MASIH BLUR BLUR LAGI..

 

SALAM KORANG...
alahai lamanyalah tak update blognie hah...macam dalam gua penuh sesawang dah..
fuhhh fuhhh fuuhhh tiup2 ceket..

korang rindu tak kat mummy??hehe...tahla mood malas gila nak update blog tapi sebenarnya banyak sangat cerita nak diceritakan tapi banyak sngt sampai tak tahu nak mula tang mana..hehe lagipun kerja skang dah lain.so memang sangat bz..


sampai dah tak tahu apa dan nak coret..
owh yea semalam kami pergi pameran kucing u olz pergitak??
comel tau kucing2 kat sana.buat kat perbadanan putrajaya.tapi tak lama sbb ramainya umat muhammad kat situh..n tak tahan betul sekarang panas ngap ngap

ada beberapa keping jer gambar kucing sempat daku snap..









suka gila dengan si kelabu nie.comel sangat.kebanyakan gambar2 kat atasnie dapat kat adik ipar malas sungguh nak edit.hehe..

 nie jenis spinex.kucing mesir..kalau datang malaysia sejuk dr cuaca mesir??sejukke?la nia macam dan kat mesir dah panas.huhu..kucing jenis nie pakai selimut..tapi geli tgk takder bulu..eiii



 petang pulak g umah adik ipar di bangi..n bawak anak anak tersayang main kat taman.tapi tak banyakpun gambar sempat amek sbb dok jaga depa berdua takut jatuh jer

 si adik yang smakin tembam..hehe.


hahha merah jadi monkey=)
 pastu g umah cik ayu (adik ipar) pun ada si jerry..
main ngan kucingjerlah 1 arinie





 

14 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

ohh jemah windu je ngan nurul tau..kikikiki...nampak si mek merah ngan sofia dah besar dah sekarang yee

lelamaisara berkata...

blog saya pon penuh sawang nurul..hehe.....baru proses nk bersihkn...hee...

::NureeN:: berkata...

salam
lama benor x singgah cini..
sihat??
amboi.. byknyerr kucing..
yer la kucng mesir tu, mcm x der bulu... geli pon ado...
;P

Lynn Munir berkata...

Comel semua gambar kucing disini.

Deqla Manjew berkata...

dah tau dah nurul mmg bz kan.. dah tukar tmpt kan? dah tgk dah gmbr2 pameran kucing tu.. humaira ada tunjuk..heee...mmg geli ar kucing xde bulu tu..huhu

Myra Jay berkata...

Comelnyer tengok bulu2 kucing, tp mai kat kucing takdak bulu rasa geli.. Sekali tengok macam kambing pun iya :D

Daddy Ziyyad berkata...

laaa..ada pameran kucing kat sana rupa rupanya...saya tak tau pun...nak google info jap

Cik Nur™ berkata...

lamanya tak datang blog nurul..

comei kucing2 tuuu!

Cik Aini berkata...

hai Nurul,sihat?
Ai pun lama x update blog..dah besawang ;p
Merah dah sihat sepenuhnya ke?

Deq's Qienz berkata...

opkos la rindu..k.nurul sm la dq pon..mmg malas sgt nk update bl;og..bila en mod nk smpy ni..huhuu

Solehah Shamsuddin berkata...

Semua kucing comel2 sbb bulu tebal tapi yg jenis spinex tu menggelikan lah. sbb xd bulu.haha ada juga. spinex ni antara kucing termahal tau klu jual

Rosmiza Ali berkata...

Comel2nya kucing tu.. lepas ni duk dekat sana, so kalau ada event pape kat putrajaya bolehla pi.. Hehe..

Cik Nur™ berkata...

Nur pun lama menyepikan diri...huhuhu

N.Aima K berkata...

comel je kucing-kucing tu semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in