MESIN SEDUT HINGUS BABY - JIMAT KOS BELANJA BILA SELSEMA






MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI.

Perghhhh! Setelah dicongak congak serba sedikit, terbuntang mata mommyrina bila tengok perbezaan kos mesin sedut hingus dan kos berubat di klinik.

Bila baby kita awal selsema, kaler hingus putihkan? So masa awal tulah sepantas yang boleh kita nak buang hingus tu. Takmo sampai lama sangat selsema, sampai hingus bertukar kaler kuning kaler hijau. Itu tanda bakteria dah bermesyuarat.

Masa tu kalu nak ke klinik, aduyaiii banyak jugak kosnya. Nak nak, bila kena amik nebulaizer berulang ulang kali. Dengan kos ubat ubatan lagii. Pastu kena on antibiotik sebab ada kuman. Risau pulak lagitu. (kos untuk risau tu tak tahu bape nak letak๐Ÿ˜œ)

Takut kan?

Makanya, mencegah lebih baik dari mengubati. Dengooo je anak selsema sedut dengan penyedut hingus mommyhana pegang tuhh. Akan banyak membantu. 1 tahun warranty tu, kos kita cumalah RM119 je tauu. Yealah skangkan lagi berbaloi kalu nak dapatkan. Ada rebatee! Hanya letak di lubang hidung, pandailah dia lakukan tugas menyedut ngan cemerlang.

Apa jadi kalu 1 bulan sekali mesti kena dating ngan klinik untuk dapatkan rawatan segera? Belum lagi haru, bila kena masuk sepital. Haa tu budget paling cikai mommyrina anggarkan kos gi balik klinik. Maigaddddd tak sangka lebih dari RM500 untuk setahun. ๐Ÿ˜ถ๐Ÿ˜ถ

So, pilihan bijak di tangan mommies daddiess shemua hokeyy❤️ Beringat sebelum kena, dapatkan nasal aspirator sebelum habis licheeen. ❤️

#mesinseduthingusputrajaya
#NasalAspirator
#nasalaspiratorputrajaya
#mesinseduthingusmommyhana


COD AVAILABLE.BOLEH CHECK DENGAN MOMMYRINA AGENT TERDEKAT DENGAN MOMMIES DADDIES OKEY.

AGENT BRUNEI AVAILABLE

POSTAGE 1 MALAYSIA

WASAPP MOMMYRINA 0173288087
www.wasap.my/60173288087/nasal



0 sumpah ako sayang korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in