STATUS NUFFNANG BERTUKAR SUDAHH



TERKEJUT MAK BILA TGK STATUS NUFFNANG PAGINI...
Sadis bila ada perkataan NON GLITERATI....



AKHIRNYAAA
Lama sudah tak update blog biru salju ni...smpai daku taktau nak taip apa di blogni...bukan kata berhabuk bersawang semuanya...paling paling penting 
"STATUS GLITERATI NUFFNANG BERTUKAR KE NON GLITERATI"


Apalagi cuak sat mummyrina...huhu..Pastu barulah terhegeh2 google tutorial cara2 nak GLITERATI SEMULA...hantarlah TIKET kat nuffnang...tupun dah tak ingat cammana..huhu sadis 
Kanapa yea boleh ada status non ni??
Sbb mudah jer jawapannya..satu akaun NUFFNANG ada 2 blog..Satu blog mummyrinazone beauty yang mana blog mencari nafkah...tu of course lah hidup..selalu update...

Yang blog BIRU nie...
last update kapalterbang MH tu..Malaysia berkabung..manalah nak ada iklan bertepek sbb nuffnang tak tepek iklan kat blog yang tak aktive,...huhu


So daku coretjerlah apa2 yee kat sini..
Banyak sebenarnya nak citer tapi tulah bz manjang tak sompek..huhu
uolls kawan2 yang lama2 still lagike aktif berblog??






2 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

lama tak update...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

kannn..huhu tulah..kan dah kena ngan nuffnang..la ni kena rajin lah update gamaknya..sihatke anak2 tu mek??hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in