sedikit pic di taman burung

kami di taman burung kl last weekend

merah ngan kawan baru dr iran
merah ngan si merak
burung atas pokong yang kembangkan sayap2 yang betul taw bukan patung.hehe..ku ngan kak ipar

22 sumpah ako sayang korang:

Deqla manjew berkata...

wahh..comelnye kwn baru merah... tu kenal masa tu la erk??

lelamaisara berkata...

lebih kurang pulak muke merah dengan kawan baru tu...;)

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Alahai comelnya! tak sabar nak ada baby girl!

ShimaSalleh berkata...

sama la... merah & merak ;p... Kaler la sama.... berjanji ehh hihi

MRS Rongoks berkata...

bestnye dpt jalan2 ^^

Si Matatajam berkata...

Comel bebudak ni... Mesti Merah teruja tengok burung2 tu..

are_lin@yu berkata...

wahh beznya jalan2...;-)

IntaNBerliaN berkata...

comelnyalah merah ni :-)

Cik Nur berkata...

macam patung batu je burung tu kan....

Wanieys berkata...

amboi merah dpt kwn baru dr iran lagi...comel sgt!

Daddy Ziyyad berkata...

tak pernah saya tahu ada taman burung kat KL! ni baru tau

Che Rosliza Che mat berkata...

cantiknya burung merak gan merah hihihi

N.Aima K berkata...

wah siapa kat sblh tuu?

PinkUmmi berkata...

hehehe..berjalan sakan ye

Kesuma Angsana berkata...

cantikkan kan sini, byk lg taman2 len kat situ. KA buat MOS tu di klinik swasta kajang dgn doc yg bekerja disitu. Few years back lah dalam 200 kalau x salah. Tpi doc yg buat tu dah buka klinik sendiri sekarang rasanyer Klinik Pergigian Saleha Suhaimi ada 3 tempat , semenyih, kajang & satu lagi di Jalan Ampang KL. Maaf lah contact no. dah x tau kemana. Nama Dr tu Suhaimi Saad. No hilang sebab lepas tu KA just buat yearly checkup di gomen klinik dekat ngan office KA ni! hehehe . Tapi rasanyer gomen hospital pown ada wat MOS ni. kalau KA dpt no tu KA bagi tau yek!.. Jaga diri

Chic Na berkata...

wahh cantiknya burung merak. merah pun sama cantik. ;)

Deq's Qienz berkata...

wahhh bestnyer gi jenjalann..

Arina Shamsul berkata...

Pipi anak dara kamu dah merah2 dah dear..cantik la dia:)

Cik Aini berkata...

muka merah pun lebih kurang dgn ank Iran tu lah,sama2 putih,comel gitew :)

dyabunga berkata...

ingtkan burung tu patung

mamalieyna berkata...

belum pernah sampai lagi, herm..boleh dimasukkan dlm list lawatan ni kalau ada masa..hee~ byk tempat belum terjah lagi..

cantik merah dan kawan baru~ ^_^

9n0L4 berkata...

waaaaaaa. lame dah tak gi taman burung. baru sekali je pun gi sane. hee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in