SELAMATKAN ANAK KECIL SEDANG SELSEMA






SELAMATKAN ANAK KECIL SEDANG SELSEMA

Dalam dok berhachommmm hacommm ni ada pulak ibu yang sangat risaukan anak 7 bulan dia selsema. Makanya harini mommyrina jadi sailormoon lahh sent kan Penyedut hingus Mommyhana yang rare tu. Moga anak dia yang cumils tu bolehlah tidoo dengan lena malamni.
.
.
Mommypun selsema nihh. Gegooo otak kepala dan larik2 urat perut bila bersin bertubi tubi. Mmg bengang je kepala kalu selsema. Kita oklah orang dewasa, kalu paling terik telanlah sebiji penadol. Budak-budak? Aiseyyy tau melalakk jur lah. Dengan kita stress tokleh tido malam dibuatnya.
.
.
So zaman modern ni senang kan bila ada 1 penyelesaian dan alat automatik yang boleh buang segala manika dalam hidung dia ketika dia selsema. Cecair dalam hidung tu buat sesak napas je kan? Nasib mommyhana ada barang rare si penyedut hingus ajaib ni. 1 tahun lagi boleh guna dan simpan. Agak agak bosan boleh onnz kan muzik yang ada untuk hepi hepikan anak anak yang sugul bila flu menyinggah.


KAKAK TIDO LENA BILA ADIK TAK SELSEMA





KAKAK TIDO LENA BILA ADIK TAK SELSEMA

Tempohari lupa betul nak submit gambar adek chomel ni. Mommyrina gi COD Nasal Aspirator mesin sedut hingus auto Mommyhana dia Shafsburry Resident Cyberjaya. Dekat je sini dengan tempat mommyrina dalam 10 minit jurr. Di kejauhan nampak kelibat anak beranak 3 orang. Senyum je dia ambil Si Girraffe nih.
.
'' Hai sayang, baby tokleh tido ek sebab selsema? Kesian kan baby? '' dia pun sengeh jer sambil jawab '' Lepas baby guna ni, kakak dah boleh tido lena kan oonty? '' mommy pun balas senyum sambil kata '' sure sayang, suhh girraffe ni bantu baby awak yeaaa. ''
.
.
Ramai sebenarnya pembeli Nasal Aspirator ni. Rata rata sekarang ibu ayah dah tak perlu guna manual. Manual kena sedutkan. Kadang somput nak menyedut. Apa salahnya dapatkan yang terbaik buat si manja anda kan kan? Nasal ni fungsi dia senang je. Hanya on dan halakan ke hidung. Tunggulah nanti hingus mencicit lari bertempiaran dipaksa kuar dari hidung ke dalam bekas tadahan hingus tu. Kan kejo sonang tu! Babypun selesa nak tido.
.
Warranty 1 tahun lagi buat ibu ayah teruja. Yelah benda berharga bawah RM200 ni dah ada warranty 1 tahun. Woww kan best tu! Meh dapatkan laju laju yea.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in