Pakar kanak-kanak Lau Melaka.



Alamak dah rotate pun picture still terbalik..huhu
Nielah signboard klinik "Pakar Kanak-kanak Lau"
Sebenarnya sofia maisarah start 1 bulan dah refer sini.masa tuh dia kena jangkitan paru-paru..(sofia mmg mcm-mcm dugaan penyakit tak seperti merah yang kuat daya imun nya)


Nie bahagian depan klinik..Sebenarnya klinik nie baru pindah di sini..Dulu tempat lain sbb tuh nampak bersih ajer tak banyak yang di ubahsuai lagi..


Nie bahagian tengah klinik..

Layanan doktor oklah mmg consult nya bagus.
ubat-ubat yang dia sediakanpun okey..
so esk ke sini lagi..
Korang tengok macam cina jer ramaikan tapi melayu pun ada so no need to worry..

Sesiapa yang nak pergi ke klinik pakar kanak-kanak lau nie boleh ambil alamat nie

Dr.Lau Yoke Fhan
MBBS(MAL)MRCP (UK)
Consultant Paeditrician
29,jalan ksb 3,
taman syahbandar
75200 melaka
Tel:06-2880021

atau layari laman facebook
LauChildSpecialistClinic



CONSULTATION HOURS
Monday
Tuesday
Thursday
Friday
Saturday
(9am-5pm)
(lunch 1pm-2pm)

Wednesday
(9am-1pm)

Sunday
public holiday
(closed)


oh yea lupa plak nak snap gambar ubat.sofia ambil urine test,ubat tahan sakit perut,ubat demam dan antibiotic..so totol semua hanya 
RM65 sahaja..Agaknya sebab kat melaka so agak murah kalau kat putrajaya atau kl beratus dah kena=)

20 sumpah ako sayang korang:

intanfirdaus247 berkata...

Salam yun..salam Jumaat...:) Kak intan x sat ni amek pc siap kona pc nak tgk pic tu..hahah..x ada lah..lawak je...

syawalsimpsons berkata...

murah tu paed kat melaka yee

Chic Na berkata...

banyaknya ubat sofia.

Daddy Ziyyad berkata...

65 je??? murah!
kalau GP kat Bangsar, demam biasa pun dah kena charge RM50-70!

Ibu Amirul berkata...

tak kisahlah bape kena bayar...
yang penting sofea cepat sembuh

Marya Yusof berkata...

As salam wan,

Hope sofia makin pulih ye... Harga klinik pakar tu mcm klinik kat seremban jugak... dulu Iman kami hantar ke klinik docnye singh... tak kisahlah cina ke melayu ke atau bangsa apa sekali pun asal anak kita dpt rawatan yg terbaik kan... Moga sofia cepat sembuh... anak2 ni dugaannya lain2 kan... cabaran buat kita tu wan! Take care...

yana aina berkata...

klinik pakar kanak2 kat cheng pon ok. anak2 buah yana sume serasi ngn klinik kat stu.

lelamaisara berkata...

agak murah juga la nurul....tapi tak kisah sangat kan berapa bayaran asalkan anak kita tu sihat

LiYa HaNiF :: berkata...

terpaksa telengkan sikit kepala tgk signboard tu hehe..

tace care sofia.. ^_^

mama aryan berkata...

salam nurul...mcm mana sofia?dah ok ke? murahnya bayaran kat sana.

Deqla manjew berkata...

terteleng2 kepala nk tgk gmbo tu.. hihi...alahaii jauhnye nk p.. kalo perkhidmatannya bagus x kesah la berapa pun yg keluar kan...

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Baguslah agak murah juga bayaran tu..

Cik Nur™ berkata...

apapun, Nur doakan moga sofea cepat sembuh ye.. :)

Si Matatajam berkata...

Kat sini susah nak cari specialist utk kanak2

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

murahnyerrrr paed kt melaka...kalau kat sini mau tau la rega dia

Cik Aini berkata...

mahal ke murah x penting..jji anak2 sihat walafiat kan :)

CheNamNam berkata...

kira murah jugak bayaran dia..haku pergi klinik tak pakar pon kena bayar dalam 50 hengget jugak..itu demam jerk pon..:(

hakak kan tak kisah sangat pasal duit kalau perkhidmatan serbis semua tip top dan dokter friendly..bayar jerk janji pueh hatey..kannn

besar jugak klinik dia..selesa.

kayyana berkata...

giler murah... selalu aku bwk rayyan g azzahra jumpe paed confirm 100 lebih... nnt aku nak aryan ngn rayyan g situ jgklah.. pape aku roger ko. hihihi

Che Rosliza Che Mat berkata...

kat melaka jauh pulak nak pergi...

Ibu Lala berkata...

awat gambaq tu terbalik. akk pun kena pusing gak kepala nak tgk gambar tu betul betul. hi hi hi

mak aii jauhnya melaka. kalau dekat KL leh la pegi. Orang melaka untung la leh pegi sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in