harijadi mek merah n mek sofia



Salam Jumaat semua..
adehh sekejap ado sekejap takdo den ni..
malas sungguh nak taip entry..
Sorry yer kengkawan mummy bz cket lagipun bila penyakit m ada mmg malas nak update blog..

Baru baru ni mummy ada buat besday merah n sofia.buat sekali sbb mereka lahir dalam bulan yang sama=)
So layan kan kerenah dia mummy rakamkan dalam gambar..

Merah nampak sangat happy.ni first time sambud besday dia setelah dia berumur 4 tahun..sebelumni hanya raikan sendiri bukan ngan kawan kawan dia..
nampak senyum jer.
sofia??
baru dua tahun so dia tak tahu apa apa..tercengang cengang bila mummy buat besday dia..hehe


kek ni pilihan merah,mummy and papa.
hello kitty yang cumil


nie paper beg goodies.buat simple simple jer
ekceli BESDAY DIAORANG BUALAN JULAI so masatuh ramadhan takleh buat..bila ada masa terluang baru buat




 teruja sungguh dia dengan goodies..sofia?tak layan..hehe


cikgu merah sedang uruskan benda benda kami bawak.dalam kotak tuh air minuman dr anggry bird..n kotak lagi satu kek..



nampak tak muka teruja??hehehhehe



hello kitty satu merah satu sofia



lepas dah nyanyi besday kita potonggggg kek!!


ehh sofia jugak potong kek


cikgu lelaki ada bila waktu sekolah n belajarjer..penjagaan hanya cikgu wanita sahaja!
So kami bergambar sebagai kenangan bersama


yang warna kuning tuh
roti jalaaa..tempah dr member opis mummy..buat dua kilo



yang buat peace tuh kawan baik merah
nama dia nasrin humaira..sama mcm merah namadia


mehh mummy suap kek.merah mmg suka kek n manis manis..suap ke sofialarikkk dia sbb dia tak suka kek!


nak suap ke papa kek




tengokk kek dah hampir habis..
cikgu kata mmg depa suka sangat ngan kek..hehe
puas hati mummy buat besday dorg ni..sederhana sahaja janji nampak kebahagian di muka anak anak.

merah dah 4 tahun dia tahu n tanya bila nak buat besday dia..so kenalah buat,hikhik

16 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

merah dah paham sekarang kan...baguih la...kikikiki...sofia sama ngan syawal la tak suke kek...tapi muka merah kiut la rambut pendek

nanakimie berkata...

happy belated besday humaira & sofia:)

moga sentiasa menjadi kebanggaan mummy dan papa...

lelamaisara berkata...

comey nye kek die....kalu bawak kat taska memang copat la kek nye habis kan...:)

lelamaisara berkata...

eh lupe nak wish..happy besday untuk merah dan sofia

Sally Samsaiman berkata...

alololo...comel je kek...happy belated birthday utk 2 org tu ye kak :)

Deqla Manjew berkata...

dah tgk dah gmbr2 kat wahatssup...hihi.. mmg meriahhhh....!! seronok la kan mek merah ngan mek sepia.. ;)

Umi Qi berkata...

Seronok tgk raikan besday anak...sungguh pengalaman terindah :)

Cik Nur™ berkata...

comeinya kek dia....!

meriah betul :)

Masha Meisters berkata...

hehe...comelnyer dye...comelnyer kek...nampak muka exaited nak potong kek tu...

happy birhday dear...semoga jadi anak yang solehah untuk mama dan papa :-)

Cendol berkata...

salam,

heppy birthday humaira n sofia..moga membesar sihat dan kuat.jadi anak solehah :)

Cik Aini berkata...

wahhhhh meriahnya besday Mek Merah n Sofia..sambut ramai2 mcm ni mesti lah teruja..

hepi belated besday Merah n Sofia..moga sihat mbesar sbgai ank yg solehah & pintar..amin

mama lieyna berkata...

Happy belated besday buat merah n sofea... meriahnye sambut dgn kawan2, happy mukanya haa... :-)

Mrs Velentine berkata...

wah meriahnya..kalau wani nampak kek ni mesti dia teruja sebab dia suka hello kitty

kayyana berkata...

mmg meriah.. masa rayyan aku buat dalam kelas je.. merah rileks je tak nangis pun.. si rayyan potong kek pun sambil meleleh air mata.. cis.. hahaha

dya bunga berkata...

meriahnya..merah nampak happy..

Chic Na berkata...

tomeynyaaa kek hello kitty.. merah potong rambut nampak lain lah.. hehe..

sorry lama tak datang.. byk keja sikit.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in