PROMOSI AKHIR TAHUN PENYEDUT HINGUS MOMMYHANA





CUTI SEKOLAH DAH NAK BERAKHIR.

Sekejapnya lah aii masa.
Pejam celik dan 1 bulan mek yah & mek pia habiskan cuti sekolah. 3 minggu ikut program kat surau istiqomah. Seminggu balik kampung. Macam tulah setiap tahun.

CUTI SEKOLAH DAH NAK BERAKHIR.
Macam tulah PROMOSI HARGA RM99 MESIN SEDUT HINGUS, juga nak berakhir melabuhkan tirai. Tahniah pada mommies daddies oseem yang sempat grab promosi harga 'gegar otak' nih. Jauh taw beza harga RM119 dengan Rm99. Beza RM20 tu boleh beli barang dapoo ayam 1 eko ikan 5 eko hak kecik kechik.

Berbaloi juga dari segi kesenangan mommies bila handle anak yang tengah selsema. Yeeehaa! Nak nak mommies yang macam mommyrina nih. Kerja di siang hari, kalu jadi burung hantu malam hari memang meletihkan. Malam jadi burung hantus, siang jadi panda🀣🀣. Parokkkk!

So masih ada masa (jumaat-isnin) 4 hari je lagi untuk grab harga promosi. Lepasni tak tahulah pulak bila lagi promosinya HQ nak buat. Mommyrina pun sedey taw bila harga dah kembali asal.

#nasalaspiratormommyhana
#mesinseduthingusmommyhana
#dswanted
#dsavailable




PROMOSI HARGA GEGAR OTAK nihhh sehingga 31.12.2018 je tau. Promosi yang jarang jarang berlangsung. So mommies daddies laburkan RM 99 jurr untuk anak tersayang. Lepasni kena tunggu pulak bila promosi akan ada. beli time ni mommies daddies jimat RM20 tauu.



MANUAL VS AUTOMATIK

Jika anak diserang selsema, mommies daddies buat apa hekk ?
.
Sapu balm, amalkan petua nenek moyang letak kunyit, letak bawang putih. Masih tak elok jugak? Pegilah beli pump yang manual tu. Tekan tekan baby nangis, hingus nya idak jugak keluar. Dah teruk selsema, no choice, terus ke klinik jugak sedut kahak sebab dah lelah dek mukus jahat iteww. 
.
Eh, biasake tengok penyedut hingus yang manual tu? Haaa harini mommyrina nak tunjuk ke mommies daddies perbezaan penggunannya dengan Nasal Aspirator ataupun Nose cleaner keluaran Mommy hana ni. ( boleh refer gambar)
.
πŸ’™ Yang tiub putih ni kene sedut hingus baby dengan mulut
πŸ’™️Level suction? Ikut tahap kemampuan mommy la kan, dibuatnya yang semput tu memang kejap2 jelah sedut tu kan. Tapi tak boleh sekuat hati sangat sebab nanti boleh luka hidung anak kan.
πŸ’™Kene simpan elok2 dlm bekas nanti habuk lekat kat nasal ni.
πŸ’™Nak cuci hanya cabut je moncong depan tu.
πŸ’™Tapi yang pastinya,kalau guna nasal manual ni confirm anak lari tak pun jerit2 tak mau. Sesilap di smackdown nye ibu. Alahaii πŸ˜…
.
❤️Nasal aspirator by mommyhana pulak,TAK PERLU PICIT, TAK PERLU SEDUT dengan mulut. Hingus akan disedut dengan automatic. Tak payah susah2. Letak je di lubang idong tu terus sedut. 
❤️Ada 3 level suction . Sesuai dengan umo dan tahap hingus tu banyak mana.
❤️Senang simpan dan dibawa ke mana mana.
❤️Best part ada 3 lagu pilihan pulak tu. Mesti tak lari dah bila nak sedut hingus.

So??

'' Abang pilih mana.. 🎢🎢🎡🎡Yang auto atau manualkahh? Yang manual biasa biasa aja yang auto lebih menggoda.🎡🎡🎼 ''

Menarik ke menarik?
www.wasap.my/60173288087/NA

#nasalaspiratormommyhana
#penyeduthingus
#nasalaspiratorputrajaya
#mesinseduthingus
#tipsselsema



Zaman melenium sekarang semuanya auto. Kalau dulu orang belajar kereta pun, kereta manual.mau seram kalu mapuhh engine atas bukit tuhh yang menyebabkan gagal ujian. sekarang ada pilihan tau nak belajar yang auto atau manual. So lucky. Kalu dulu mana ada no choice! huntongglah mommies daddies sekarang.

So dengan adanya alat pintar untuk selsema dan automatik boleh keluarkan hingus tak perlu kita sesusah nak sedut manual (kalu teror sedurt manual takpe) nih mommy cerita pasal mommies daddies yang ak pandai sedut manual so WAJIB beli penyedut hingus auto nih.


mudahkan adanya nasal aspirator by mommyhana nih. mesin sedut hingus baby yang banyak jasa. dengan 1 tahun warranty direct from HQ lagi berbaloi baloi beli simpan dalam peti kecemasan di rumah. anak selsema je kasik sedut sama itu hingoshhhh!




ekceli banyak gila lagi testimoni penyedut hingus automatik mommyhana nih.
so ni mommyrina paste sebahagian kecil sahaja. Rata rata memang memudahkan dan menyenangkan ibu bapa untuk handle anak ketika selsema.


BERMINAT DENGAN MESIN SEDUT HINGUS?
NAK MEMBELI?


BOLEH DIRECT WASAPP MOMMYRINA 0173288087 ATAU KLIK LINK BAWAH:

COD PUTRAJAYA DAN SEKITARNYA. LUAR KAWASAN PUN BOLEH TAPI BOLEH WASAPP DULU MOMMYRINA CEK AGENT TERDEKAT.

POSTAGE 1 MALAYSIA SETIAP HARI!


0 sumpah ako sayang korang:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in