mood

arinie tak buat aper2 just layankan mood jiwang karat..
huhu buat kerja sambil dengar lagu2 cinta..

waduhh felling bikin fening..ahakz..sesakali bagi aku rasa jiwang2nielah wei..=)

dalam mood mcm nie aku nak g go through bw kengkawan..huhu bahaya kalau tersalurkan mood nie kat kengkawan plak..hikhik

70 sumpah ako sayang korang:

Juliet_iRa~" berkata...

heee..

layan blues ek kak..:)

Unknown berkata...

so layan lagu apa?

mesti Kisah dongeng Cinta Elysa kan...hehehe

IntaNBerliaN berkata...

sekali sekala layan jiwang best jugak.. hihii

aliza berkata...

salam kenal dan dofollow sini

apa yg bahayanya bw dalam mood jiwang ni dik... cuba cerita sikit

Ayen... berkata...

Sesekali dgr lagu jiwang mesti teringat masa zaman bercita dulu kan....hehe

محمد رازيق berkata...

hehe.. layan jiwang ye mummy.. mesti ingt kenangan2 lama..mumy jmput lawat blog.. ade kisah HARIMAU, CICAK dan MANUSIA :)

eB berkata...

eB pn tgh mood jiwang. kekekekekekek

ajumohit berkata...

Best kan layan lagu2 ptg2 mcm ni hihi

Myra Jay berkata...

Dah lama tak layan lagu jiwang..

Best kan kalau sekali sekala layan :)

Cho Zila berkata...

sekali2 kena layan jiwang2ni.. baruler mood sampai..

Totie@Tomy berkata...

hehe dulu masa ting 2 suka layan lagu2 jiwang..hehe al-maklumlah baru nak kenal cinta..hehe

Jones berkata...

jgn jiwang karat sudaa..hikhik

Cigu JAERA berkata...

layan lagu jiwang memang mententeramkan jiwa yang lara.. ahahaha...

Unknown berkata...

Wan jiwanggggggggggg ekekeke ;p

Unknown berkata...

Akak suke lagu jiwang thn 80an & early 90an...lepas tu lagu jiwang yg leleh yg melampau bikin sakit telinga je...hehehehe

LYAfrina berkata...

hehe..sesekali bjiwang kan..

LYAfrina berkata...

hehe..sesekali bjiwang kan..

Nida berkata...

hikhikhik... ooo tengah mood berjiwang ke sekarang ni. Bagus juga kalau tersalur kat Kak Nida sebab laa ni Kak Nida tengah mood ala-ala rock kapak.

Shiela Luddin berkata...

sekali sekala kalo dengor lagu2 rock kapak dedolu pon best gak tuhh..tak pon dangdutt..

ser ser serrrrrrr....

kekeke..layannnnnn..

Unknown berkata...

blogging :D

mummyrinazone beauty berkata...

juliet-lalala mmg ku tengah jiwang karat..nak kata buffday,ulangtahun,arijadi hubby..idak plak..huhu

mummyrinazone beauty berkata...

mama noriz-haha lagu2 tak cukup jiwang..aku layan lagi jiwang..rock kapak..kadang lagi indon..haha

mummyrinazone beauty berkata...

ib-aahlah ina..tgkjer nurulnie mcm lembut tapi sebenarnya ganas..tapi bab2 lagu mmg suka lagu cinta2nie.haha

mummyrinazone beauty berkata...

aimaniman-tq kak drop by kat sini..bukan aper takut kalau kita jiwang2 mcm nie bila bw n cakap jiwang2..haha nnt org salah tafsir..pdahal mmg mud ngah jiwang..

mummyrinazone beauty berkata...

ayen-haha aah adalah cket bab2 yang romantik2..tapi selalu akujer yang perasan sorang..haha

mummyrinazone beauty berkata...

mahmud-hhoho mmgpunpun teringat..hehe hati mcm berbunga2 gitu tapi otaknie taklah ingat sangat kenangan2.jus layan jiwang jer..

mummyrinazone beauty berkata...

eb-alahai eb samalah kita=)

mummyrinazone beauty berkata...

aju-best best best..nak2 sambil dengar lagu makan goreng pisang panas n kat luar nun hujan..haha

mummyrinazone beauty berkata...

mj-mmg best sesekali layan..jgn hari2 nak jiwang karat.haha tak jalan nnt kerjanya

mummyrinazone beauty berkata...

cho zila..haha btul2 sesekali taw bukan hari2..masak nak layan kalu hari2..haha

mummyrinazone beauty berkata...

totie-wahhh dasyatnya..tingktn 2 dah main cinta..hikhik..akak dah tua baru bercinta..haha tipujer

mummyrinazone beauty berkata...

jones-dengan bangga nak gtau mmg jiwang karat dahnie..hikhik..ada jkeles?

mummyrinazone beauty berkata...

gen2-alahai cikgu..skangkan ngah cuti..masih berlara lara gitu=)

mummyrinazone beauty berkata...

shima-mcm ko tak kenal aku..budak kinting yang suka tido n selalu kena bulinie minah jiwang.haha.

mummyrinazone beauty berkata...

kak mar-samalah kak..yang tangkap leleh sangat bleh tido dengar..lagu indon sedap gak

mummyrinazone beauty berkata...

lya-tulah lya kadang jiwanie rock kadang sedih so skang nak jiwanglak lah..haha sesekali takper

mummyrinazone beauty berkata...

nida-rock kapaktuh bukan mcm jiwang gak ker kak..haha

mummyrinazone beauty berkata...

hakak cnn-ser ser seratus percent cintaku..haha tak mainlah dangdut..sabojerlah...

mummyrinazone beauty berkata...

zuan-ak jom blogging

::NureeN:: berkata...

aik.. layan perasaan nmpkkkkkkk... nureen x leh nk relax2 keja byk huhuu

kayyana berkata...

hahaha.. aku pun takde mood nak update blog ... bw ok

bonda dadif aka akish berkata...

sesekali layan jiwang mmg best!

LURZAN TAZA LIMAJ berkata...

jgn aaa layan lagu feeling2 nih kang nanges kang camno huhuuu

Totie@Tomy berkata...

hehe saya pun pernah pi kerja tak ada mood wat kerja ala kadar..hehe

Cute MuM berkata...

bestnya boleh releks..
cute mum nak wat kerja..
kepala dah ting tong pulak..

Kazman / Sue berkata...

peerghhh.... layannn.... layan lagu 7 pelangi....jiwang melayang-layangggg...

Azian Elias berkata...

dengar lagu apa tu yg sampai menjiwang tu.

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

SINGGAH BLOGWALKING ..ADA CERPEN SEDIH DI BLOG ACU... ------> http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/cerpen-monolog-jangan-lupa-namaku.html SANGAT2 MEMERLUKAN KOMEN AWAK YG MEMBINA ~ DTG TAW ..NANTY ACU DTG BALIK BLOG AWK..TENKS :)

Unknown berkata...

jgn jiwang2 sgt..kang kerja ke laut pulak..hehe

Juliet_iRa~" berkata...

hee...xpe..mmg kdg2 best la blues ni..heeee

dengar lagu ms zmn2 bercinta dl ke?heeee

Gieyana berkata...

lately pon rs jiwang gak tau! natural lah kan..jiwa wanita!hihi

KizZ berkata...

hihi...ni mesti duk dengar OST ombak rindu yang Hafiz dengan Adira tu kan?

Cigu JAERA berkata...

selamat malam.. selamat berhujung minggu ya.. ehe

pena rozie berkata...

Ari ni malas. Sbb 1st day keje + pulak bos cuti. hi...hi...hi....

pena rozie berkata...

Ari ni malas. Sbb 1st day keje + pulak bos cuti. hi...hi...hi....

mummyrinazone beauty berkata...

nureen-ooo nureen bz ek akhir taun..hikhik samalah kiter tapi still cool lagi..cewah=)

mummyrinazone beauty berkata...

kayyana-tulah pasal.mmg malas update blog..no idea..g bw jerk kenal2 mbr2 baru n g komen2..hehe

mummyrinazone beauty berkata...

akish-aah sesekali mmg layannnn tapi kalau banyak kali org ciop aku si minah jiwang..haha

mummyrinazone beauty berkata...

nazrul-nanges?huhu mik baldi tadah air mato.haha

mummyrinazone beauty berkata...

totie-hehe kita mmg selalu malas g kerja.bleh?haha

mummyrinazone beauty berkata...

cute mum-tu tandanya CM kena relex..mcm mummynie..layannn

mummyrinazone beauty berkata...

kazman & sue-ooo ngah layan lagu jiwang gak ek.hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

yan-mcm2 lagu ado termasuk lagu industant..haha malu plak bocor dah rahsia

mummyrinazone beauty berkata...

nurul-k nnt mummh terus lari ke blog awok ek...

mummyrinazone beauty berkata...

papa mifz-eh sorry ek kawan...aii jiwang2 tapi keje tak jiwang taw..hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

juliet-semua lagu mummy layannn..tapi semuanya cintan cintun..lagu masa bercinta pun terselit 2,3...hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

gieyna-haha awok lagi romantik gie=)hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

kizz-alamak kizz mana taw akak suka lagu tuh..mode MALUUU

mummyrinazone beauty berkata...

gen2-hikhik selamat malam..selamat ujung minggu gak..bestlah cikgu cuti sebulan..jeles nih

mummyrinazone beauty berkata...

rozie-mmg kalau dah cuti lama nak kerja alamak aii bercinta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in