cumilnya anak dier..

salam semua=)
no idea nak wat entri..
saja tgk2 biter n jumpa gambarnie kat blog GOSIPSENSASI..



nie hero hindustan HRITIK ROSHAN..korang kenalker?




Dia ngan bini dia..mcm org puteh bini diakan?oklah laki bini cantik..


yang paling geram anak dier..sweet!!!dalam artikelnie katanya hritik seorang bapa yang penyayang..
kalau anak2 die berjaya dalam pelajaran atau sukan hritik akan menangis terharu..

huhu mummy rasa so touching..dahlah anak2 cumil sangat!rupanya hritik mmg bapa yang sweet!

mmg jarang2 sangat yang namanya "lelaki" menangis?korang pernah tak tgk "lelaki menangis"?
dlm kes hritik mmg so sweet=)

45 sumpah ako sayang korang:

IntaNBerliaN berkata...

a'aa betoi tu nurul.. dlm kes hritik ni mmg sweet n anak dia mmg comellah sesangat!!!

amiey lee berkata...

sukanya tgk dia..conpuse sikit spelling hritrik roshan ni..pening nk sebut kakkakakkaa

Kella berkata...

aduss.. memang comel..subhanallah..

*azni* berkata...

tgk la mak pak dia camna plak..tp seriyes comel anak dia..

LYAfrina berkata...

1st time tgk anak dia,.. dh besar rupanya.. igt xde ank lg.. sorang ikut hrithik...sorang ikut bini dia... tp..mmg hensem!

wan nurul hezrina berkata...

IB-comelkan..putih melepak lepak..n muka mmg sweet=)suka tgk

wan nurul hezrina berkata...

amy-haha kadang nurulpun pakai spell jer ikut suker

wan nurul hezrina berkata...

kella-kan kan..mmg cumil

wan nurul hezrina berkata...

azni-agak2 kalaulah digandingkan ngan merah lehkata adik beradik?huhu

wan nurul hezrina berkata...

lya-tulahn tau2 dah ada 2 org anak lagi=)mmg rasa nak peluk2 n cium2jer.cumil

Qhaifa Nur berkata...

minat dia ni..
suka tang matanya, menggoda kalbu ayahnya hansem maknya cun gerenti anak cun melecun..

Cho Zila berkata...

mun mak bapaknyer cumil mesti anaknya lebih cumilll... baguihkan dahler hensem penyayang pulak... tak yahler kata kalau orang laki nangis tak macho.. machojer kot dan bertambah sayang der ler..

Jones berkata...

eh akak..sy penah nangis tau!
nangis masa bersunat..kuikui

konde berkata...

wow bollywood fans :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

amiey lee berkata...

hezrina - kta nak pos hadiah..tapi tak tau nak pos kemana.. nnti wemail kita alamat ye kat akuamiey@yahoo.com

alamat melaka kita ada..

MataHati @ MH berkata...

ayah comel + mak comel = anak comel.. :)

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

comel anak dia, dah mak ngan ayah cantik, ye dak

salam kenal, thanks follow blog cik ina yang tak berapa best tu : )

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

hiks...akak, bru pes time nih tgk bini n anak hrithik!! mohon share on fb ye:))

Daddylicious berkata...

gen yg elok2 ...

MaryaYusof berkata...

Eh, hritrik roshan ni bukan jr die terlebih satu ke...hehehe...lain pulak aku komen....tp mmg cutela anak2 die...klau kat Peru ni berlambak muka mcm ni...rs nak cium2 je... ;)

wan nurul hezrina berkata...

qaifa nur-aakan?mmg handsome.hikhik mata mmg chantek.kalau berlakon main yang watak aksi tuh lagi besh..hehe

wan nurul hezrina berkata...

cho-aah org laki ok aper nanges.tak semesi nanges2 lembik.dia nanges nak luahkan sayangnya tu=)

wan nurul hezrina berkata...

jones-hehe nnges sakitker nanges takot??

wan nurul hezrina berkata...

konde-aah mmg peminat bollywood.

wan nurul hezrina berkata...

amy-alamat melakapun bleh

wan nurul hezrina berkata...

mh-mcm jwpn matematik plak

wan nurul hezrina berkata...

cik ina-kan kan kan?mmg cun abes family hritik nie..eh besh aper blog akak2..suka banyak resipi=)

wan nurul hezrina berkata...

fifiey-ok dik silakan amek.akak pun amek kat blog lain

wan nurul hezrina berkata...

daddy-hehe aah gen cumil n cun

wan nurul hezrina berkata...

marya-aah terlebih satu jari..ada 6 semuanya=)tu murah rezki tuh..oo byk ek kat peru..mesti geramkan?

Myra Jay berkata...

Comelnyerrr...

Putih melepak macam anak2 akak gak ;)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

ensem anak2 dia..mak ayah cantik..anak2 pun comel.. ;)
Betul2 bapa penyayang..susah sgt nk tgk lelaki menangiskan..^^

Totie@Tomy berkata...

tak pernah tengok anak hritik hari ni baru dapat tengok..cumel..semua boy...

wan nurul hezrina berkata...

mj-cumilkan geram tgk

wan nurul hezrina berkata...

lily-sweetkan..org laki mmg penyayanglah kalau menangis krn anak bini

wan nurul hezrina berkata...

totie-aah semuanya boy

NOOR FATIN berkata...

mak aii anak punyalah comel!!

Jones berkata...

nanges sebab rasa kehilangan..hakhak

hakak CNN berkata...

alahaiii siyes comell budak nehh..nampaknyer skang jugak haku kena kontek hitrik untuk book anak diyer untuk anak haku si adeq..kang kalo lambat kang ko pulak yang book...kahhhhhhhh....

si abg takpelah dah ader si merahhh...wahahaha...

NAZRUL AZAT berkata...

bkn ke bini dia nama suzana khan? xsure huhuuu

wan nurul hezrina berkata...

noor fatin-kan dah kata mmg cumillll

wan nurul hezrina berkata...

jones-kalau kehilangan yang tersayang mmg payah nak terima walau hakikatnya kena terima..sbb tuh air mata mengalir

wan nurul hezrina berkata...

hakak cnn-wahh aku dah book dululah kak oii..hikhik..ooo merah dah kena cop jugak=)

wan nurul hezrina berkata...

nazrul-ooo suzana khan ek?islam ker?huhu

Si Matatajam berkata...

Anak Hritik ni ikut muka bini dia la kan...mmg cun la bini dia tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in