MESIN SEDUT HINGUS MANUAL VS MESIN SEDUT HINGUS AUTO MOMMYHANA





 Jika anak diserang selsema, mommies buat apa hekk?

.

Sapu balm, amalkan petua nenek moyang letak kunyit, letak bawang putih. Masih tak elok jugak? Pegilah beli pump yang manual tu. Tekan tekan baby nangis, hingus nya idak jugak keluar. Dah teruk selsema, no choice, terus ke klinik jugak sedut kahak sebab dah lelah dek mukus jahat iteww. 

.

Eh, biasake tengok penyedut hingus yang manual tu? Haaa harini mommyrina nak tunjuk ke mommies daddies perbezaan penggunannya dengan Nasal Aspirator ataupun Nose cleaner keluaran Mommy hana ni. ( boleh refer gambar)

.

๐Ÿ’™ Yang tiub putih ni kene sedut hingus baby dengan mulut

๐Ÿ’™️Level suction? Ikut tahap kemampuan mommy la kan, dibuatnya yang semput tu memang kejap2 jelah sedut tu kan๐Ÿ˜…

๐Ÿ˜ฑTapi tak boleh sekuat hati sangat sebab nanti boleh luka hidung anak kan.

๐Ÿ’™Kene simpan elok2 dlm bekas nanti habuk lekat kat nasal ni.

๐Ÿ’™Nak cuci hanya cabut je moncong depan tu.

๐Ÿ’™Tapi yang pastinya,kalau guna nasal manual ni confirm anak lari tak pun jerit2 tak mau. Sesilap di smackdown nye ibu. Alahaii ๐Ÿ˜…

.


❤️Nasal aspirator by mommyhana pulak,TAK PERLU PICIT, TAK PERLU SEDUT dengan mulut. Hingus akan disedut dengan automatic. Tak payah susah2. Letak je di lubang idong tu terus sedut. 

❤️Ada 3 level suction . Sesuai dengan umo dan tahap hingus tu banyak mana.

❤️Senang simpan dan dibawa ke mana mana.

❤️Best part ada 3 lagu pilihan pulak tu. Mesti tak lari dah bila nak sedut hingus.



Menarik ke menarik?

www.wasap.my/60173288087/NA





#nasalaspiratormommyhana
#penyeduthingus
#nasalaspiratorputrajaya
#mesinseduthingus
#tipsselsema
#dswanTed
#dsavailable

0 sumpah ako sayang korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in