cumilnya anak dier..

salam semua=)
no idea nak wat entri..
saja tgk2 biter n jumpa gambarnie kat blog GOSIPSENSASI..



nie hero hindustan HRITIK ROSHAN..korang kenalker?




Dia ngan bini dia..mcm org puteh bini diakan?oklah laki bini cantik..


yang paling geram anak dier..sweet!!!dalam artikelnie katanya hritik seorang bapa yang penyayang..
kalau anak2 die berjaya dalam pelajaran atau sukan hritik akan menangis terharu..

huhu mummy rasa so touching..dahlah anak2 cumil sangat!rupanya hritik mmg bapa yang sweet!

mmg jarang2 sangat yang namanya "lelaki" menangis?korang pernah tak tgk "lelaki menangis"?
dlm kes hritik mmg so sweet=)

45 sumpah ako sayang korang:

IntaNBerliaN berkata...

a'aa betoi tu nurul.. dlm kes hritik ni mmg sweet n anak dia mmg comellah sesangat!!!

amiey lee berkata...

sukanya tgk dia..conpuse sikit spelling hritrik roshan ni..pening nk sebut kakkakakkaa

Kella berkata...

aduss.. memang comel..subhanallah..

Unknown berkata...

tgk la mak pak dia camna plak..tp seriyes comel anak dia..

LYAfrina berkata...

1st time tgk anak dia,.. dh besar rupanya.. igt xde ank lg.. sorang ikut hrithik...sorang ikut bini dia... tp..mmg hensem!

mummyrinazone beauty berkata...

IB-comelkan..putih melepak lepak..n muka mmg sweet=)suka tgk

mummyrinazone beauty berkata...

amy-haha kadang nurulpun pakai spell jer ikut suker

mummyrinazone beauty berkata...

kella-kan kan..mmg cumil

mummyrinazone beauty berkata...

azni-agak2 kalaulah digandingkan ngan merah lehkata adik beradik?huhu

mummyrinazone beauty berkata...

lya-tulahn tau2 dah ada 2 org anak lagi=)mmg rasa nak peluk2 n cium2jer.cumil

Qhaifa Nur berkata...

minat dia ni..
suka tang matanya, menggoda kalbu ayahnya hansem maknya cun gerenti anak cun melecun..

Cho Zila berkata...

mun mak bapaknyer cumil mesti anaknya lebih cumilll... baguihkan dahler hensem penyayang pulak... tak yahler kata kalau orang laki nangis tak macho.. machojer kot dan bertambah sayang der ler..

Jones berkata...

eh akak..sy penah nangis tau!
nangis masa bersunat..kuikui

Widi Dede berkata...

wow bollywood fans :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

amiey lee berkata...

hezrina - kta nak pos hadiah..tapi tak tau nak pos kemana.. nnti wemail kita alamat ye kat akuamiey@yahoo.com

alamat melaka kita ada..

Unknown berkata...

ayah comel + mak comel = anak comel.. :)

Unknown berkata...

comel anak dia, dah mak ngan ayah cantik, ye dak

salam kenal, thanks follow blog cik ina yang tak berapa best tu : )

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

hiks...akak, bru pes time nih tgk bini n anak hrithik!! mohon share on fb ye:))

Daddylicious berkata...

gen yg elok2 ...

Unknown berkata...

Eh, hritrik roshan ni bukan jr die terlebih satu ke...hehehe...lain pulak aku komen....tp mmg cutela anak2 die...klau kat Peru ni berlambak muka mcm ni...rs nak cium2 je... ;)

mummyrinazone beauty berkata...

qaifa nur-aakan?mmg handsome.hikhik mata mmg chantek.kalau berlakon main yang watak aksi tuh lagi besh..hehe

mummyrinazone beauty berkata...

cho-aah org laki ok aper nanges.tak semesi nanges2 lembik.dia nanges nak luahkan sayangnya tu=)

mummyrinazone beauty berkata...

jones-hehe nnges sakitker nanges takot??

mummyrinazone beauty berkata...

konde-aah mmg peminat bollywood.

mummyrinazone beauty berkata...

amy-alamat melakapun bleh

mummyrinazone beauty berkata...

mh-mcm jwpn matematik plak

mummyrinazone beauty berkata...

cik ina-kan kan kan?mmg cun abes family hritik nie..eh besh aper blog akak2..suka banyak resipi=)

mummyrinazone beauty berkata...

fifiey-ok dik silakan amek.akak pun amek kat blog lain

mummyrinazone beauty berkata...

daddy-hehe aah gen cumil n cun

mummyrinazone beauty berkata...

marya-aah terlebih satu jari..ada 6 semuanya=)tu murah rezki tuh..oo byk ek kat peru..mesti geramkan?

Myra Jay berkata...

Comelnyerrr...

Putih melepak macam anak2 akak gak ;)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

ensem anak2 dia..mak ayah cantik..anak2 pun comel.. ;)
Betul2 bapa penyayang..susah sgt nk tgk lelaki menangiskan..^^

Totie@Tomy berkata...

tak pernah tengok anak hritik hari ni baru dapat tengok..cumel..semua boy...

mummyrinazone beauty berkata...

mj-cumilkan geram tgk

mummyrinazone beauty berkata...

lily-sweetkan..org laki mmg penyayanglah kalau menangis krn anak bini

mummyrinazone beauty berkata...

totie-aah semuanya boy

Noor Fatin berkata...

mak aii anak punyalah comel!!

Jones berkata...

nanges sebab rasa kehilangan..hakhak

Shiela Luddin berkata...

alahaiii siyes comell budak nehh..nampaknyer skang jugak haku kena kontek hitrik untuk book anak diyer untuk anak haku si adeq..kang kalo lambat kang ko pulak yang book...kahhhhhhhh....

si abg takpelah dah ader si merahhh...wahahaha...

LURZAN TAZA LIMAJ berkata...

bkn ke bini dia nama suzana khan? xsure huhuuu

mummyrinazone beauty berkata...

noor fatin-kan dah kata mmg cumillll

mummyrinazone beauty berkata...

jones-kalau kehilangan yang tersayang mmg payah nak terima walau hakikatnya kena terima..sbb tuh air mata mengalir

mummyrinazone beauty berkata...

hakak cnn-wahh aku dah book dululah kak oii..hikhik..ooo merah dah kena cop jugak=)

mummyrinazone beauty berkata...

nazrul-ooo suzana khan ek?islam ker?huhu

Si Matatajam berkata...

Anak Hritik ni ikut muka bini dia la kan...mmg cun la bini dia tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in