ISLAMIC AUDIO DEVICE BY MOMMYHANA










TERAPI DIRI SEKELUARGA
.
Ibu bapa mencari terapi jiwa dan rohani untuk anak serta keluarga?? Jangan risau MommyHana ada launching produk terbaru tau yang diberi nama ISLAMIC AUDIO DEVICE๐Ÿ˜Š




APA YANG BESTNYA ISLAMIC AUDIO DEVICE?

⬇⬇⬇⬇⬇⬇

๐Ÿ’• Mozart untuk kecerdasan minda anak
๐Ÿ’• Lullaby untuk ketenangan,bagi anak konsisten waktu tidur
๐Ÿ’• White Noise & Ocean Wave bagi membantu baby tidur dengan selesa 
๐Ÿ’• Surah Yaasin
๐Ÿ’• 13 surah lazim termasuk 4 Qul
๐Ÿ’• Lagu dari MommyHana
๐Ÿ’• Zikir & Selawat

ADA LAGI KE YANG BEST TENTANG ISLAMIC AUDIO DEVICE NI?

Of course ada! MommyHana kan seorang ibu jugak. Jadi dia faham sangat perasaan parents kat luar sana

๐Ÿ’ฆ Tiada Radiasi
๐Ÿ’ฆ Timer auto off
๐Ÿ’ฆ Memory function
๐Ÿ’ฆ Lagu auto shuffle
๐Ÿ’ฆ Sekali charge tahan min 9 jam 
๐Ÿ’ฆ First in the world product yang ada gabungan white noise + lullaby + ocean waze + bacaan Al-Quran ( Moden + Islamic )



SIAPA YANG PATUT ADA ISLAMIC AUDIO DEVICE

⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
๐Ÿคฐ๐ŸผIbu Mengandung
๐Ÿคฑ๐ŸผAnak2 kecil yg susah tidur
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ‍๐ŸŽ“Anak2 di asrama/kolej/university 
๐Ÿค’ Orang sakit di hospital
๐Ÿ“ Orang yang baru nak belajar Al Quran
๐Ÿ‘ณ๐Ÿฝ‍♂ Buat jemaah haji dan umrah
๐Ÿƒ๐Ÿผ‍♂ Dipasang semasa beriadah berbasikal/jogging(ada earphone)

๐ŸŽ€ ADA WARRANTY 1 TAHUN !
๐ŸŽ€ USB & PLUG INCLUDED




ISLAMIC AUDIO DEVICE BY MOMMYHANA 
๐Ÿ’ต HARGA asal Rm199 .

Harga promosi RM159 sahaja!

POSTAGE Semenanjung: 1unit RM8
POSTAGE Sabah&Sarawak: 1unit RM15


Jom wasap Mommyrina sekarang jugak untuk jadi yang terawal memilikinya ๐Ÿ˜š


#audiodevicemommyhana
#mommyhana
#islamicaudiodevice




Yipppiiie! Haritu kan Doctor Harlina wife angkasawan negara Sheikh Muszapar dapat #radiozikirmommyhana #quranmommyhana si gadget penenang ni. Hari ni Fauziah Ghouse punya turn pulak. Beshhhnye kan kan❤️

Bukan biasyerrr biasyerr tau radio nihh. Anak retiss pun pakai uollss. Mommyrina kan is tasabar nak tunggu #karnivalomarhana 27hb april di QuillCityMall KL sabtu nih. HQ Mommyhana jadi CoSponsor untuk event tu nanti. Jom seshamer kita jumpa kek sanooo nanti.

#mommyhanaxomarhana
#gelombangmommyhana



seronoknya bila dapat radio zikir mommyhana. dalam ni ada gabungan mordern dan islamic gituu. mordern untuk baby mudah tidur dan untuk rangsangan otak dengan baik. untuk islamic kita ada omar hana punya lagu dan mommyhana punya zikir serta bacaan surah al quran yang lunak oleh USTAZ MUZAMMIL HASBALLAH. ajommm dapatkan sekarang sempena event omar hana x mommyhana ni kita ada PROMOSI HARGA RUNTUH .









TEBUS DISKAUN KUPON ANDA DENGAN MOMMYRINA UNTUK PEMBELIAN JIMAT BERGANDA.

WASAPP 017-3288087


HARGA ASAL RM199
HARGA PROMO WITH KUPON RM 159 SAHAJA.

Pemakanan Semasa Menyusu Yang Ibu Wajib Tahu !



Pemakanan Semasa Menyusu Yang Ibu Wajib Tahu !

Pemakanan Semasa Menyusu Yang Ibu Wajib Tahu !

1. Ambil banyak buah-buahan tropica yang tinggi vitamin C seperti mangga, jambu batu, epal dan lain-lain. Kurangkan buahan citrus.
.

2. Kurangkan makanan laut yang tinggi merkuri (selalunya laut dalam) terutamnya yu, todak, tenggiri raja dan tilefish. Makanan laut yang rendah merkuri seperi udang, salmon dan ikan air tawar. 
.

3. Elakkan makanan yang boleh menyebabkan elergi/alahan pada anak kecil anda. Perhatikan makanan yang anda makan dan jika ada kesan alahan untuk anak anda, boleh bertukar makanan lain. Biasanya kekacang, susu dan kerang.
.

4. Kurangkan kafein. Pilih decofeinated coffee atau buat lebih nipis.

.

Makan sihat untuk anak anda. Simpan diari pemakanan anda jika perlu untuk melihat alahan anak susuan.

Sumber : Persatuan Pediatrik Malaysia
.
.

Mohd Khairul Azuan
Dietitian
Penceramah Penyusuan Susu Ibu

NOSE CLEANER MOMMYHANA PUTRAJAYA






Aduhhh leganya bila baby boleh #tidurlena walaupun dia #selsema. Kesian bila selsema #hidungtersumbat. Mulalah dia mengamuk sakan. Tapi adanya #nosecleaner ni amat memudahkan para ibu handle anak yang tak sihat. 
.
Memperkenalkan Nose Cleaner Automatik mudah untuk buang #hingus baby. Apa yang best nye Nose Cleaner ni?
.
.
“Dah guna.. memang keluar la #hingus nye... senang... Semalam pakai kat baby, hari ni dah kering”- puan Juzi, Batu Caves
.




Soalan yang biasa ditanya ibu-ibu
---------------------------------------------------------
.
Q: Tak sakit ke baby tu?
A: Kami ada banyak video termasuk video baby usia 5 hari. Boleh lihat sendiri, baby tenang je bile gunakan Nose Cleaner ni.
.
Q: Umur berapa boleh guna? 
A: Dari lahir sehingga umur 10 tahun.
.
Antara kelebihan Nose Cleaner Automatik by Mommyhana
---------------------------------------------------------
.
✔️Sedut #hingus secara automatik
✔️Senang digunakan, tekan 'On' terus sedut
✔️Sesuai dari baby baru lahir hingga 10 tahun
✔️Ada 3 muzik untuk leka kan anak
✔️Ada 3 kuasa sedutan
✔️Tidak menyakitkan
✔️Selamat dan berkesan
✔️Mudah dibawa kemana-mana
✔️Warranty setahun 
✔️Harga? Mampu milik
.
.


Ada lagi yang best dalam set Nose Cleaner
---------------------------------------------------------------
✔️Free 3 saiz probes untuk sesuaikan saiz hidung mengikut umur
✔️Free 2 silicon joint
✔️Free 2 biji bateri 
✔️Free 25 bekas pakai buang
.
Freegift๐Ÿ‘†๐Ÿป bernilai lebih dari RM45.




Jom grab ibu, selesaikan masalah baby #selsema dan dapat tido lena semula.

#penyeduthingusmommyhana
#rawatanselsema
#nasalaspiratormommyhana
#mesinseduthingusmommyhana


TESTIMONI PENGGUNA


TERTEKAN! CUTI SELSEMA UMPAMA CUTI KUARANTIN!!

Masakklah mama kalu adik kena #selsema. #Hidungtersumbat satu hal jugak. Dok menjerit tetengah malam sebab tak selesa. Pastu lambat gilerr nak baik. Nampak gayanya mama kena cuti macam cuti kuarantin. Demam plus selsema. Kebiasaannya memang lama melaratnya. Habislah cuti.

Akhirnya mama yakin je membeli 'Penyedut Hingus Automatik' by Mommyhana tu. Terpikat dengan iklan di fesbuk. Harini bila buat ujikaji ke adik, wahhhhh! Cepat giler sedut hingus hanya 10 minit je. Berbaloilah harga bila dapat hasil tuaian yang memuaskan.
Lepas ni selamatlah cuti mama.

Ada ibu diluar nak selamatkan cuti jugak? Baru awal tahun ni ibu, krna jejimat cuti. Hujung taun boleh round malaysia tak gituuu?


#mesinseduthingusmommyhana
#penyeduthingusautomatik




BABY DISCHARGE WARD SETELAH 1 MINGGU ADMITTED.

Mommyrina tasabar nak up Feedback Mommies hebat nih. Team gi cod terus kat hospital pantai sebab urgent teruks. Tokleh betul kan bila tengok anak sampai admitted ward sebab selsema. Tokleh bernafas dan boleh membawa bahaya.

'' Alhamdulillah, baby dah boley discharge harini. Hidung dia tersumbat dah dekat 2 minggu dah. Macam macam cream try pakai semua tak dapat hilangkan sumbat hidung dia. Dia tido pun tak lena. Tapi semalam dapat penyedut hingus terus saya guna. Banyak sangat hingus yang dapat sedut. Legaa.''

Best kann feedback ni?
Alhamdulillah bila barang viral dapat membantu dan bagi manfaat kepada anak dan ibu. ❤️❤️


#nasalaspiratormommyhana
#mesinseduthingusmommyhana
#penyeduthingusmommyhana
#rawatanselsema







#nasalaspiratormommyhana
#mesinseduthingusmommyhana
#penyeduthingusmommyhana
#rawatanselsema

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in