mood

arinie tak buat aper2 just layankan mood jiwang karat..
huhu buat kerja sambil dengar lagu2 cinta..

waduhh felling bikin fening..ahakz..sesakali bagi aku rasa jiwang2nielah wei..=)

dalam mood mcm nie aku nak g go through bw kengkawan..huhu bahaya kalau tersalurkan mood nie kat kengkawan plak..hikhik

70 sumpah ako sayang korang:

Juliet_iRa~" berkata...

heee..

layan blues ek kak..:)

mamaNoriz berkata...

so layan lagu apa?

mesti Kisah dongeng Cinta Elysa kan...hehehe

IntaNBerliaN berkata...

sekali sekala layan jiwang best jugak.. hihii

aimaniman berkata...

salam kenal dan dofollow sini

apa yg bahayanya bw dalam mood jiwang ni dik... cuba cerita sikit

Ayen... berkata...

Sesekali dgr lagu jiwang mesti teringat masa zaman bercita dulu kan....hehe

محمد رازيق berkata...

hehe.. layan jiwang ye mummy.. mesti ingt kenangan2 lama..mumy jmput lawat blog.. ade kisah HARIMAU, CICAK dan MANUSIA :)

eB ezrin berkata...

eB pn tgh mood jiwang. kekekekekekek

ajumohit berkata...

Best kan layan lagu2 ptg2 mcm ni hihi

Myra Jay berkata...

Dah lama tak layan lagu jiwang..

Best kan kalau sekali sekala layan :)

Cho Zila berkata...

sekali2 kena layan jiwang2ni.. baruler mood sampai..

Totie@Tomy berkata...

hehe dulu masa ting 2 suka layan lagu2 jiwang..hehe al-maklumlah baru nak kenal cinta..hehe

Jones berkata...

jgn jiwang karat sudaa..hikhik

Gen2Merah berkata...

layan lagu jiwang memang mententeramkan jiwa yang lara.. ahahaha...

ShimaSalleh berkata...

Wan jiwanggggggggggg ekekeke ;p

MaryaYusof berkata...

Akak suke lagu jiwang thn 80an & early 90an...lepas tu lagu jiwang yg leleh yg melampau bikin sakit telinga je...hehehehe

LYAfrina berkata...

hehe..sesekali bjiwang kan..

LYAfrina berkata...

hehe..sesekali bjiwang kan..

Nida berkata...

hikhikhik... ooo tengah mood berjiwang ke sekarang ni. Bagus juga kalau tersalur kat Kak Nida sebab laa ni Kak Nida tengah mood ala-ala rock kapak.

hakak CNN berkata...

sekali sekala kalo dengor lagu2 rock kapak dedolu pon best gak tuhh..tak pon dangdutt..

ser ser serrrrrrr....

kekeke..layannnnnn..

Saiazuan berkata...

blogging :D

wan nurul hezrina berkata...

juliet-lalala mmg ku tengah jiwang karat..nak kata buffday,ulangtahun,arijadi hubby..idak plak..huhu

wan nurul hezrina berkata...

mama noriz-haha lagu2 tak cukup jiwang..aku layan lagi jiwang..rock kapak..kadang lagi indon..haha

wan nurul hezrina berkata...

ib-aahlah ina..tgkjer nurulnie mcm lembut tapi sebenarnya ganas..tapi bab2 lagu mmg suka lagu cinta2nie.haha

wan nurul hezrina berkata...

aimaniman-tq kak drop by kat sini..bukan aper takut kalau kita jiwang2 mcm nie bila bw n cakap jiwang2..haha nnt org salah tafsir..pdahal mmg mud ngah jiwang..

wan nurul hezrina berkata...

ayen-haha aah adalah cket bab2 yang romantik2..tapi selalu akujer yang perasan sorang..haha

wan nurul hezrina berkata...

mahmud-hhoho mmgpunpun teringat..hehe hati mcm berbunga2 gitu tapi otaknie taklah ingat sangat kenangan2.jus layan jiwang jer..

wan nurul hezrina berkata...

eb-alahai eb samalah kita=)

wan nurul hezrina berkata...

aju-best best best..nak2 sambil dengar lagu makan goreng pisang panas n kat luar nun hujan..haha

wan nurul hezrina berkata...

mj-mmg best sesekali layan..jgn hari2 nak jiwang karat.haha tak jalan nnt kerjanya

wan nurul hezrina berkata...

cho zila..haha btul2 sesekali taw bukan hari2..masak nak layan kalu hari2..haha

wan nurul hezrina berkata...

totie-wahhh dasyatnya..tingktn 2 dah main cinta..hikhik..akak dah tua baru bercinta..haha tipujer

wan nurul hezrina berkata...

jones-dengan bangga nak gtau mmg jiwang karat dahnie..hikhik..ada jkeles?

wan nurul hezrina berkata...

gen2-alahai cikgu..skangkan ngah cuti..masih berlara lara gitu=)

wan nurul hezrina berkata...

shima-mcm ko tak kenal aku..budak kinting yang suka tido n selalu kena bulinie minah jiwang.haha.

wan nurul hezrina berkata...

kak mar-samalah kak..yang tangkap leleh sangat bleh tido dengar..lagu indon sedap gak

wan nurul hezrina berkata...

lya-tulah lya kadang jiwanie rock kadang sedih so skang nak jiwanglak lah..haha sesekali takper

wan nurul hezrina berkata...

nida-rock kapaktuh bukan mcm jiwang gak ker kak..haha

wan nurul hezrina berkata...

hakak cnn-ser ser seratus percent cintaku..haha tak mainlah dangdut..sabojerlah...

wan nurul hezrina berkata...

zuan-ak jom blogging

::NureeN:: berkata...

aik.. layan perasaan nmpkkkkkkk... nureen x leh nk relax2 keja byk huhuu

kayyana berkata...

hahaha.. aku pun takde mood nak update blog ... bw ok

bonda dadif aka akish berkata...

sesekali layan jiwang mmg best!

NAZRUL AZAT berkata...

jgn aaa layan lagu feeling2 nih kang nanges kang camno huhuuu

Totie@Tomy berkata...

hehe saya pun pernah pi kerja tak ada mood wat kerja ala kadar..hehe

Cute MuM berkata...

bestnya boleh releks..
cute mum nak wat kerja..
kepala dah ting tong pulak..

Kazman & Sue berkata...

peerghhh.... layannn.... layan lagu 7 pelangi....jiwang melayang-layangggg...

Yan berkata...

dengar lagu apa tu yg sampai menjiwang tu.

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

SINGGAH BLOGWALKING ..ADA CERPEN SEDIH DI BLOG ACU... ------> http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/cerpen-monolog-jangan-lupa-namaku.html SANGAT2 MEMERLUKAN KOMEN AWAK YG MEMBINA ~ DTG TAW ..NANTY ACU DTG BALIK BLOG AWK..TENKS :)

Papa Mifz berkata...

jgn jiwang2 sgt..kang kerja ke laut pulak..hehe

Juliet_iRa~" berkata...

hee...xpe..mmg kdg2 best la blues ni..heeee

dengar lagu ms zmn2 bercinta dl ke?heeee

Gieyana berkata...

lately pon rs jiwang gak tau! natural lah kan..jiwa wanita!hihi

KizZ berkata...

hihi...ni mesti duk dengar OST ombak rindu yang Hafiz dengan Adira tu kan?

Gen2Merah berkata...

selamat malam.. selamat berhujung minggu ya.. ehe

pena rozie berkata...

Ari ni malas. Sbb 1st day keje + pulak bos cuti. hi...hi...hi....

pena rozie berkata...

Ari ni malas. Sbb 1st day keje + pulak bos cuti. hi...hi...hi....

wan nurul hezrina berkata...

nureen-ooo nureen bz ek akhir taun..hikhik samalah kiter tapi still cool lagi..cewah=)

wan nurul hezrina berkata...

kayyana-tulah pasal.mmg malas update blog..no idea..g bw jerk kenal2 mbr2 baru n g komen2..hehe

wan nurul hezrina berkata...

akish-aah sesekali mmg layannnn tapi kalau banyak kali org ciop aku si minah jiwang..haha

wan nurul hezrina berkata...

nazrul-nanges?huhu mik baldi tadah air mato.haha

wan nurul hezrina berkata...

totie-hehe kita mmg selalu malas g kerja.bleh?haha

wan nurul hezrina berkata...

cute mum-tu tandanya CM kena relex..mcm mummynie..layannn

wan nurul hezrina berkata...

kazman & sue-ooo ngah layan lagu jiwang gak ek.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

yan-mcm2 lagu ado termasuk lagu industant..haha malu plak bocor dah rahsia

wan nurul hezrina berkata...

nurul-k nnt mummh terus lari ke blog awok ek...

wan nurul hezrina berkata...

papa mifz-eh sorry ek kawan...aii jiwang2 tapi keje tak jiwang taw..hikhik

wan nurul hezrina berkata...

juliet-semua lagu mummy layannn..tapi semuanya cintan cintun..lagu masa bercinta pun terselit 2,3...hikhik

wan nurul hezrina berkata...

gieyna-haha awok lagi romantik gie=)hikhik

wan nurul hezrina berkata...

kizz-alamak kizz mana taw akak suka lagu tuh..mode MALUUU

wan nurul hezrina berkata...

gen2-hikhik selamat malam..selamat ujung minggu gak..bestlah cikgu cuti sebulan..jeles nih

wan nurul hezrina berkata...

rozie-mmg kalau dah cuti lama nak kerja alamak aii bercinta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in