kelambu moden - RESTOCK AUGUST 2013...mariii marii marii




This Entri until 30.09.2013
please scroll down for new entry..
''
''
''
RESTOCK TERBARU august 2013 dengan PROMOSI SUPER HEBAT!!!!

Kelambu moden restock august 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja DAN ADA PROMOSI HANGAT!!.
Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..



*********************************
NORMAL PRICE
***********************************
Harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
 Postage RM 7 bagi SEMENANJUNG,
Postage  RM12  untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..





*****************************************************************
PROMOSI SET king : August 2013
*******************************************************************


Belian 1 unit kelambu KING saiz 
RM 55
Belian 2 unit kelambu KING saiz 
RM 105
Belian 3 unit kelambu KING saiz 
RM 155
 *postage RM 7 semenanjung setiap satu penghantaran ke satu alamat yang sama*
* postage RM 12 untuk sabah/serawak*
(Ada free Gift untuk yang beli 3 unit ke atas..)


Berminat??
Sila sms/whatsapp/wechat hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay


***********************************************************************
PROMOSI  SET Queen :  August 2013
**************************************************************************


Belian 1 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 50
Belian 2 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 95  *diskaun RM 5
Belian 3 unit kelambu QUEEN saiz 
RM 140  * diskaun RM 10
* *postage RM 7 setiap satu penghantaran ke satu alamat yang sama**
* postage RM 12 untuk sabah/serawak*

(Ada free Gift untuk yang beli 3 unit ke atas..)





Berminat??
Sila sms/whatsapp/Wechat hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay






*Promosi Hanya Dibulan 
AUGUST 2013(promosi hari raya) 
Sahaja.Cepat rebut Peluang yang ada kerana stock TERHAD!!*





********************************************************************
HARGA BORONG AUGUST 2013
**************************************************
Bagi belian borong mummy hanya ambil Cash Of Delivery sahaja.Tiada belian melalui pos kerana banyak risiko kerosakkan kelambu.Boleh datang ambil di mana-mana tempat di PUTRAJAYA  sahaja.

Sila PM mummy di hezrina 017-3288087
sekiranya berminat n untuk tahu details..



Tempahan dibuka mulai 19.08.2013 sehingga 30.09 2013.
stock terkini dibawah nie yea..




UNTUK KELAMBU SAIZ KING  1 PINTU
RM 55/UNIT 
POSTAGE RM 7

*Contoh untuk KING saiz 1 PINTU.Bentuk king saiz semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*

WARNA BIRU 
AVAILABLE





WARNA HIJAU 
AVAILABLE







WARNA PINK

AVAILABLE








*Contoh warna untuk KING saiz 2 PINTU.Bentuk semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*
Boleh lihat ada 2 zip/pintu masuk..Tapi stock 2 pintu sangat terhad.Kalau nak,tanya dulu sama ada stock masih ada atau tidak yea=)


WARNA PINK 
AVAILABLE







WARNA PURPLE
AVAILABLE






WARNA DARK BIRU 

AVAILABLE





WARNA SOFT BLUE

AVAILABLE




WARNA SOFT HIJAU
AVAILABLE







UNTUK KELAMBU SAIZ QUEEN (Hanya 1 pintu)
RM 50/UNIT
POSTAGE RM 7



* Contoh kelambu queen saiz yang muat diletakkan di katil anda,bukan hanya digunakan di bawah lantai sahaja.Saiz KING juga muat di katil QUEEN..

*Perbezaan antara KING dan Queen hanya pada tapak kelambu.King lebih besar beberapa inci sahaja.So kalau diletakkan dibawah KING lebih selesa dipakai*

Credit kepada zhuliana yang sudi hantar gambar pd mummy.Pintu zip yang besar muat dimasukkan tilam yang sederhana tebal*




WARNA PINK 

SOLD OUT









WARNA  PURPLE


(PURPLE QUEEN ATAS KATIL QUEEN)
AVAILABLE






WARNA HIJAU



*TERIMA KASIH PADA MAMALIENA YANG SUDI BUAT ENTRI KELAMBU*
AVAILABLE





WARNA PEACH
Kaler PEACH ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Special Edition..hehehe
SOLD OUT








WARNA PUTIH
*Warna Putih Tapi Rangka kelambu bewarna biru/Pink/Purple*
Kaler ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Pun Special Edition
SOLD OUT
''
''
''

So sesiapa nak beli 
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

Berminat??
Sila sms/whatsapp hezrina 0173288087
atau email nurulhezrina83@gmail.com

nanti mummy reply cara oder kay


3 sumpah ako sayang korang:

Solehah Shamsuddin berkata...

wah banyak yg kelambu baru. promote, promote.hehe :)

Cik Nur™ berkata...

siapa yg ada baby sesuailahkan...

Deqla Manjew berkata...

wahh wahhh.. restok baru ye..mari2 cpt bg yg berminat.. ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in