CARA PENIMPANAN SUSU IBU - DOUBLE BREASTPUMP BY MOMMYAHANA






Hujung hujung minggu nilah masa yang ada, ibu nak bonding dengan baby dan anak anak.
.
Pada ibu menyusu dan yang bekerja, time cuti cuti nih apa kata, check semula Peti Sejuk Beku kat rumah tu. Cuba susun semula stock susu ibu beku (jajan) untuk baby ibu ibu semua. Mana tahu tak perasan ada yang sudah tersimpan lama dan expired. Almaklumlah, hari haripun pump dan stock susu semakin bertambah kan kan kan? 
.
Ada lagi ibu ibu yang tak sure 'Cara Penyimpanan Susu Perahan Ibu' tu macam mana? Okeyy boleh kita ambil sikit tips daripada gambarajah di bawah nie yea. Kalu dulu, mommyrina memang guna deep freezer untuk beku dan peti ais untuk rotate hari hari punya susu.
.
Harap cara penyimpanan ni membantu ibu untuk menyimpan dengan elok stok stok susu yang ada nanti okeyyyy. Selamat mengepam dan menyusukan bayi, ibu ibu!

#susuibu
#perahansusuibu
#bpmommyhana
#breastpumpbudget







HARGA ASAL RM399
HARGA PROMOSI RM299

FREEGIFT 2 EASY SQUEEZE (BEKAS LETAK MAKANAN BABY)


WASAPP MOMMYRINA 0173288087

TEKNIK BANYAKKAN SUSU DENGAN TEKNIK POWER PUMPING






 Stressssnya bila susu umpama kais pagi makan pagi, dan kais petang makan petang kan. Bahaya kalu tetiba ibu tak sihat dan tak mampu nak mengepam sediakan bekalan susu untuk baby. Alahai ghisaunya.
.
So apa kata mommy, ibu, mama semua try teknik POWER PUMPING. Teknik ni biasanya mommy akan buat bila baby dah tido di waktu malam hari. So malam ni bolehlah mommy start buat. Buat lah dalam 3 set sekali buat tu. Semunggu 2 kali ke 3 kali. Ia boleh merangsang penghasilan susu badan yang banyak sedikit sebab baby dah kuat demand. Bila kerap pump, tindak balas badan dihantar ke otak untuk supply ikut demand baby. 
.

Mulakan dulu dengan bismillah dan boleh start pumping 20 minit pastu rest kejap dalam 10 minit. Pastu mula semula pump 10 minit, rest pulak selama 10 minit lagi. Last sekali pump kagi 10 minit. Buatlah sampai 3 set. Untuk double breast pump mommyhana, memang sesuai sangat buat teknik ni dengan suction lembut dan penggunaan lasak. Yang pastinya miss b pun tak melecet tau! 

Selamat mencuba dan semoga baby membesar dengan sihat dengan susu ibu. Jn sha Allah. 

#bpmommyhana
#breastpumpbudget
#breastpumpmommyaha
#dsavailable
#agentavailable





HARGA ASAL RM399
HARGA PROMOSI RM299

FREEGIFT 2 EASY SQUEEZE (BEKAS LETAK MAKANAN BABY)


WASAPP MOMMYRINA 0173288087




DOUBLE BREASTPUMP FREESTYLE PORTABLE BY MOMMYHANA - TESTIMONI PENGGUNA




Fuhh!
Berpeloh peloh mingguni mommyrina bila up je new baby product by mommyhana ni.
Ramai sangat mommy2 dan ibu2 serta mama2 yang teruja giler nak rasakan sendiri nikmat breastfeeding mom. terutama ibu yang bekerja.

Macam mommyrinalah dedulu,
dulu mommy sangat nak breastfeed baby mek yah dan baby mek pia 2 tahun genap. Alhamdulillah masa tu guna madela swing.Single pump sahaja tapi mampu untuk bertahan. Kenapalah zaman dolu2 takde breastpump yang cute giler macam brand MOMMYHANA nihh.

tapi dulu punya BP kebanyakkannya phase rythem suction tu ada 2 je.memula dia pam lelajus, kedua bila dah refleks, memancut susu kuar kita tekanlah button yang slowkan sedutan tu bagi kosongkan breast. but now lebih canggih beb, ada breast pump yang ada 4 rythem of suction. paling best ada extra massage dan booster untuk kosong kan miss B dengan paling bagus. ini galakkan lagilah susu badan keluar memancut mancut. so risauke bekalan jajan baby tu takde lagi In Sha Allah.

So, jejoms lah kita tengok FEEDBACK terkini mommie mommies semua yang mana dah guna pam susu by mommyhana nihh.



Mingguni mommyrina disajikan dengan para ibu yang teruja bagi feedback pam susu mommyhana yang oseem ni.
.
'' 8 hingga 10 minit dah penuh 1 botol susu. Sangat cepat, sangat mudah dan sangat selesa. Selalu guna manual dan 30 minit dan membuang masa di situ, susupun tak penuh bekas.'' tu komen ibu yang guna pam susu mommyhana ni.
.
Petang ni dah close 1 pam susu mommyhana. Teruja mommyrina nak membantu para ibu mengepam nih. Kebiasaannya ibu bekerja lah yang mengepam ni. Tugas seorang ibu memang mencabar okeyyy. Bukan senang nak jadi supermom. Semoga semua ibu yang menyusu bayi dan yang sediakan jajan untuk baby dipermudahkan urusan.

#bpmommyhana
#breastpumpbudget
#breastpumpmommyhana


Sukanya bila dapat feedback hati munge munge si ibu bila dah guna bp mommyhana ni. Cer tengok apa yang ibu ni sharing.

'' Dah test pam harini. Memang best giler. Corong dia terlekat cantik kat miss B. Just selit kat bra je dah boleh buat freestyle. Tak perlu guna kit handsfree dah.''
.
Best kanns? 
Mana hati tak munga munga. Bila ibu ibu bahagia, susu pun keluar mencurah curah tau. Cuba kalu guna pam susu yang sakit, yang tak lembut, yang lambat (manual) jadik tak selesa kan? Makanya ibu stress dan susu pun stress je nak keluar.
.
Mommyrina wajib share barang baik ni dengan ibu ibu kat luar sana. Korang wajib ushya breastpump double freestyle portable mommyhana di kedai mommyrina ni haa. Nak cod boleh, nak pos pun boleh. Habaqq mai ja naa.

#bpmommyhana
#breastpumpbudget
#breastpumpmommyhana
#mommyhanabp







Testimoni pengguna Breastpump. Rata rata bagi feedbacak, senang nak guna, selesa semasa proses mengepam, dan cepat kumpul hasil perahan susu. Apa lagi ibu ibu jomlah dapatkan bp mommyhana ni sementara ianya tengah murah.

#testimonibreastpumpmommyhana
#breastpumpmommyhana
#mommyhanabp
#breastpumpmommyhanaputrajaya

Nak dapatkan atau nak beli pump susu mommyhana? 

wasapp terus 0173288087 atau boleh tekan terus link 















BARANG KANAK KANAK MOMMYHANA - AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN




Haii ibu ibu semuanya. selamat petang.
mommy nak direct to the point. Siapa sini yang nak ada pendapatan sampingan?
mommy mencarik dalam 30 orang yang nak dapat duit tepi buat dropship dan agent barangan kanak kanak.

kita ada beberapa barang hot selling yang ibu ayah sure suka nak menjual.
juga kita bagi ilmu free tentang bisnes nih.
kebetulan tengah FREE REGISTERATION dari mommyhana so huntonglah kalu korang grab!

JOM BUAT DUIT.
WASAPP MOMMYRINA LELAJUS 
017-3288087




Breast Pump by MommyHana - PORTABLE DOUBLE PUMP YANG ADA USB.







Yeayyy setoks #breastpumpbudget dah ambil setoks. Mehh siapa ibu ibu nak dapatkan breast pump double yang sangat MURAH GILERRRR MEROYANN mehh lah dapatkan ngan mommyrina. Kita cod lelajus yang dedekat putrajaya tuhhh. Rugi masa promosi ibu ibu tak serbu. Dahlah ada 18 unit jurrr. Barang terhad.



DENGAN BELIAN 1 PUMP MOMMIES AKAN DAPAT FREE 2 TEMPAT SIMPAN SOLID FOOD BABY ATAU SUSU BABY


Huntonglahh ibu ibu. Jejoms mommyrina nak membawang pasal BREASTPUMP MOMMYHANA yang baru launch Sabtu haritu.

Salah satu benefit Double Electric Breast Pump yang terkecil di dunia untuk membantu ibu-ibu menjimatkan masa berharga ketika pumping dan senang dibawa kemana mana. 
Antara kelebihan Breast Pump by MommyHana ini adalah : 
✅ Harga sangat berpatutan dan berkualiti 
✅ Saiz yg kecil dan ringan 
✅ Mudah di bawa kemana sahaja 
✅ Perfect For TRAVEL 
✅ Mudah untuk digunakan dan mudah dibersihkan 
✅ Boleh guna secara single atau double 
✅ Boleh pumping dimana-mana 
✅ BPA free 
✅ Suctionnya yang tidak menyakitkan 
✅ Mempunyai MEMORY FUNCTION untuk mengingati previous suction. 
✅ Usb power source, boleh guna powerbank, wall adapter, car charger dll 
✅ Ada massage mode dan pumping mode : 
>> Massaging - 4 phase expression with massage. 
>> Pumping - normal suction up to 9 level adjustable suction. 
FEATURES : 
๐ŸŒŸ 4 phase expression with massage/normal suck (9 level adjustable) / continuous suck/ frequency conversion function (new function), memory function. 
๐ŸŒŸ Full touched LED Screen with clear function sign. 
๐ŸŒŸ Built in 2200 mAh rechargeable lithium battery ; power supplier by lithium battery or AC adapter with USB cable. 
๐ŸŒŸ Suction : 80 – 300 mmHg 
๐ŸŒŸ BPA free & silent operation 
‼️ PROMOSI ❗️PROMOSI ❗️PROMOSI ‼️ 
Harga asal RM399. 
Harga PROMOSI RM299 sahaja. 
JIMAT RM100!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

๐ŸŽ€FREE GIFT:- 
- 2 unit EasySqueeze untuk dijadikan tempat penyimpanan susu yang reusable
- WARRANTY 2 TAHUN! 
.
Jom jom kite rembat sebab ada 20 unit jeeee tau. Lepas sold out kita buat pre order eyh. Jom klik link kat komen.

#SuriKepuks
#BFMom
#RoadToMoreMillions

WASAPP 0173288087 MOMMYRINA UNTUK PEMBELIAN.


#bpmommyhana
#breastpumpbudget
#breastpumpdouble

DOUBLE BREASTPUMP AUTO MOMMYHANA - MEMUDAHKAN DAN MENYENANGKAN IBU MENYUSU





Huntonglahh ibu ibu. Jejoms mommyrina nak membawang pasal BREASTPUMP MOMMYHANA yang baru launch Sabtu haritu.

Salah satu benefit Double Electric Breast Pump yang terkecil di dunia untuk membantu ibu-ibu menjimatkan masa berharga ketika pumping dan senang dibawa kemana mana. 

Antara kelebihan Breast Pump by MommyHana ini adalah : 
✅ Harga sangat berpatutan dan berkualiti 
✅ Saiz yg kecil dan ringan 
✅ Mudah di bawa kemana sahaja 
✅ Perfect For TRAVEL 
✅ Mudah untuk digunakan dan mudah dibersihkan 
✅ Boleh guna secara single atau double 
✅ Boleh pumping dimana-mana 
✅ BPA free 
✅ Suctionnya yang tidak menyakitkan 
✅ Mempunyai MEMORY FUNCTION untuk mengingati previous suction. 
✅ Usb power source, boleh guna powerbank, wall adapter, car charger dll 
✅ Ada massage mode dan pumping mode : 
>> Massaging - 4 phase expression with massage. 
>> Pumping - normal suction up to 9 level adjustable suction. 

FEATURES : 
๐ŸŒŸ 4 phase expression with massage/normal suck (9 level adjustable) / continuous suck/ frequency conversion function (new function), memory function. 
๐ŸŒŸ Full touched LED Screen with clear function sign. 
๐ŸŒŸ Built in 2200 mAh rechargeable lithium battery ; power supplier by lithium battery or AC adapter with USB cable. 
๐ŸŒŸ Suction : 80 – 300 mmHg 
๐ŸŒŸ BPA free & silent operation 
‼️ PROMOSI ❗️PROMOSI ❗️PROMOSI ‼️ 
Harga asal RM399. 
Harga PROMOSI RM299 sahaja. 
JIMAT RM100!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

๐ŸŽ€FREE GIFT:- 
- 2 unit EasySqueeze untuk dijadikan tempat penyimpanan susu yang reusable
- WARRANTY 2 TAHUN! 
.
Jom jom kite rembat sebab ada 20 unit jeeee tau. Lepas sold out kita buat pre order eyh. 


WASAPP LAJU LAJU 0173288087

#SuriKepuks
#BFMom
#RoadToMoreMillions



WASAPP LAJU LAJU 0173288087
FB NURULHEZRINA ABD HALIM



Breast Pump Double Freestyle by MommyHana






Memperkenalkan Breast Pump Double Freestyle by MommyHana. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Salah satu keistimewaan Double Electric Breast Pump yang terkecil di dunia untuk membantu ibu-ibu menjimatkan masa berharga ketika pumping.





Antara kelebihan Breast Pump by MommyHana ini adalah :

✅ Harga sangat berpatutan dan berkualiti 
✅ Saiz yg kecil dan ringan 
✅ Mudah di bawa kemana sahaja 
✅ Perfect For TRAVEL 
✅ Mudah untuk digunakan dan mudah dibersihkan 
✅ Boleh guna secara single atau double 
✅ Boleh pumping dimana-mana 
✅ BPA free 
✅ Suctionnya yang tidak menyakitkan 
✅ Mempunyai MEMORY FUNCTION untuk mengingati previous suction. 
✅ Usb power source, boleh guna powerbank, wall adapter, car charger dll 
✅ Ada massage mode dan pumping mode : 
>> Massaging - 4 phase expression with massage. 
>> Pumping - normal suction up to 9 level adjustable suction.



Memperkenalkan Breast Pump Double by Mommy Hana❤️❤️❤️

Salah Satu manfaat Double Electric Breast Pump yang terkecil di dunia : membantu ibu2 menjimatkan masa berharga ketika pumping

Antara kelebihan Breast Pump by Mommy Hana ini adalah:

✔️Harga sangat berpatutan dan berkualiti
✔ Saiz yang kecil dan
ringan
✔ Mudah di bawa ke mana sahaja
✔ Perfect for TRAVEL
✔ Mudah untuk digunakan dan mudah untuk dibersihkan
✔ Boleh guna secara single atau double
✔ Boleh pumping di mana mana
✔ BPA free
✔ Suctionnya yang tidak menyakitkan
✔ Mempunyai MEMORY FUNCTION untuk mengingati previous suction
✔ USB power source, boleh guna power bank, wall adapter, car charger
✔ Ada massage mode dan pumping mode
✔ Massaging- 4 phase expression with massage
✔ Pumping - normal suction up to 9 levels (adjustable)
✔️Full touch LED screen
✔ Built in 2200 mAh rechargable lithium battery
✔ Suction - 80-300mmHg
✔ Warna PINK

Free gift๐ŸŽ
2 unit Easy Squeeze untuk dijadikan tempat penyimpanan susu yang REUSABLE

WARRANTY : 2 TAHUN๐Ÿ™€

Harga asal RM399

Harga PROMOSI pengenalan RM299 sahaja

Jimat RM100!

Postage 1 unit RM9 (SM)
Postage 1 unit RM15 (SS)

Apa lagi, klik lah sini๐Ÿ˜


















MESIN SEDUT HINGUS BABY - JIMAT KOS BELANJA BILA SELSEMA






MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI.

Perghhhh! Setelah dicongak congak serba sedikit, terbuntang mata mommyrina bila tengok perbezaan kos mesin sedut hingus dan kos berubat di klinik.

Bila baby kita awal selsema, kaler hingus putihkan? So masa awal tulah sepantas yang boleh kita nak buang hingus tu. Takmo sampai lama sangat selsema, sampai hingus bertukar kaler kuning kaler hijau. Itu tanda bakteria dah bermesyuarat.

Masa tu kalu nak ke klinik, aduyaiii banyak jugak kosnya. Nak nak, bila kena amik nebulaizer berulang ulang kali. Dengan kos ubat ubatan lagii. Pastu kena on antibiotik sebab ada kuman. Risau pulak lagitu. (kos untuk risau tu tak tahu bape nak letak๐Ÿ˜œ)

Takut kan?

Makanya, mencegah lebih baik dari mengubati. Dengooo je anak selsema sedut dengan penyedut hingus mommyhana pegang tuhh. Akan banyak membantu. 1 tahun warranty tu, kos kita cumalah RM119 je tauu. Yealah skangkan lagi berbaloi kalu nak dapatkan. Ada rebatee! Hanya letak di lubang hidung, pandailah dia lakukan tugas menyedut ngan cemerlang.

Apa jadi kalu 1 bulan sekali mesti kena dating ngan klinik untuk dapatkan rawatan segera? Belum lagi haru, bila kena masuk sepital. Haa tu budget paling cikai mommyrina anggarkan kos gi balik klinik. Maigaddddd tak sangka lebih dari RM500 untuk setahun. ๐Ÿ˜ถ๐Ÿ˜ถ

So, pilihan bijak di tangan mommies daddiess shemua hokeyy❤️ Beringat sebelum kena, dapatkan nasal aspirator sebelum habis licheeen. ❤️

#mesinseduthingusputrajaya
#NasalAspirator
#nasalaspiratorputrajaya
#mesinseduthingusmommyhana


COD AVAILABLE.BOLEH CHECK DENGAN MOMMYRINA AGENT TERDEKAT DENGAN MOMMIES DADDIES OKEY.

AGENT BRUNEI AVAILABLE

POSTAGE 1 MALAYSIA

WASAPP MOMMYRINA 0173288087
www.wasap.my/60173288087/nasal



MESIN SEDUT HINGUS BABY - AUTOMATIK VS MANUAL MESIN SEDUT HINGUS









Jika anak diserang selsema, mommies buat apa hekk?
.
Sapu balm, amalkan petua nenek moyang letak kunyit, letak bawang putih. Masih tak elok jugak? Pegilah beli pump yang manual tu. Tekan tekan baby nangis, hingus nya idak jugak keluar. Dah teruk selsema, no choice, terus ke klinik jugak sedut kahak sebab dah lelah dek mukus jahat iteww. 
.
Eh, biasake tengok penyedut hingus yang manual tu? Haaa harini mommyrina nak tunjuk ke mommies daddies perbezaan penggunannya dengan Nasal Aspirator ataupun Nose cleaner keluaran Mommy hana ni. ( boleh refer gambar)
.
๐Ÿ’™ Yang tiub putih ni kene sedut hingus baby dengan mulut
๐Ÿ’™️Level suction? Ikut tahap kemampuan mommy la kan, dibuatnya yang semput tu memang kejap2 jelah sedut tu kan๐Ÿ˜…
๐Ÿ˜ฑTapi tak boleh sekuat hati sangat sebab nanti boleh luka hidung anak kan.
๐Ÿ’™Kene simpan elok2 dlm bekas nanti habuk lekat kat nasal ni.
๐Ÿ’™Nak cuci hanya cabut je moncong depan tu.
๐Ÿ’™Tapi yang pastinya,kalau guna nasal manual ni confirm anak lari tak pun jerit2 tak mau. Sesilap di smackdown nye ibu. Alahaii ๐Ÿ˜…
.
❤️Nasal aspirator by mommyhana pulak,TAK PERLU PICIT, TAK PERLU SEDUT dengan mulut. Hingus akan disedut dengan automatic. Tak payah susah2. Letak je di lubang idong tu terus sedut. 
❤️Ada 3 level suction . Sesuai dengan umo dan tahap hingus tu banyak mana.
❤️Senang simpan dan dibawa ke mana mana.
❤️Best part ada 3 lagu pilihan pulak tu. Mesti tak lari dah bila nak sedut hingus.

Menarik ke menarik?
www.wasap.my/60173288087/NA

#nasalaspiratormommyhana
#penyeduthingus
#nasalaspiratorputrajaya
#mesinseduthingus
#tipsselsema


COD SEMUA KAWASAN.JOM CHECK AGENT BERDEKATAN MOMMIES DADDIES
AGENT BRUNEI AVAILABLE
POSTAGE 1 MALAYSIA

WASAPP MOMMYRINA
0173288087

www.wasap.my/60173288087/na




TIPS TIPS MERAWAT DAN MEREDAKAN SELSEMA












Mommyrina ada beberapa tips bila anak anak mommies daddies kena selsema atau demam selsema. Lets check it out.

Tetapi kalu semua tips kat bawah dah biat punn still tak baik juga, boleh stendby 1 bijik nasal aspirator mommyhana, si penyedut hingus baby yang bijak bistari tuhh. Asalnselsema menyinggah terus sedut. Cepat dia kering taklah sampai baby demam. Mencegah sebelum merawat.

Tapi kalu dah labat sedut dan dah dapat bakteria boleh lekas lekaslah jumpa doctor yeaa. Tokleh buekk apooo dah tu.


#nasalaspiratorputrajaya
#mesinseduthingusmommyhana
#penyeduthingusmommyhana
#rawatanselsema
#dswanted
#agentavailable
#nosecleaner


WASAPP MOMMYRINA
www.wasap.my/60173288087/nasal


COD SEMUA KAWASAL.BOLEH CHECK AGENT AGENT DENGAN MOMMYRINA OKEH.
POSTAGE 1 MALAYSIA
AGENT BRUNEI PUN AVAILABLE YEA








MESIN SEDUT HINGUS BABY AUTO - SENANGNYE SEDUT HINGUS BABY








KOLEKSI HINGUS YANG MENJENGKELKAN

Stressnye ibu baru baru nihh dengan adik yang tak benti merengek menangis. Puas ibu pujuk, adik tetap menangis. Tak selesa hidung dia tersumbat bila selsema. Ibu cuba sedut pakai mulut tapi tak berjaya. Adoii, habislah malam nanti. Comporm ibu kena jadi jaga la jawabnya. Mana mungkin dia boleh tidoo dengan hidong tersumbat tuhh.

Tapi kan, petang tu juga ibu ternampak kisah si zirafah ajaib. Zirafah ni dah tolong bantu anak sorang jiran tu. Zirafah tu boleh sedut hingus dengan cemerlang. Eh, betul ke kisah ni? Ibu tak berapa nak percaya mulanya, tapi hati nak mencuba juga. So ibu pun cuba la dapatkan penyedut hingus auto bermuzik tuhh.

Bila dapat je, ibu cuba guna kat adik. Ambik kau! masa tu kan, SLURP SLURP SLURP keluar bunyi. Ibu macam pelik. Sekali tengok, nah banyak betul koleksi hingus adik yang menjengkelkan tu. Terkumpul helok dalam bekas mesin sedut hingus tuh. Ibu guna level dua jurr pun dah dapat tarik hingus dengan selamat. Takde sebarang luka pun.

Fuhhh! Legaa dah hati ibu bila tengok adik yang mulanya tidak selesa dan ceria dah boleh bangun menari-nari bila dengan lagu didi. Nampak sangat hepinya tuu.

So, kalau ada mak-mak yang ada masalah sama macam anak ibu, meh la hubungi ibu je. Nanti ibu bantu mana nak dapatkan mesin penyedut hingus automatik tuh. Wokehh?

#nasalaspiratormommyhana
#mesinseduthingusmommyhana
#penyeduthingusmommyhana
#rawatanselsema
#dswanted
#agentavailable
#nosecleaner


NAK COD BOLEH SANGAT NAK POSTAGE 1 MALAYSIA LAGILAH BOLEHH.
JUST PIYEMM MOMMYRINA LELAJUS


WASAPP MOMMYRINA JOOMMS

MESIN SEDUT HINGUS PUTRAJAYA - ELAKKAN BABY MASUK WARD SEBAB JANGKITAN PARU PARU




Air mata ibu jatuh tak tertahan bila meratap tubuh awak atas katil berselirat dengan wayar. Bila susu disalurkan ke tube lagilah buat hati dihiris siksa. Bagitahulah ibu sayang, apa perlu ibu buat. Kalu boleh diputarkan masa ibu pasti bertindak segera.

Kalaulah masatu ibu luangkan sedikit masa tilik iklan PENYEDUT HINGUS AUTO tu, anak ibu takkan ada dalam bilik icu nih. Anak ibu pasti ceria bila hingus habis disedut keluar. Takde kena jangkitan kuman di paru paru. Rasa nak tampar muka sendiri.

Awak kena sembuh cepat yeaa. Ibu tunggu awak sambil pegang Nasal Aspirator Mommyhana. Tengok ni sayang, ibu dah beli. Awak kena kuat untuk jumpa ibu semula. Ibu janji, ibu takkan cuai lagi. Awak selsema je terus ibu sedut. Biar hingus cepat kering yeaa. Ibu janji sangat dengan awak, please jangan tinggal ibu๐Ÿ˜ญ

Ya Allah, ko berilah aku peluang kedua untuk aku tebus silapku pada dia. Semoga aku masih berpeluang ya Allah...

#penyeduthingusmommyhana
#mesinseduthingusmommyhana

WASAPP MOMMYRINA 

MESIN SEDUT HINGUS PUTRAJAYA - MEMUDAHKAN URUSAN IBU








'' Dah guna, memang keluarlah hingusnya. Senang. Semalam pakai kat baby, harini dah kering. ''


Tulah tugas murni Penyedut Hingus Mommyhana. Tak lekang dek pujian dari mommies daddies atas kewibawaan melakukan tugas. Gud Job Encik Nasal! Semoga terus boleh membantu si tuan kenit saat selsema.



Tempoh bakti 1 tahun berkhidmatlah dengan cemerlang ok. Kalu, ditengah jalan tewas tangkap musuh tuan kenit tu, silalah masuk markas HQ semula untuk claims warranty. Nescaya lepas itu lebih kuat semangat berjuang menyedut hingoosssh!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ




WASAPP MOMMYRINA 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in