebab iolls dah sign up agent tak tahan nengok betapa besh naw naw alat ni.





Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2. Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tido yg sempurna!! 😱

TERBARU, Nasal Aspirator ni dilengkapi dengan musik yang sambil sedut hingos, baby boleh calm dengar musik dalam NA tu.. So takdelah meronta ronta lagi.


HARGA NASAL ASPIRATOR
Harga jualan RM260 

Tetapi kini Mummyrina tawarkan harga promosi iaitu 

RM130 SAHAJA!!! 
YAAA RM130 SAHAJA!!! 
WOWWW RM 30 SAHAJA.

Tidak termasuk poslaju rm9 sm 

Yang paling BEST, bukan itu sahaja, Mummyrina akan bagi lagi FREEGIFT 

FREE Battery 2 biji
FREE 25 Hygiene disposable caps bernilai RM20
FREE 1 Spared sealing bernilai RM30
FREE 3 probes mengikut umur baby

Malangnya, Special Offer ini hanya untuk 100 TERAWAL sahaja!!! 😩
P/S: Warranty dari Mommyhana adalah 1 tahun!!!! 😱😱

www.wasap.my/60173288087


Haa sementara HQ PROMOSI JIMAT 50% nii ampa jangan dok relex relex dulu naa. Sebab kalu habis promosi hak bila bila masa boleh tamat, ketap gigi nanti. Dari rega rm260 tuu, diskaun sebanyak SEPARUH REGAA.

Sepanjang promosi jugak ampa boleh dapat semua FREEGIFT kat gambaqqq tu. Takdaklah nak bayaqq mahai mahai. Cian jugak anak anak kecik hat taktau nak hembus hingus depa lagu mana.

Pakat maii beli lah naa. Tak rugi, malah sangat membantu. Comel sungguh Mesin Sedut Hingus ni kan kan? Boleh roger mommyrina

#mesinseduthingus
#nasalaspiratormommyhana
#ebooske






Yeayyy hujung minggu pun sambil sambil beli buku kak yah kat MPH ALAMANDA ni sambil selam kita minum air. Lemaihh kot sambil selam sambil minum🀣🀣.

Hakak ni malu malu lah dierr nak amik gambo. Baby dia dalam 3 bulan comel giler ok. So dia beli mesin sedut hingus. Tersengih2 dah si sedut hingus jumpa tuan cilik baru tu. Selamat menabur bakti yea cik giraffah.

So, kita sambung beli buku latihan ke kak yah. Mingguni kena buat latihan isnin periksa pulak. Boleh tahan soalan budak darjah 3 punn. Huhu.

Happy lunch semua.
Masak apa tuu.

#nasalaspirator
#mesinseduthingus

Terus Whatsapp ke
Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.




HAIII AMPA SEMUAAA.
dah lama mommy tak masukkan dalam blog kesayangan mommyrina nihh.
So, jomm kita masukkan gambar mek merah dan mek pia banyak banyak. ni ada program santai santai bersama unit hasil JPJ.









merah menang number dua dan pia menang tempat pertama dalam sukaneka santai2










dahhhh jom balikkk.
aktiviti bbq simple yang menyeronokkan.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in