PROMOSI AKHIR TAHUN PENYEDUT HINGUS MOMMYHANA





CUTI SEKOLAH DAH NAK BERAKHIR.

Sekejapnya lah aii masa.
Pejam celik dan 1 bulan mek yah & mek pia habiskan cuti sekolah. 3 minggu ikut program kat surau istiqomah. Seminggu balik kampung. Macam tulah setiap tahun.

CUTI SEKOLAH DAH NAK BERAKHIR.
Macam tulah PROMOSI HARGA RM99 MESIN SEDUT HINGUS, juga nak berakhir melabuhkan tirai. Tahniah pada mommies daddies oseem yang sempat grab promosi harga 'gegar otak' nih. Jauh taw beza harga RM119 dengan Rm99. Beza RM20 tu boleh beli barang dapoo ayam 1 eko ikan 5 eko hak kecik kechik.

Berbaloi juga dari segi kesenangan mommies bila handle anak yang tengah selsema. Yeeehaa! Nak nak mommies yang macam mommyrina nih. Kerja di siang hari, kalu jadi burung hantu malam hari memang meletihkan. Malam jadi burung hantus, siang jadi panda๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. Parokkkk!

So masih ada masa (jumaat-isnin) 4 hari je lagi untuk grab harga promosi. Lepasni tak tahulah pulak bila lagi promosinya HQ nak buat. Mommyrina pun sedey taw bila harga dah kembali asal.

#nasalaspiratormommyhana
#mesinseduthingusmommyhana
#dswanted
#dsavailable

TIPS NAIKKAN BERAT BAYI DGN SUSU IBU



[TIPS NAIKKAN BERAT BAYI DGN SUSU IBU ]
.

TINGGAL 13 HARI LAGI PROMOSI PENYEDUT HINGUS MOMMYHANA


TINGGAL 13 HARI LAGI PROMOSI PENYEDUT HINGUS.



Haaaa, jaga jaga cik salmah. Mommyrina nak habaqqq ingtkan mommies daddies semua. Mana mana nakkan MESIN SEDUT HINGUS MOMMYHANA ni dengan harga TERCABUT BIJIK MATO mehhh lekaihhh kaihh order ngan mommyrina. Yang dekat PUTRAJAYA boleh cod sampai rabu malam. Khamis mommyrina balik MELOR KELANTAN. so nak cod sana boleh lah. Haha.

PROMOSI sampai 31.12.2018 jer taww. Pejam celik pejam celik sekejap je 13 hari tu taww. So time time gajini lah nak pinang cik nasal nih kan kan. Lepastu harga back RM260 semula. Waaaaa mahainya!




#nasalaspiratormommyhana
#mesinseduthingusmommyhana
#penyeduthingusmommyhana
#promosipenyeduthingusmommyhana
#dsavailable
#agentavailable


JOM TERUS WASAPP MOMMYRINA 0173288087
ATAU KLIK LINK www.wasap.my/60173288087


SALES 12.12



SALES 12.12

Kita takmo kalah jugak dengan viral sales 12.12.

Breastpump
Mesin sedut hingus
Ebookse islamic

Ketiga tiga ni ada sales 12.12 yea. Ibu ibu sure hepi bila ada dengar promosi kan kan. So meh lekaihhh kepochi ngan mommyrina untuk sales viral nih.









#bpmommyhana
#breastpumpbudget
#nasalaspiratormommyhana
#ebooksemommyhana


WASAPP TERUS OKEY .017-3288087 mommyrina
cecepat grab harga murah nih sebab Hq akan tutup pada bila buka masa.

TOO MUCH GADGET USE CAN DAMAGE YOUR CHILD.




TOO MUCH GADGET USE CAN DAMAGE YOUR CHILD.

Betapa seriusnya keburukan daripada gadget ni mommies daddies semua. Ingatan ni jugak untuk mommyrina sendiri. Dulu memang nak diam kan mek yah gadget yang diberi. Masa tu ipad dapat free sebab memang contest dutchlady. So natijahnya memang tujelah dia hadap sampai hempap muka dia. Ipad masa tu gedabak besooo nye. Alahaii sedih bila kenang.

Sejak menjual ebookse dan dapat sendiri banyak giler feedback dari mak pak, ada gak kata dalam hati, kalaulah dulu dulu ada buku ni kan bestt. So, huntonggglah makpak skangni bila dah ada mainan genius yang lebih berguna kasik dia main seawal usia yang boleh. Sebelum dia kenal gadget.

Too much means mmg sentiasa beri. Mommyrina tahu sekarang banyak dah berita2 yang menakutkan sebab kesan buruk gadget. Dah meluas dah orang dok kata. So mesti makpak kat luar juga sedang usaha untuk elakkan anak dari selalu main gadget kan kan?

Nak buku magik ni helo helo dan korang tahu kan mana nak carik mommyrina. Cod boley nak pos lagilah boleyyyy!




#ebooksemommyhana
#bukumagik
#ebookputrajaya
#dsavailable
#dswanted


WASAPP TERUS OKEY .017-3288087 mommyrina
cecepat grab harga murah nih sebab Hq akan tutup pada bila buka masa.



PROMOSI PENYEDUT HINGUS BABY AUTOMATIK MOMMYHANA SEHINGGA 31.12.2018






PROMOSI HARGA TERBARAI OTAK.

Perghhhh! Harini je ramai dok nak merisik ngan mommyrina harga baru #nosecleanermommyhana nih. Sempena musim selalu je hujan, dan musim YEAR END SALES, nahh hamekkk! HQ baek hati nak up harga tak masuk akal esokk. Tasabar kan kan kan.

Penyedut hingus ni penting. Zaman skang ni kalu kena virus selsema lain machamm. Tahu tahu influenzalah dan virus nye nama pelik pelik kuar. Kesiankan anak kechikk kalu selsema manalah tahu nak bagitahu mama dia tak selesa.

Okeh, mommyrina pun nak restock lagi. Sudah kehabisan setoks dah helokk2 je tiba time HARGA RUNTUH TEROKSS nih. Ajomm lerr risik risik hanto pinangan. Tak lama promosini sampai hujung tahun ni jurr tauu selagi setok masih bernyawa.

#ContestMommyhanaEditPhoto2018 
#ContestMommyhana2018
#MommyHanaEditPhoto2018
#SuribisnesMommyhana
#nosecleaner




PROMOSI HARGA TERBARAI OTAK.
Perghhhh! Harini je ramai dok nak merisik ngan mommyrina harga baru #nosecleanermommyhana nih. Sempena musim selalu je hujan, dan musim YEAR END SALES, nahh hamekkk! HQ baek hati nak up harga tak masuk akal esokk. Tasabar kan kan kan.
Penyedut hingus ni penting. Zaman skang ni kalu kena virus selsema lain machamm. Tahu tahu influenzalah dan virus nye nama pelik pelik kuar. Kesiankan anak kechikk kalu selsema manalah tahu nak bagitahu mama dia tak selesa.
Okeh, mommyrina pun nak restock lagi. Sudah kehabisan setoks dah helokk2 je tiba time HARGA RUNTUH TEROKSS nih. Ajomm lerr risik risik hanto pinangan. Tak lama promosini sampai hujung tahun ni jurr tauu selagi setok masih bernyawa.



KOLEKSI HINGUS YANG MENJENGKELKAN

Stressnye ibu baru baru nihh dengan adik yang tak benti merengek menangis. Puas ibu pujuk, adik tetap menangis. Tak selesa hidung dia tersumbat bila selsema. Ibu cuba sedut pakai mulut tapi tak berjaya. Adoii, habislah malam nanti. Comporm ibu kena jadi jaga la jawabnya. Mana mungkin dia boleh tidoo dengan hidong tersumbat tuhh.

Tapi kan, petang tu juga ibu ternampak kisah si zirafah ajaib. Zirafah ni dah tolong bantu anak sorang jiran tu. Zirafah tu boleh sedut hingus dengan cemerlang. Eh, betul ke kisah ni? Ibu tak berapa nak percaya mulanya, tapi hati nak mencuba juga. So ibu pun cuba la dapatkan penyedut hingus auto bermuzik tuhh.

Bila dapat je, ibu cuba guna kat adik. Ambik kau! masa tu kan, SLURP SLURP SLURP keluar bunyi. Ibu macam pelik. Sekali tengok, nah banyak betul koleksi hingus adik yang menjengkelkan tu. Terkumpul helok dalam bekas mesin sedut hingus tuh. Ibu guna level dua jurr pun dah dapat tarik hingus dengan selamat. Takde sebarang luka pun.

Fuhhh! Legaa dah hati ibu bila tengok adik yang mulanya tidak selesa dan ceria dah boleh bangun menari-nari bila dengan lagu didi. Nampak sangat hepinya tuu.

So, kalau ada mak-mak yang ada masalah sama macam anak ibu, meh la hubungi mommyrina. Helokkk sangat waktu skang, dahlah GAJI pastu PROMOSI RM99 jurrr!

#ContestMommyhana2018
#MommyHanaEditPhoto2018
#SuribisnesMommyhana
#nasalaspiratormommyhana
#mesinseduthingusmommyhana



TSUNAMI PROMOSI GEGAR LANTAI MELANDA!

Masa promosi ni kita nampak sangat yang #NA ni memang wishlist mak mak. Tapi sebab dulu harga dia agak mencabar tu yang memasing menggelupur keriangan bila HQ rendahkan margin untung untuk bagi harga #diskaun pada ibu ibu yang nak sangat grab NA tapi tak berkemampuan.

Now harga dah terlebih mampu apa lagi? Grab cepat cepat sebelum stock licin. InSyaAllah berbaloi dengan diskaun 50% . ๐Ÿ˜ฑ

Rugi keee sangat rugi? NA ni dah masuk list #BarangWajibAda tau.

#mesinseduthingusputrajaya 
#NasalAspirator







WASAPP TERUS OKEY .017-3288087
cecepat grab harga murah nih sebab Hq akan tutup pada bila buka masa.

ANSURAN BULANAN UNTUK BREASTPUMP MOMMYHANA






OPEN KUTU BREAST PUMP MOMMYHANA
--------------------------------------------------------

Sebab ramai yang mengidam nak melamar #BreastPumpMommyhana tapi mcm tak cukup bajet. So Mommyrina nak open kutu batch 1 : start bulan Nov. RM60 x 5 bulan ada yang nak join tak.
.
Syarat-syarat seperti dibawah
๐ŸŒธJUJUR DAN AMANAH
๐ŸŒธDAH JOIN TAK BOLEH CANCEL
๐ŸŒธBAYAR ON TIME 
๐ŸŒธIC DEPAN BELAKANG
๐ŸŒธLARI AKAN DI VIRAL

Nak join ? Jum wasap saya ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ


#kutubreastpumpmommyhana
#breastpumpmommyhana



Semua ni mommies akan dapat jika grab 1 set #breastpump ni. Harga mato terjojol nih taw. Mana nak dapat sampai diskaun RM100 untuk Double Breastpump nih siap ngan gift bekas makanan baby lagi. Debakkkk.

Lepasni harga kembali asal jangan nangis belakang langsir pulak tau. Warranty selama 2 tahun chuoollsss!

Haaa sementara PROMO nihh jom grab. Tak mampu bayar sedebuk jom join beli ansuran. Bagi mommies semua tak terbeban rasa mahal tu. Mehhh reramai join. Amik peluang masa ngah ado nih.

#breastpumpbajet
#mommyhanadoublefreestylebreastpuml




PENTINGKAH PAM SUSU IBU?






PENTING KE PAM SUSU NIH?

1. Untuk elakkan bengkak susu terjadi dan menyebabkan bayi tersedak susu kerana susu mengalir laju.

2. Ibu bekerja atau berkursus atau bayi ditahan wad dan breast perlu dikosongkan jika bayi tak menyusu.

3. Bayi hisap terlalu lama dan kadang kadang hisap sedikit sahaja. Jadi memudahkan ibu pam susu juga perlu.

4. Ibu sakit atau trauma selepas bersalin masih perlu pam susu untuk elakkan bengkak susu.

5. Senang jika keluar berjalan jalan dan berada di tempat awam, susu yang dipam boleh digunakan ketika ini.

Untuk kasi mudah lagi mommies semua mengepam di tempat kerja, bolehlah gunakan Breastpump Double Freestyle Mommyhana. In sha Allah mommies tenang je simpan semua jajan baby. Yahoooo!

#tipsmenyusu
#bpmommyhana
#breastpumpbudget






PENTING KE PAM SUSU NIH?

1. Untuk elakkan bengkak susu terjadi dan menyebabkan bayi tersedak susu kerana susu mengalir laju.

2. Ibu bekerja atau berkursus atau bayi ditahan wad dan breast perlu dikosongkan jika bayi tak menyusu.

3. Bayi hisap terlalu lama dan kadang kadang hisap sedikit sahaja. Jadi memudahkan ibu pam susu juga perlu.

4. Ibu sakit atau trauma selepas bersalin masih perlu pam susu untuk elakkan bengkak susu.

5. Senang jika keluar berjalan jalan dan berada di tempat awam, susu yang dipam boleh digunakan ketika ini.

Untuk kasi mudah lagi mommies semua mengepam di tempat kerja, bolehlah gunakan Breastpump Double Freestyle Mommyhana. In sha Allah mommies tenang je simpan semua jajan baby. Yahoooo!

#tipsmenyusu
#bpmommyhana
#breastpumpbudget



JEJOMS DAPATKAN PAM SUSU IBU MOMMYHANA NIE.
Kerja Pengepaman mommies semua akan jadi lebih mudah dan lebih maniss...

Tips Checklist Barang Bayi (Newborn).





Tips Checklist Barang Bayi (Newborn).


Persediaan boleh start buat sikit2, beli sikit2 dan yang penting planning untuk beli item yang paling penting dahulu.

Checklist Barang Bayi: 
.
๐ŸŽ€ PAKAIAN BAYI

1- Baju harian @ siang - baju seluar pendek dan lengan pendek.. baju lubang2 (Short sleeve dan singlet) 
2- Baju malam @ tidur - baju malam selalu nyer beli lengan panjang dan seluar panjang
3- Romper dan Jumpsuit 
4- Baju jalan 
5- Mittens & Booties - yang ni kalau boleh beli lebih sikit sebab baby baru lahir ni kena pakai byk sarung tangan dengan stokin kaki. 
6- Handkerchief / Sapu Tangan - Cari yg 100% cotton supaya kulit baby tak melecet
7- Bib- If baby minum susu meleleh / muak tak kena baju.
8- Barut - yang ni penting untuk baby. Beli dalam 6 helai pun dah ok.
9- Bedung- Yang ni sangat penting! 
.

๐ŸŽ€ DIAPERING

1-Napkin 
2-Diapers @ Lampin pakai buang
3-Wet Tissue 
4-Changing mat- Alas bayi (boleh beli size yang mudah bawa masa travel, senang nak letak dalam beg dan sesuai dengan size bayi)
5-Baldi dan bakul untuk Lampin/baju kotor 
6-Detergent khas pencuci baju


๐ŸŽ€ SET TIDUR

1-Set Tilam - Prefer kekabu dan material kain 100% cotton
2-Baby Cot-Depends nak beli sekarang atau later 
3-Kelambu - mosquito net / boleh juga beli set tilam kekabu + kelambu


๐ŸŽ€ FEEDING

1-Botol Susu - Size Puting untuk newborn (slow flow)
2-Bottle Sterilizer 
3-Berus Pembersih Botol
4-Penyepit Botol
5-Nipple Cream 
6-Nursing Pad Washable 
7-Nursing Pad Disposal 
8-Breast Pump - Decide samada Manual / Electric (Single/Double Pump)
11-Nursing Bra 
12-Termos


๐ŸŽ€ TRAVEL

1-Beg Baby 
2-Baby Warmer for Bottle- warmer ni penting tuk cairkan storage susu yang sejuk beku. 
3-Baby carier 
4-Stroller
5-Nursing cover- senang kalau kene BF kat public.
6-Car seat (beli yg 2in1 pun jimat)


๐ŸŽ€ BATHING

1-Tuala baby
2-Besen Mandi / Baby Bather
3-Toiletries set


๐ŸŽ€ BABY CARE

1-Bedak Bayi 
2-Losyen Bayi
3-Putik Kapas (Cotton Bud) 
4-Pengepit Kuku (Nail Clipper) - beli khas kecik tuk baby

5-Cream multifunction  untuk masalah kembung perut, batuk selsema, ruam, kulit sensitif.


Masih mencari2 breastpump sesuai utk takung susu anda?
Komen "Nak" gais nanti mommyrina piyemm sensorang siap ngan consult free lagikk.

www.wasap.my/60173288087/bpmommyhana

#bpmommyhana
#breastpumpbudget




BREASTPUMP MOMMYHANA DOUBLE FREESTYLE & PORTABLE WITH USB




KENAPA MESTI BREASTPUMP BY MOMMYHANA?


Taknak cakap banyak! Top 5 function paling Mommyrina suka:

๐ŸผMemory function : tak gaduh set up dah sebab pump ni ingat previous pattern kita pump.

๐ŸผRechargeable : mudah nak pump dimana-mana

๐ŸผKicik : weyh! Compact & lightweight sangat!

๐ŸผBooster mode : boleh kosongkan breast cecepat! Sesuai sebab Mommyrina busy kalah menteri

๐ŸผLess part : busy, xdan nak renyah basuh macam2 part. So sesuai sgt sebab SIKIT JE!



So dia gunakan TOUCH SCREEN tau mommies mommies semua.Changgih beb!
sangan frenly users.


Bateri dia chargeble
dan ada usb jugak. So, korang boleh connet dengan Powerbank kalu tetiba je habis bateri.
Senang kan kan kan?




๐ŸŽ€BREAST PUMP DOUBLE FREESTYLE PORTABLE MOMMYHANA :
.
Salah satu Double Electric Breast Pump yang terkecil di dunia untuk membantu ibu-ibu menjimatkan masa berharga ketika pumping.
.
KELEBIHAN BP MOMMYHANA
✅ Harga sangat berpatutan dan berkualiti 
✅ Saiz yg kecil dan ringan 
✅ Mudah di bawa kemana sahaja 
✅ Perfect For TRAVEL 
✅ Mudah untuk digunakan dan mudah dibersihkan 
✅ Boleh guna secara single atau double 
✅ Boleh pumping dimana-mana 
✅ BPA free 
✅ Suctionnya yang tidak menyakitkan 
✅ Mempunyai MEMORY FUNCTION untuk mengingati previous suction. 
✅ Usb power source, boleh guna powerbank, wall adapter, car charger dll 
✅ Ada massage mode dan pumping mode : 
>> Massaging - 4 phase expression with massage. 
>> Pumping - normal suction up to 9 level adjustable suction
.
FEATURES : 
๐ŸŒŸ 4 phase expression with massage/normal suck (9 level adjustable) / continuous suck/ frequency conversion function (new function), memory function. 
๐ŸŒŸ Full touched LED Screen with clear function sign. 
๐ŸŒŸ Built in 2200 mAh rechargeable lithium battery ; power supplier by lithium battery or AC adapter with USB cable. 
๐ŸŒŸ Suction : 80 – 300 mmHg 
๐ŸŒŸ BPA free & silent operation. 
FREE GIFT:- - 2 unit EasySqueeze untuk dijadikan tempat penyimpanan susu yang reusable. 
WARRANTY 2 TAHUN!

COD SELECTED AREA
POST 1 MALAYSIA


Parts dia memang tak banyak dan easy handle.Tak payah nak tanggalkan banyak benda sebab semua terlekat helok dah di corong.So bila dah guna senanglah uolls nak basuh.



atuh chinta ikat tepi nih dengan mommyhana breast pump. Rata rata ibu yang dah start membeli dok kabo teruja dengan 4 rythem suction. Biasanya kan ada 2 je. Pertama, rentak pump laju laju, pastu auto tukar express milk. Masa tu lah susu dikosongkan dalam miss b.

Tapi tapi tapi,
Bonuslah mommyhana breastpump ada sampai 4 rythem suction. Woww. Ada dengar ibu dok cit chat kata paling best rentak ke 3, iaitu booster express. Wowww menarik!

Mehlah mommyrina terangkan sikit apa tu suction rythem? Tengok ada yang terpinga pinga tuhh.

Pam MH ada 4 phase suction.

1) Massage - ni suction mula mula bila on pam. Massage ni rythm dia laju laju. Tujuan untuk beri rangsangan pada breast untuk keluarkan susu.

2) Expression - Lepas 2 minit pam bertukar kepada mode expression. Rhytm sedutan panjang dan bertenang. Waktu ni dah mula menyedut untuk keluarkan susu.

3) Booster - Rhytm mak mak suka. Sebab fungsi dia mempercepatkan proses pengosongan breast dan pengeluaran susu. Kalau sejenis mak yang tak banyak masa dia akan guna button ni untuk cepatkan proses. Rhytm sedutan dia, slow slow laju dan berterusan

4)Extra Massage - Button untuk massage dengan frequency berbeza. Untuk extra stimulation pada breast.

Nak order meh wasapp

#bpmommyhana
#breastpumpbudget
#breastpumpmurah





Sejak dua menjak menjual breastpump auto nih, selalu je mengimbas balik kemanisan masa menyusu anak. Perkara pertama tengok bila pilih pam susu, surelah saiz. Harga tu mommyrina boleh ikhtiar. Yang saiz ni tokleh blahh. Dah kalu hari hari gi kerja, bermaciam saiz bag kena hangkut.
.
Bag lv tiruan china pun dah besau gabak senget bahu sebab mommyrina stail nak buat cam poket doremon. Semua pakat sumbat.
.
Beg makeup. Pun berat jugak semua setiap jenis brand hado. Tiruan ke ori ke mabeline ke, semua jenama di pasaran pantang nengok haku beli je. Pun dah melebihi had muatan kadang.

Kalu menyusu?

Bawak lakk beg susu tu haa. Siap pam besar lori 5 tann beratnya. Mau tak senget bahu? Effect ko akan rasa lower back pain bila umuq cecah 40 ๐Ÿ˜‡
.
So. Geti2 kan lah diri mencarik breastpump yang ringan yea. Yang senang nak bawak. Macam si pink mommyhana tuhh. Boleh letak dalam poket je diknonnn. Kan dah mengurangkan beban sedia ada? Kan kan?

#bpmommyhana
#breastpumpbudget
#breastpumpmommyana
















pump yang boleh digunakan bersama dengan handsfree uolls..
best gilerr. hansfree kena beli asing tau.tapi ia boleh di pakai sekali dengan pam nih.




Dengan pembelian double freestyle breast pump mommyhana, ibu semua buleh dapat free je easy squeeze tuhh. Comey bekas tempat letak susu baby atau solid food baby. Harga sekotak easy squeeze tu yang ada 8 keping (RM49 sahaja) . Tapi nih kito bui free jahh 2 keping, tokseh jual. Tapi klu nok beli hok bekahh ni sekotok, koho comeyyy lotte awokk nyoo.

Mari pakak caghik sayo adik kakok. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Wasapp 0173288087

#bpmommyhana
#breastpumpbudget
#breastpumpmommyhana




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in