EBOOK SPECIAL EDITION MOMMYHANA - GALAK ANAK LUPAKAN GADGET



AGENT DAN DROPSHIP DIPERLUKAN.






Memperkenalkan ISLAMIC E-BOOK Special edition Pertama di Malaysia
.
Sistem pembelajaran electronik pertama di Malaysia dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan sahsiah.
πŸ‘‰ Tiada lagi gadget yang melalaikan!
πŸ‘‰ Anak kecil belajar solat dengan cara yang mudah.
πŸ‘‰ Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
πŸ‘‰ Mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.


SILA TEKAN READ MORE/ BACA SETERUSNYA DI BAWAH UNTUK INFO LEBIH DETAILS

HILANGKAN HINGUS BABY DENGAN SELAMAT DENGAN NASAL ASPIRATOR SEDUT HINGUS


SHROOOOT SHROOOT YANG TAK MENJADIK.

Naik pink hidong kamoo ibu sedut. Masalah selsema idong tersumbat bikin stress. Lagi haru dia sekali ngan pakej penginapan bermalam malam tanpa sebarang bayaran. Srooot srooot sedut masih tak berjaya. Pekat naw macam gam hingoos kamoo nih!

Umpama halilintar ibu search fesbuk caghi penyelesaian. Seghonok ibu bila jumpa NASAL ASPIRATOR MOMMY HANA. Wow, nampak changgih, siap ada lagu. Kasi kamoo relex dan tak smackdown ibu. Jejes aillio tengok rega tapi kamoo punya pasal kuredah jugak beli. Mesti cepat hingus hilang.

Legaa hati ibu, Tak kerja keras sedut hingos dan berjaga malam lagi. Pedih hati bila mengenangkan mukus jahat itew. Psssst. Bonus pulak sekarang ibu terus join jual ALAT MAGIK sedut ingoss nih. Ibu nak bantu semua kengkawan ibu dan parent yang dok jaga malam ghisau anak bila selesema berjemaah. Jangkit di paru paru lagi haru biru nanti.

Kalau ada yang cuba alat magik ni meh piyem/wasap ibu tau sebab nak bisik bisik harga promosi ni. Separuh harga taw. 😍



Nasal Aspirator by MommyHana.


Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2. Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tido yg sempurna!! 😱
TERBARU, Nasal Aspirator ni dilengkapi dengan 3 jenis lagu yang sambil sedut hingos, baby boleh calm dengar musik dalam NA tu.. So takdelah meronta ronta lagi.


Harga jualan RM259. 
Tetapi kini Mummyrina tawarkan harga promosi iaitu 
RM129 SAHAJA!!! ya RM129 SAHAJA!!! 😱

Yang paling BEST, bukan itu sahaja, Mummyrina akan bagi 5 lagi FREEGIFT bernilai lebih RM100++


πŸ‘‰ FREE Postage bernilai RM15
πŸ‘‰ FREE Battery
πŸ‘‰ FREE 3 Silicon probes untuk bayi (0-3m, 3-1y and 1y above) bernilai RM50
πŸ‘‰ FREE 25 Hygiene disposable caps bernilai RM20
πŸ‘‰ FREE 2 Spared sealing bernilai RM30


Malangnya, Special Offer ini hanya untuk 100 TERAWAL sahaja!!! 😩
P/S: Warranty dari Mommyhana adalah 1 tahun!!!! 😱😱
Boleh terus wasapp jika berminat. 
Boleh hubungi mummyrina



CEPATNYAAAA KAMOO HILANG.

Ciannya anak ibu, setiap kali selesma buat persatuan, sure ghase tak selesa. Ditenyeh muka hidung sampai merah. Sulam pulak tu dengan tangisan merintih merayu minta ibu bantu. Susah hati ibu kena berjaga malam tengok kamoo takut takut tak boleh bernafas.

Tapi tu dulu, sebelum ibu jumpa Nasal Aspirator MommyHana. Yeaaay. Bendani mampu pecahkan kubu askar mukus pekat likat kamooo itew. Senangnya lendir bisa tu hilang. Teruja ghase. Berbaloi ibu beli memahal.

Paling winn, bila ibu tak perlu gado dan kena smackdown dengan kamoo bila ibu suapkan ubat. Tahulah kamoo benci rasa pahit ubat. Lepasni ibu tak risau dah hantar kamoo ke nursery. Kan kamu ada Nasal Aspirator Mommy Hanna.

Mommies di luar nak dapatkan Nasal Aspirator ni boleh kontek ibu yeah. Ramainya kawan ibu beli sebab barang baek kenalah sharing maring tak githew? Pulak tu skang ada diskaun RM30 siapa tak ndak ye dak? 

Jejom cecepat kontek ibu untuk grab harga jimat tu.







Mudahnya buang hingus baby. Takde nangis2 pun ❤️
.
Soalan biasa ditanya dari customer.
.
Q: Tak sakit ke baby tu?
A: Dari gambar dan testimoni serta video (pm mummy untuk video) tu boleh lihat sendiri, baby tu senyum je bila sedut 😊

.
Q: Umur berapa boleh guna? 
A: Dari 1 bulan sehingga umur 4-5 tahun. 😊



TESTIMONI PENGGUNA NASAL ASPIRATOR







Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT. Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2. Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tido yg sempurna!! 😱
TERBARU, Nasal Aspirator ni dilengkapi dengan 3 jenis lagu yang sambil sedut hingos, baby boleh calm dengar musik dalam NA tu.. So takdelah meronta ronta lagi.


Harga jualan RM259. 
Tetapi kini Mummyrina tawarkan harga promosi iaitu 
RM129 SAHAJA!!! ya RM129 SAHAJA!!! 😱

Yang paling BEST, bukan itu sahaja, Mummyrina akan bagi 5 lagi FREEGIFT bernilai lebih RM100++


πŸ‘‰ FREE Postage bernilai RM15
πŸ‘‰ FREE Battery
πŸ‘‰ FREE 3 Silicon probes untuk bayi (0-3m, 3-1y and 1y above) bernilai RM50
πŸ‘‰ FREE 25 Hygiene disposable caps bernilai RM20
πŸ‘‰ FREE 2 Spared sealing bernilai RM30


Malangnya, Special Offer ini hanya untuk 100 TERAWAL sahaja!!! 😩
P/S: Warranty dari Mommyhana adalah 1 tahun!!!! 😱😱
Boleh terus wasapp jika berminat. 
Boleh hubungi mummyrina

CHARMS FOUNDATION - MAKEUP SAMBIL MERAWAT KULIT

foundation 


Bahan-bahan Charms Foundation
Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan.
• Mengembalikan keremajaan kulit.
• Mengatasi masalah jeragat.
• Mencerahkan kulit.

  Kolagen
• Melancarkan kitaran darah
• Mencantikkan kulit agar lebih putih dan tegang
• Melambatkan penuaan dan melansingkan badan

• Mencerahkan kulit


 Minyak Kelapa Dara
• Melembutkan & mengurangkan kekeringan.
• Menegangkan kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit.


 Minyak Zaitun
• Untuk awet muda.
• Anti penuaan.
• Menyerikan wajah.
• Mengecutkan jerawat.
• Memudarkan parut.




 Tekstur Charms Foundation
Oil based & matte. Oleh itu, ia mampu bertahan dari 6 ke 9 bulan. Sangat jimat!
Mempunyai SPF 15 sesuai untuk melakukan aktiviti harian.


 Tips menggunakan Charms Foundation

1. Dengan menggunakan jari bersih.

2. Dengan menggunkan berus / span yang kering.

3.Sebelum menyapu Charms Foundation, pastikan wajah bersih & kering (tidak berpeluh-peluh). Cuci dengan Charms Cleanser terlebih dahulu.

4. Sapukan Kaisya Serum. Ratakan di seluruh wajah & leher. Tunggu ia meresap terlebih dahulu & sapukan Charms Foundation. Jika cela atau parut masih kelihatan, sapu tebal sedikit di tempat berkenaan.

5. Akhiri dengan sapuan loose/compact powder pilihan masing-masing.

Image result for CHARMS FOUNDATION


 4 Pilihan Warna Mengikut Tona Kulit Wajah

Natural Beauty


whitedollytone 
White Dolly


pinkish2 
Pinkish Pinkish

 
White Fairy


Related image

Image result for CHARMS FOUNDATION



 TESTIMONI PENGGUNA CHARMS FOUNDATION
 Related image

Image result for TESTIMONI CHARMS FOUNDATION
 Image result for TESTIMONI CHARMS FOUNDATION

Related image


 Related image

Image result for TESTIMONI CHARMS FOUNDATION


Related image

HARGA CHARMS FOUNDATION

Charms Foundation
20g

RM 59.90 (SM)
RM 69.90 (SS)

Apple StemCell, Kolagen, Minyak Kelapa Dara, Minyak Zaitun


Terus Whatsapp ke
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

FAHARA SKINCARE 3 IN 1 - PENAWAR JERAWAT & JERAGAT




FAHARA SKINCARE adalah rangkaian penjagaan kulit wajah keluaran CHARMS yg dirumus khas utk membantu dlm penjagaan harian kulit wajah. Selain itu ianya juga dpt membantu dlm merawat kulit wajah yang rosak dan bermasalah. FAHARA SKINCARE jg diperkaya dgn bahan2 semulajadi yg khasiatnya khas utk kulit wajah seperti MINYAK ZAITUN, VIT C, VIT E, COLLAGEN, ALOE VERA, WITCH HAZEL dan byk lg di setiap satu item di dlm set tersebut.


Ianya jg diperbuat di kilang muslim di Malaysia dan mendapat kelulusan KKM serta selamat digunakan oleh semua golongan.

Yg penting, tiada effect pengelupasan dan pedih ketika pemakaian. Bahan2nya yg natural dan tekstur krimnya yg lain dr yg lain menjadikan FAHARA SKINCARE adalah skincare harian pilihan anda.


Fahara Skincare 3in1

Charms Cleanser & Makeup Remover 30ml
Hydra Fresh Cream 5gm
Night Spa Treatment Cream 5gm


RM 79.00 
POSTAGE RM7 SM / RM11 SS



FAHARA SKINCARE terdiri drpd :-

1) CLEANSER & MAKE UP REMOVER 30ml (1-2x sehari)

(dalam set kaler hitam,kalu nak loose packaging dia mcm nie yea dan lebih besar)


-Pencuci muka harian
-Membuang make up sprt foundation,eyeliner dll
-Membantu membersihkan pori2 yg tersumbat
-Membantu mencerahkan kulit wajah secara perlahan2
-Membantu memulihkan wajah yg sunburn
-Membantu memudar cela secara perlahan2
-Membantu menyekatakan kulit wajah
-Membantu mencegah jerawat pasir, whitehead & blackhead
-Membantu mencegah jerawat 
Membantu mematikan kuman2 jerawat




2)Hydra Fresh Cream 5gm-1x sehr

-SPF 20
-Membantu memberikan perlindungan dr sinar UV yg membahayakan kulit wajah
-Membantu melindungi kulit dr terkena jeragat akibat sinar UV
-Membantu membuka jalan pori utk bernafas
-Membantu dlm melembabkan kulit wajah
-Membantu mengimbangi tekstur kulit yg kering & berminyak
-Membantu mecerahkan wajah
-Antibakteria
-Membantu memudar jeragat/cela 
-Teksturnya halus membenarkan kulit wajah bernafas




3)Night Spa Treatment Cream 5gm (2-3x seminggu dipakai sblm tdur)

-Perawatan ketika kulit wajah bermasalah
-Membantu mencegah kulit kusam, tona tdk sekata, dan kulit yg sunburn.
-Membantu menegangkan kulit wajah
-Membantu mengecutkan jerawat & jerawat nasi
-Membantu memudar cela/parut dan jeragat
-Membantu mengecilkan pori2 yg terbuka
-Membantu mengimbangi minyakndi wajah
-Membantu melembabkan kulit wajah yg kering
-Tiada pengelelupasan
-Tiada kepedihan


------- TIPS NAK APPLY SET FAHARA + CHARMS -------



TESTIMONI PENGGUNA SET FAHARA SKINCARE 3 IN 1
















Terus Whatsapp ke
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye
Instagram : @nurulhezrina_beauty




PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

CHARMS STARGLOW FOUNDATION - ATASI PELBAGAI MASLAH KULIT

ASSALAMMUALAIKUM LOVE..

Salam isyak semua yea...
ok straigh to the point,mummyrina nak tunjuk korang dengan product yang sangat hebatt yang terkini mummyrina guna.Sangat mesra pengguna..

Di entry yang lepas ada mummy kongsikan serba sedikit kan barangan charms?
So kadang kadang customer tak tahu nak guna set yang mana so boleh tengok set set mengikut masalah muka masing2..

Kalau korang nak tahu detail dan tak faham,mummyrina sedia untuk guide korang sampai muka uolls mcm muka mummyrina..sampai uolls dapat kulit yang tegang mcm founder dan stockis charms..semua jelita belaka,cewahh...ok jom tengok



ookey...
ini adalah cleanser & makeup remover charms..
serius kalu korang pakai seharipun dah jatuh cinta sama apa yang mummyrina rasa.
bau dia terbaik sampai tak tahu nak describe.wangi yang natural.korang takkan jumpalah bauni di kebanyakkan product skincare yang ad di malaysia..

Cleanser Charmsni dwi fungsi tau uolls..
pertama adalah membersihkan muka drp kotoran mcm biasa dan kedua sebagai pencuci make up pada siapa yang pakai makeuplah..senangkan?tak perlu guna dua benda dalam satu satu masa..



yang kuning oren cute2 ni pulak LASER SCRUB.fungsinya buang n kecutkan smua jerawat uolls
fungsi lain korang bacalah kat gambar tu..

nie pun mummy akan pakai seminggu 2,3 kali untuk membuang sel mati..sel mati kulit n kotor2 masa kita tidur (sarung bantal dan keadaan bilik tidur yg berhabuk).takkan uolls nak kasi kotoran tu menebal di kulit kan?kan tu punca jerawat dan jeragat?

so mummyrina apply this starglow scrub yang baunya masaallah mcm nak makan.
bau buah oren dan diperkaya ngan green tea dan vitamin c serta collagen yang dapat bantu hapuskan bendasing jahat di muka uolls..




So untuk masalah mcm kat dalam gambar tu korang boleh lah beli set ni yea..
ni set budget yang sesuai dengan maslah kulit korang.Sangat affordable ngan keadaan ekonomi malaysia yang skang ni..penggunaan dalam 2 bulan mcm tu ikutlah banyak mana korang guna.




ni pulak mummypun tak boleh tak pakai.Rasa tak glowing muka..
siapa sini suka makeup?
yes kita sama...kena makeup even nak nampak naturalpun kena ada bedak sedikit.
yang bagusnya apatau,foundation ni BOLEH MAKEUP MUKA KORANG DENGAN BAIK DAN SAMBIL MERAWAT KULIT MUKA..

haa tu dia..habaq maii
memang paling special kan..selalunya morang makeup tebal rosak muka tapi guna foundation ni kulit muka korang akan baik dan merawat..so nak tutp jerawat samnil kecutkan jerawat.
bagus bukan??

Foundation ni ada 4 tone kaler..keempat empat tone ikut sesuai yg mana kulit korang.
takperlu risau korang just pm/whatsapp mummyrina,mummy akan consult mana yang sesuai ngan kulit korang..serius!!



Jadi untuk masaalah di atas yang mana nak add cleanser je dengan foundation som korang bolehlah beli set ni yea..Tak nyesal nyer.keduanya best!



haq ni lagi best..pun menjadi set skincare mummyrina dah..
umur 27 tahun ++ dah boleh add SERUM dalam skincare korang yea..
jangan tunggu muka dah berkedut baru nak add..

fungsi dia korang baca mcm di gambar.
apa yang boleh habaq kt korang,bila pakai serum ni mcm korang letak ais batu kat muka.sejukkk je...tenang je...best gila oke.tak cuba mana nak tahu..meh toraii..



haaa...yang mana mana ada jeragat baik korang lekas rawat..sebab jeragatni lebih SUSAH NAK HILANG berbanding jerawat..
35++ umur biasanya banyak masalah jeragat..jeragat ni berjangkit tau sedara sedari..
susah nak hilang...So set ni mmg sngat sesuai korang beli..cara guna nnt mummy consult satu persatu.



atau korang boleh ambil set ni..
yang mana korang rasa oklah ngan budget korang..set nipun lama tau 2-4 bulan baru habis..
foundation tu besar 5 bulan ++ pun belum tentu habis lagi..




ni pulak superb cream.pakaibila malam sahaja..
fungsi semua pada gambar yea..kalau nak add pun boleh takde masalah



so untuk set kulit kering memang sesuai ambil set ni..
hydra fahara cream ni tugas dia beri more oxigen pd kulit kita pada waktu malam.





haaa ni set yang paling serius sekali.
untuk masalah kulit yang serius..




SEMUA PRODUK DIJAMIN 100% TIDAK MEMPUNYAI BHN TERLARANG SPT MERKURI
.
NO. KKM :
🌸FOUNDATION - NOT140201742K
🌸CLEANSER - NOT140804008K
🌸KAISYA SERUM - NOT140905613K
🌸STARGLOW SCRUB - NOT151000396K

InshaAllah SELAMAT, HALAL, KILANG BERTARAF GMP



HARAPAN BARU UTK ANDA MENDAPATKAN KULIT IDAMAN DGN SELAMAT 
.
Fahara Skincare membantu wanita2 yg x ckup masa utk melakukan perawatan wajah setiap hari... Dgn 3 rangkaian mudah, cleanser, hydra cream & night spa treatment cream, ckup utk membelai wajah...terutama sewaktu brpantang.. Setiap item mempunyai fungsi dan tindak balas utk perawatan wajah. Yg pastinya TIADA PENGGELUPASAN & MERCURY, SELAMAT TANPA WAS-WAS.πŸ‘πŸ‘ .
3 hari ber'Fahara' memberikan kesan;
✔ PORI MENGECIL
✔ KULIT X BERMINYAK
✔ KULIT LEBIH MOIST
✔ JERAGAT PUDAR

JOM BER'FAHARA' 😊😊
❤YOU WILL LOVE YOUR AGE❤

Fahara Skincare : RM79 (exc pos)



TESTIMONI PENGGUNA CHARMS PRODUCT

















Terus Whatsapp ke
+60173288087

Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye

Instagram : @nurulhezrina_beauty


PENGHANTARAN:-


KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in