ebookku islamic - jom hadiahkan anak anda ebookku


No automatic alt text available.

Selamat malam semua ibu bonda semua..
tengah bersama dengan anak anak syurga yea?
ok sambil relex relex jom kita ushya blog mummyrina


Konflik parents..Anda ada lalui macam ni??
"Ai is serram kalau anak ketagih gadget ni..Gadjet ni akan menganggu proses tido dia..Dia akan berjaga sehingga tengah malam semata mata nak mengadap gadget. Lepas tu kena marah dulu, baru nak tido.
.
Anak tido dalam keadaan menangis dan sedih. Sangat tidak sihat. Moga jauhkan anak anak kite dari semua ni ?
Jika anda melalui situasi macam ni, belum terlambat lagi untuk hadiahkan anak² kita dengan ebook ni..InsyaAllah the best gift ever di abad ni


Saya share ya bagaimana nak atasi masalah anak leka ngan dunia dia iaitu gajet..or smartphone ๐Ÿ˜Š
Memperkenalkan eBook-Ku ๐Ÿ“š๐Ÿ“š๐Ÿ“š๐Ÿ“š
First ISLAMIC E-BOOK In Malaysia
.
Sistem pembelajaran electronik pertama di Malaysia dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan sahsiah.
๐Ÿ‘‰ Tiada lagi gadget yang melalaikan!
๐Ÿ‘‰ Anak kecil belajar solat dengan cara yang mudah.
๐Ÿ‘‰ Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
๐Ÿ‘‰ Mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.
eBook-Ku dilengkapi dengan dwi-bahasa. (Bahasa English dan Arab)
Antara isi kandungan yang terdapat dalam eBook-Ku
✔ Mengenal rukun solat
✔ Mengenal doa-doa harian
✔ Mengenal rukun solat
✔ Mengenal haiwan
✔ Mengenal buah-buahan
✔ Mengenal kenderaan
✔ Mengenal alam semulajadi
✔ Mengenal huruf
✔ Mengenal bunyi ejaan & sebutan
✔ Mengenal tumbuhan
✔ Mengenal sayur-sayuran
✔ Mengenal warna
✔ Mengenal bentuk
✔ Mengenal jenis sukan
✔ Mengenal peralatan di rumah
✔ Mengenal negara-negara
dan banyak lagi!


TESTIMONI EBOKKU ISLAMIC BY MOMMY HANA


Kalau nak cerita pasal testimoni eBookKu ni memang sampai minggu depan pun tak habis sebab banyak sangat testimoni parents dok share. Yelah siapa yang tak excited kan tengok perkembangan anak anak depa lebih positif bila bermain dengan eBookKu ni....
eBookKu ni cuma salah satu usaha kecil parents untuk elakkan anak anak terlalu terdedah sangat pada gadget. Well known semua orang tahu yang memberi anak anak gadget hanya lah satu cara yang negatif nak bagi die behave tapi dalam diam gadget akan membunuh zaman kegemilangan anak anak kite...
Insaf tak mummy? kalau insaf meh beli eBookKu Islamic meh.



Orang kata melentur buluh biarlah dari rebungnya... 
Sejuk perut ibu yang mengandungkan anak soleh ni... Umi dia kata bila nak solat dia akan amek eBookKu Islamic ni untuk rujukan... 
Alhamdulillah... Umi dia pun tak sangka anak ini gunakan eBookKu sebaik baiknya... 
.
Alhamdulillah... Nampak banyak kan manfaat eBookKu Islamic...? Boleh guna dari baby 2 tahun hingga anak 7 tahun... Seronok umi dia dapat hadiahkan eBookKu Islamic ni untuk anak die... 
.
Ada lagi nak hadiahkan anak anak dengan eBookKu Islamic



Dalam banyak banyak testimoni saya rasa testimoni ni paling berkesan di hati... Sebab kebanyakkan testimoni gambar comel comel belaka kan, yang ni takde gambar tapi menusuk ke kalbu sebab eBookKu Islamic ni... 
.
eBookKu Islamic ni tiada had umur. Semua boleh guna. Nak belajar macammana nak solat, nak hafal doa semua ada dalam eBookKu ni. Antara nak dengan taknak je beli... 
.
Siapa kata budak budak je boleh miliki eBookKu Islamic



Si cantik manis ni my dearest daughter nurul humaira
ni dia bawak ebokku.Even dah 8 tahun still suka ngan ebokku ni..Ni dia bawakkan adik dia ebokku seronok dia..Boleh kongsi main main ngan adik.Belakang muka surat ada doa harian.kadang kadang kita yang dag tua nipun tak ingat doa doa harian.
ngaku tak??

Image may contain: 1 person, sitting






Image may contain: 3 people, people smiling, car


**BANYAK LAGI TESTIMONI TAK LARAT KU NAK UPDATE..AKAN UPDATE ENTRY LAIN PULA NNT****


Stock ebookku islamic last p terbang carik tuan dia yang comel comel belaka..

So ebokku stock habis..
Tapi mummy ambilje preorder jika ada yang nak yea.In sha allah kahamis ni akan restock lagi untuk tuan tuan comei anakku syurgaku..


Walaupun stock invisible,tapi order berderu deru masuk alhamdulillah rezeki Allah..36 ebokku dah bertuan masing masing dan 3 agent kawasan..Semua kak long kawasan yang 3 tu 1 abang long kawasan.hehe

Putrajaya Nurulhezrina Abd Halim
Shah Alam/klang Reen Razz
Subang Antonio marcos
Melaka Heriza 

Siapa nak cod roger 4 tempatni available yea..
Malamni sendiri dok tilik ebokkuislamic ni.Bukan anak je tau yang pegang.Mummy dia pun mengaku yang ada doa doa yang mummy dia tak hafal..muka surat paling belakangni tunjuk semua doa doa harian.๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆinsaf kejap sebab ada doa doa kita lupa amalkan dan tak tahu


No automatic alt text available.

So ibu ibu mithaali,jom beli buku ni dengan mummyrina
ehh,ada orang kata ebokkuni jual kat sorang  tu murahlah kenapa ngan mummyrina mahal RM59 tanpa postage?

SEBAB
mummyrina adalah stokis sah yang mengambil stock hanya pada HQ DAN KAMI MEMPUNYAI WARRANTY SELAMA 1 BULAN.

so sesiapa juga yang claims kami jual mahal ada lah berbaloi sebab segala kerosakan ber terma boleh dibaiki dan ditukar baharu.YANG JUAL MURAH SANGAT TU TAKDE WARRANTY YEA..takde ea...silalah maklum.So belilah dengan warranty..



HARGA EBOKKU ISLAMIC MOMMY HANA
RM 59 TANPA POSTAGE

*** JIKA NAK COD BOLEH WHATSAPP MUMMYRINA +60173288087
UNTUK PERTANYAAN AGNET KAWASAN.YANG NAK COD PUN BOLEH JUST BGTAHU MANA KAWASAN ANDA AGENT MUMMYRINA AKAN KE SANA HANTAR EBOOKU..***

0 sumpah ako sayang korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in