maaf

sorry kengkawan ku tak kunjung umah u all.bukan apa,buat masa sekarang mummy kena sakit gigi yang tak bleh tahan sakitnya..sangatlah tensi..

dah jupe doktor swasta n wat scealing gg.now sakit tetap tak ilang selagi terus simpan gigi bongsu nie..appoiment ngan pakar bedah mulut 4/10/2012..tapi rasanya dia amik xray dulu..kes mummynie swasta tak berani buat.still kena g hsptl besar sbb ada pakar.huhu..

memang sakit..siang malam tak dapat tido,makan pun tak lalu..nak tgk blog n buat kerjapun takdok perasaan.kengkawan jgn mrh ek.nnt elok nurul singgah jenguk..doakan nurul cepat pulih

tapikan mmg tak sanggup tunggu sebenarnya..u all pernahtak cabut atau minor surgery wisdom teeth?kat mana n bape kena?kat pjayanie dah tanya dalam 600++..huhu agak mahai noo

15 sumpah ako sayang korang:

nur anis berkata...

get well soon kak..:)

Deqla manjew berkata...

mmg seksa kalo sakit gigi ni nurul..so nurul mc la yer? get well soon!

lelamaisara berkata...

alahai kesihan nye nurul
..moga cepat sembuh ye nurul...

ShimaSalleh berkata...

kalo dah sakit gigi mmg begitu.. guano... jgn mkn yg keras2 na..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

memang tak tahan bila sakit gigi..lagi2 gigi bongsu... apapon..moga cepat sembuh ye..take care..~

Kesuma Angsana berkata...

KA pown dah buat 2 minor oral surgery sebelum ini tuk extract geraham bongsu tu, buat kat swasta je.. tapi kena bayar ratus2 ler..

Cik Nur berkata...

moga cepat sembuh ya mummy.. :)

Miss BaNu berkata...

moga cpt sembuh..sakit gigi mmg menyeksakan..

Si Matatajam berkata...

Sakit gigi ni mmg seksa wo... Harap cepat sembuh la dear. m cubit2 Nuff kat sini.l

IntaNBerliaN berkata...

mahalnya... kalu sakit gigi mmg xleh thnlah kan..

Che Rosliza Che mat berkata...

mahalnya....Mungkin harga sekarang kot...

Wanieys berkata...

sakit gigi memang xleh tahan....

Cik Aini berkata...

siannya..
mmg x bleh wat apa kan kalo sakit gg nih..
dah sembuh ke dr sakit gg?

dyabunga berkata...

dah sembuh baru singgah kt blog dya ye

9n0L4 berkata...

mmg terbang lah jugak 600 kan. lebih kurang harga buat rawatan saraf gigi. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in