HARI KELUARGA JTM 2014

 

TAK BANYAK NAK DICERITAKAN TENTANG HARI KELUARGA JTM 2014
Buat di melaka bayu resort..bermalam 1 hari
gambar bilik hotel pun lupa amik..huhu
sbb dok layan kerenah anak anak nak mandi manda kat pool

Dah lama sangat tak pergi taman tema air
bukan apa fobia dengan air kat taman tema..huhuhu
tapi anak2 teruja sangat..humaira n sofia suka sangat bila boleh mandi air..

Lepastu malam kami ada dinner
yang kelakarnya hubby boleh pulak tak perasan tema dinner adalah merah atau maroon
 Mujur perasan dalam perjalanan tadi so kami anak beranak singgahlah JAYA JUSCO AYER KEROH MELAKA..

Nasib juga orang melaka bolehlah tahu kat mana mana
hehehe so dah selesai cari pakaian 4 beranak teruk ke bilik hotel..


malam dinner ber merah merahan lah kami berempat..
tiba waktu kami tunggu2 untuk cabutan bertuah..
masih ingat lagi 2011 masa baru2 jer lahirkan sofia n baru habis pantang kami pergi hari keluarha JTM (jabatan tenaga manusia) hubby..
Alhamdulillah rezeki anak anak kami balik dengan tv TOSHIBA REGZA 40 INCH





DAN ALHAMDULILLAH TAHUN 2014 SEKALI LAGI
hubby cabut number 020 yang bawak tuah lagi untuk kami bawak pulang TV LCD PULA
LCD SAMSUNG 32 INCH..Alhamdulillah.malam tuh banyak juga hadiah mcm anroid lenovo n asus tablet n percutian di malaysia..mcm mcm lagi lah







 Dah besarkan anak dara mummy?
nurul humairah nama diberi alhamdulillah rezeki kami lagi..
tak tahu mana nak letak tv kat rumah..huhuhu..

Gambar gambar lain tak adalah pulak
tah mcm tak nompek bergambar..
mummy and papa lawa dah berbaju merah tapi lupa sungguh aih nak bergambar..amik gambar anak anak jer yang sempat..

okeylah ekceli keseluruhan
penginapan ok,aktiviti cuma mandi manda di taman tema air kat dalam hotel jer..




 "apapun terima kasih Allah dengan REZEKI yang engkau limpahkan kepada kami 4 beranak.."aminn..
 

5 sumpah ako sayang korang:

Chic Na berkata...

lama tak tengok anak dara dua orang tu.. besau dah.. hehe..

nurul sihat?

N.Aima K berkata...

wah seronoknya bawa tv balik!!

CheNamNam berkata...

Apa khabar sayang?
rinduuuu nyaaa i kat u tauu...
muahhh sikit..:)

btw menantu i sihat?

wan nurul hezrina abd halim berkata...

@CheNamNam

hehe baik kak...akak pekabar..menatu semua anak2 dara dah.hehehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

@Chic Na

sihat cikna alhamdulillah..he mmg dah besau2 dah anak2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in