Kelambu Modern - Restock HARI RAYA JULAI 2013,PROMOSI DAN FREE GIFT



This entri is sticky post
from 5.07.2013 till 31.07.2013
plz scrool down for new entry..
''
''
''
RESTOCK TERBARU JULAI 2013 dengan PROMOSI SUPER HEBAT!!!!

Kelambu moden restock JULAI 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja DAN ADA PROMOSI HANGAT!!.
Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..




*********************************
NORMAL PRICE
***********************************
Harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
Penghantaran PERCUMA bagi SEMENANJUNG,
Tambah RM10 untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..
(CEPAT REBUT HARGA MURAH SEKARANG..SELEPAS RAYA HARGA KELAMBU NAIK DISEBABKAN MATAWANG THAILAND NAIK DAN KENAIKAN HARGA BEBERAPA KOS BARANG)




*****************************************************************
PROMOSI SET 1  : JULAI 2013
*******************************************************************

UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA

Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 55
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 105
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 155
*harga diatas termasuk postage*



UNTUK SABAH/SERAWAK


Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 65 
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 120 
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 175 
*harga diatas termasuk postage*
(Ada free Gift untuk yang beli 2 unit ke atas..)




1 keping 
klik pada link untuk keterangan produk

DAN


1 Pasang
klik pada link untuk keterangan produk.

***********************************************************************
PROMOSI  SET 2 : JULAI 2013
**************************************************************************

UNTUK SEMENANJUNG MALAYSIA

Belian 1 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 50
Belian 2 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 95  *diskaun RM 5
Belian 3 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 140  * diskaun RM 10
*harga diatas termasuk postage*



UNTUK SABAH/SERAWAK


Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 65 
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 115 *diskaun RM 5
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 170 * diskaun RM 10
*harga diatas termasuk postage*
(Ada free Gift untuk yang beli 2 unit ke atas..)



1 keping 
klik pada link untuk keterangan produk



DAN



1 keping
klik pada link untuk keterangan produk



DAN LAGI FREE GIFT



*Promosi Hanya START PADA
JULAI 2013(promosi hari raya) 
Sahaja.Cepat rebut Peluang yang ada kerana stock TERHAD!!*





********************************************************************
HARGA BORONG JuLAI 2013
**************************************************
Bagi belian borong mummy hanya ambil Cash Of Delivery sahaja.Tiada belian melalui pos kerana banyak risiko kerosakkan kelambu.Boleh datang ambil di mana-mana tempat di PUTRAJAYA  sahaja.


Sila PM mummy di hezrina 017-3288087

sekiranya berminat n untuk tahu details..



*Kepada yang borong sila cepat-cepat ambil stok dan buat bayaran segera sbb que untuk borong sangat ramai dan terpaksa pilih kepada yang betul-betul serius nak ambil n buat payment..hanya serius BUYER/PEMBORONG only.Serius Buyer/Pemborong kami masuk dalam waiting list.Harap Maklum stock sangat terhad dan tiada reservation yang lebih dr 2 hari..sila watch out dengan tarikh ambil stock kelambu anda.TQ*

Tempahan dibuka mulai 01.07.2013 sehingga akhir ramadhan 2013.
stock terkini dibawah nie yea..




UNTUK KELAMBU SAIZ KING  1 PINTU
RM 55/UNIT TERMASUK POS

*Contoh untuk KING saiz 1 PINTU.Bentuk king saiz semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*

WARNA BIRU 
AVAILABLE





WARNA HIJAU 
AVAILABLE





WARNA PINK

AVAILABLE








*Contoh warna untuk KING saiz 2 PINTU.Bentuk semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*
Boleh lihat ada 2 zip/pintu masuk..Tapi stock 2 pintu sangat terhad.Kalau nak,tanya dulu sama ada stock masih ada atau tidak yea=)


WARNA PINK 
AVAILABLE







WARNA PURPLE
AVAILABLE






WARNA DARK BIRU 

SOLD OUT


WARNA SOFT BLUE

SOLD OUT






UNTUK KELAMBU SAIZ QUEEN (Hanya 1 pintu)
RM 50/UNIT TERMASUK POS



* Contoh kelambu queen saiz yang muat diletakkan di katil anda,bukan hanya digunakan di bawah lantai sahaja.Saiz KING juga muat di katil QUEEN..

*Perbezaan antara KING dan Queen hanya pada tapak kelambu.King lebih besar beberapa inci sahaja.So kalau diletakkan dibawah KING lebih selesa dipakai*

Credit kepada zhuliana yang sudi hantar gambar pd mummy.Pintu zip yang besar muat dimasukkan tilam yang sederhana tebal*




WARNA PINK 

AVAILABLE









WARNA  PURPLE
AVAILABLE






WARNA HIJAU



*TERIMA KASIH PADA MAMALIENA YANG SUDI BUAT ENTRI KELAMBU*
AVAILABLE





WARNA PEACH
Kaler PEACH ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Special Edition..hehehe
SOLD OUT








WARNA PUTIH
*Warna Putih Tapi Rangka kelambu bewarna biru/Pink/Purple*
Kaler ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Pun Special Edition
SOLD OUT





So sesiapa nak beli 
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay

3 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

serius suka sgt tgk kelambu moden tu.. lg2 kaler pink..kalo ada anak dah lama rembat dari nurul ni..hihi.. semlm cuti ye..? hihi..

Cik Nur™ berkata...

wahh..makin byk barang yg nurul jual..
moga dimurahkan rezeki hendaknya.. :)

lelamaisara berkata...

hai nurul..macam teringin nak belila..tapi nanti la sya bgtau...hehe

anak2 nurul sihat ke???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in