PENANGAN FROZEN SAMPAI SEKARANG




Tengok dua orang ni...hehehe
lama dah tak masuk gambar dua budak bertuah ni...mummy bz manjang sampai lupa nak coret2 n masuk picture dua anak dara yang semakin membesar ni

Merah pun dah 6 tahun
Si adik Sofia dah 4 tahun...Sekarang ni pandai pulak asik je pakai baju frozen
Mummy terpikr kalaulah frozen ni tak pernah ada...baju apa yang dorang nak pakai..hehe..minat betul sik request nak baju yang ada frozen..










Terbaru jumpalah pandora frozen
kat jualan di opis..murah jer rm 20 rasanya..tak mahal sbb bukan betul2 silver lah..just gelang biasa..tapi its oklah sbb kulit tak ada alahan n boleh pakai..lagipun budak2 kan..just nak buat main2 jer..





Sofia pakai gelang ana frozen
merah pulak gelang elsa frozen..hehe
matcham matcham dua orang ni...

5 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

lama nurul tak update..lama tak nampak si kecik ni..dah besar panjang dah....kkalo dah pompuan kan...frozen mmg tak leh di lepaskan

wan nurul hezrina abd halim berkata...

@syawalsimpsons - kannn..mmg lama bangat tak update..ni rajin pulak nak letak di blog..masa kecik jer rajin dah besar tak banyk nak update..gambar banyak.hehehe

Mrs Velentine berkata...

wah sofea dah besaq..peminat frozen jg eh mcm wani

lelamaisara berkata...

hai nurul..sihat?
alesya pon suke frozen. :)

LYAfrina berkata...

lamanya x dtg sini...

hihi..musim frozen y tak pernah surut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in