templete n header baru

salam muhibbah n salam perpaduan semua..cewah mcm kata2 pm plak.huhu..

di pagi yang ceria nie..korang buat aper jer?pagi selasa,pembuka segala hari tuk minggunie sbb semalam cuti..haha.semuanya dimulakan dengan baik..adaker yang kena tuesday blues??hehe..


mummy okjer arinie..merah jer demam cket.sebab main naik turun tangga umah adik ipar last weekend=)sakit demam urat.hehe.

k terus kepada tajuk..
korang ada tak nampak perubahan kat blog mummy??
memang adakan?
templete ngan header yang baru..hehe suka mak!


aaa lawatak??kat atas tuh gambar semuanya ada.mummy,papa,sofia,merah kat belakang ngah giget jari=)
mummy tempah kat eb

blehlah sesiapa nak tempah ngan eb.mmg memuaskan hasil tangannya..mmg kreatif.
mummy kena cas RM15 jerk tuk header2.berbaloi.mmg sesuai ngan tema blog(templete blog)

templete


aa..templete yang penuh ngan gambar madu lebah nie mummy tempah kat kak shiela

mmg mummy nak konsep madu sesuai ngan nama blog my little honey dew=)suka sangat dapat ikon madu nie..

warna templete,ikon,side bar,scroll kat bloglist..mmg mummy puas hati sangat..

kak shiela sangat baik..kalau nak edit2 n tak puas ati kita cakapjer nak mcm mana kat dier..dia buat sampai kita puas ati..hehe..
*so mummy kena cas RM20 jer walaupun banyak yang mummy edit2..hehe baguih kan?

so korang nak oder leh g blog dua orang yang berkenaan tuh=)





79 sumpah ako sayang korang:

ajumohit berkata...

so sweetnya nurul, suke tgk blog ni sebab sesuai dgn jiwaku pinky hehehe

luahfikiran berkata...

SALAM,
OK CANTIK, SEJUK MELIHATNYA ! LF SELALU TUKAR TEMPLATE ... BUAT SENDIRI SECARA CUBA2

ShimaSalleh berkata...

hihi lawo lawo.. Aku suka :D

Pok Amai-Amai berkata...

Comel. Sy suke tgk gamba yg hubby dok pegang payung kat atas tu. Hiks!

MaryaYusof berkata...

Tq for the info wan ;) Mmg nice sgt!

eB ezrin berkata...

tq sudi order ngan kami yer. & tq promote :)
ps: harap merah cepat sembuh. xoxo dari jauh :)

Myra Jay berkata...

Myra pun oder header dari eB jugak..

Tp taun depan baru nak guna ;)

kayyana berkata...

aku mmg tertarik sungguh dengan blog baru ko nih.. cantik dan sedap je mata memandang.. hehehe..aku pun pernah oder watermark dr eB.. kelas ko eB.. hehehe

aanie berkata...

comey.....suka gabungan kaler pink n biru nih....

dhiera berkata...

terus nak terjah blog dorang~ memang tengah cari seseorang untuk tukar template sume ni. hehehe. suka gile dgn header baru ni!

Izan Ishak berkata...

suka3... izan pun jatuh cinta ngan blog ni juga! fevret kaler blue+pink ni....

cantik sgt hasil tgn eB ngan sheilasuri...!

fieda berkata...

mmg comey giler blog nurul ni skrg..pastu header tu jgn ckp la..rasanya kalau masuk contest confirm menang ni...

Cute MuM berkata...

rajinnya tukar headeer semua..
cantik..

zaidah berkata...

dah lama zai tak singgah ke sini...tengok dah template baru....comel n cantik...sweet....

::NureeN:: berkata...

cantik.. klau ckp eb yg buat mmg puas ati kan.. nureennyerr header pon dia buat.. :)

Qhaifa Nur berkata...

cantiknya...rupanya taklah mahal sangat bole tempah ni...

eB memang kreatif...

wahida berkata...

aku pun akan amek eb utk make over blog aku yg kusam tu...haha...

dah lama plan nak amek dia, tak terbuat2 lagi...adoi la...

shiela latif berkata...

terima kasih mummy dah promote kat ibu...hehe

semoga merah cepat2 sembuh ya :)

NzA berkata...

so sweet...
akak brtuah tau cz ada rakan blog yg tramat baik hati..slalu ofer nk tlg buatkn header n theme blog...free tau...bestkan....he.he.he....

Papa Mifz berkata...

rumah baru..nice..:)

Salina@IbuAqil berkata...

Meeeeeemang cantek.. ;D

IntaNBerliaN berkata...

mmg sukala dgn blog nurul ni.. cantik giler!!.. hihii

IntaNBerliaN berkata...

mmg sukala dgn blog nurul ni.. cantik giler!!.. hihii

NOOR FATIN berkata...

rumah baru.. suasana baru.. patut la rasa sejuk je masuk.. hehehehe

cantik la sis!! :)

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Sangat Cantik..
memang sesuai header dengan template baru ni..

atiqa aris berkata...

comelnye.mcm nk jugak je.hehe

wan nurul hezrina berkata...

aju-ooo aju mmg minat pinky ek=)oklah ek..blog ajupun kak shiela design cantik sangat=)pink terang..mmg da best kan??

wan nurul hezrina berkata...

luahanfikiran-aah dato' mmg kadang kala bosan ngan templete lama.sik sama jerk.biasalah sifat cepat bosan2.hehe..oklah2 dato' bleh buat sendiri.mesti berbakat=)

wan nurul hezrina berkata...

shima-aku mmg suka jugak kaler biru n pink lembut=)tapi btl kata ko..blog aku agak lambat nak scroll down=)tapi takpelah tak lambat sangatpun

wan nurul hezrina berkata...

pok amai2-gambar hubby tuh gambar candid sebenarnya.angkat payung kat kakak ipar yang rabun tak nampak kami dok mana=)

wan nurul hezrina berkata...

kak mar-its ok kak..mmg kena buat entry sb kepuasan ati..hehe.ko kalau sakit2 ati datanglah blog akonie..kat lens kamera ilang?so ko datang sini sejuk cket ati ko yang panas tuh.hehe

wan nurul hezrina berkata...

eb-merah okjer paginie=)dia demam urat jer cket=)ok jer ttg order2..nnt kalau nak orderlagi nurul helo2 kay=)

wan nurul hezrina berkata...

mj-ooo kira pasang tok tahun baru ek?hehe nurulpun pasang niat mcm2 tapi bila dah terima header dr eb n templete dr kak shiela..jadi tak sabar..gelojohkan?hikhik

wan nurul hezrina berkata...

kayyana-sejukkan mata pandng?hehe..aku taw watermark yang mana..akupun adalah eb nak buatkan watermark.tapi kat opisnie payah nak pasang watermark..kat umah jer yang bleh=)tuh malas wat=)

wan nurul hezrina berkata...

aanie-tulah mula2 kaler oren tapi mcm tak sesuai sangatlah..so minat biru n pink kaler..hehe..pilih yang tak striking=)

wan nurul hezrina berkata...

dhiera-aah bolehlah tempah untuk kehidupan baru,tuk tahun baru..tukar taw nnt akak tak sabar nak tgk hasilnya=)

wan nurul hezrina berkata...

izan-mmg sentuhan 2 org nie sama cam eric leongkan?hehehe

fiverul wan berkata...

selamat pagi.. mmg kretif sentuhan dia. header tu mmg cantik.. 4 star 4 star

wan nurul hezrina berkata...

fieda-hehe masuk contest menang?hikhik..oklah2=)

wan nurul hezrina berkata...

fieda-hehe masuk contest menang?hikhik..oklah2=)

wan nurul hezrina berkata...

cute mum-nurul tak buat sendiripun..org yang buatkan=)

wan nurul hezrina berkata...

zai-alah zai buat lagi cun..zaipun selalu tukar header n templetekan?buat sendiri lagi=)

wan nurul hezrina berkata...

nureen-aah sentuhan eb mmg cumil=)suka nengok

wan nurul hezrina berkata...

qaifa nur-aahkan?mmg tak mahal sangatpun..dengan eb rm15 jer tok header=)ngan shiela rm20 tok templete

wan nurul hezrina berkata...

wahida-cakapjer ngan eb..nnt dia buatkan semua=)

wan nurul hezrina berkata...

wahida-cakapjer ngan eb..nnt dia buatkan semua=)

wan nurul hezrina berkata...

shiela-ok kak..nurul okjer promote blog akak yang beshtuh=)

wan nurul hezrina berkata...

nza-bertuahnya kak=)kalau nurul org bagi free amik jer..hehe..

wan nurul hezrina berkata...

papa mifz-nice huh?hehe..mifz chat ko??kim salam kat dio ek

wan nurul hezrina berkata...

salina-hehe tgklah siapa buat..eb mmg pandai design n sama cam kak shiela.kalau harap nak buat sendiri..nanti lari semua coding

wan nurul hezrina berkata...

ib-hehe pujian diterima ngan senyuman=)pandaikan dorg design bloh nurul?

wan nurul hezrina berkata...

noor fatin-kan kan..hehe sejuk mata memandang=)

wan nurul hezrina berkata...

lily-kebetulan gambar ada warna baju yang ikut templete=)

wan nurul hezrina berkata...

atiqa-hehe nak kena cepat2 terjah link kat atas nuh=)

wan nurul hezrina berkata...

fiverul-alah nape tak 5 star?huhu btw tq drop komen kay=)

pena rozie berkata...

Cantik la...

Juliet_iRa~" berkata...

serius comel sgt kak..

br nak tegur akk td pasal header..heee

template blog pon cantik..suka kaler2 yang ada..:D

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

comel template ni :)

wahida berkata...

nok, ko menang GA aku tu...tahniah yer!!

cepat email nama yer..semua dah email, tinggal ko sorang je...huhu...

Gen2Merah berkata...

so cute
anyway, selamat tinggal kenangan 2011... kita mulakan lembaran baru 2012

Selamat Menyambut Tahun Baru 2012 buat akak Honey Dew... thanx sudi jadi sahabat saya di alam maya ini...

Jones berkata...

sbb sibuk nk kawen,lme xdtg jenguk sini..dah brwajah baru yer skang...memang menarik!

Prettywrite berkata...

comel2..tang yang honey tercurah kat setiap label sidebar tu lawa tu..aish..nak buta gak ker ni..huhu

wan nurul hezrina berkata...

pena rozie-hehe cantikkan?nnt pr bleh buat jugak=)

wan nurul hezrina berkata...

juliet-hehe kembang semangkuk dik non=)lawa ek kelernie?pandaikan tuan2 pilih=)header mmg cun abes eb buat

wan nurul hezrina berkata...

zuan-cumel2 mcm merah n sofia=)tq komen=)

wan nurul hezrina berkata...

wahida-alah yang oii..aku tak buka blog..demam kuat 3 ari tak leh bagun..aku ingat aku kenapa2.huhu..rupa kejung urat sudah!aku dah email taw..sori sangat yer nok.

wan nurul hezrina berkata...

gen2-selamat tahun baru yer dik cikgu=)tq gak jadi kawan mummy di alam maya n hopefully terserempak kat luar jugak!hehe..

wan nurul hezrina berkata...

jones-takper dik..uruskan kawen dulu..wah bila tuh tarikhnya=)selamat taw!

wan nurul hezrina berkata...

preetywrite-hehe honey2 konsep blog mummylah=)merangkap orang2 yang mummy sayang..manis macam madu..hikhik

Kazman & Sue berkata...

wah... cantiknya.... selamat tahun baru juga....

IntaNBerliaN berkata...

nurul bila nak update.. free nanti update la yer.. rindu nk baca entry nurul.. hihii...

nak komen dkt kotak jerit dah xleh... nurul tukarlah kotak jerit yg baru :-)

Azlan Hasan berkata...

tak perasan plak rupa template sebelum nie tapi yang ni memang da stylo pun..hehe..sejuk je mata memandang..hehehe

Regards,
-Strider-

mamaNoriz berkata...

berbaloi byr sbb mmg maveles!

hubby pegang payung tu cam style hindustan lah...hihi

wan nurul hezrina berkata...

kazman&sue-tq nie bukan buat sendiri.org buatkan=)

wan nurul hezrina berkata...

ina-sorry lambat updated sebab nurul demam.malas nengok laptop..huhu

wan nurul hezrina berkata...

azlan-sylo ek.hehe mcm2.aah sajer pilih kaler yang sejuk mata pandang=)

wan nurul hezrina berkata...

noriz-mcm hindustant ek??hehe tuh gambar candidlah.masatuhhubby panggil kakak ipar yang rabun tak nampak kitaorg kat mana.so angkat payunglah.hikhik

mmg berbaloi2 bayar.kalau nak wat sendiri..takderlah teman!

NAZRUL AZAT berkata...

itu la psl, lepas lama xdtg tgk2 blog mummhy dh letop okeh, hehee
:-)

wan nurul hezrina berkata...

azat-letoplh sangat..hoho tulah azat..mummy ingat ko ilang pi maner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in