sekitar majlis tunang adik kepada wife adik ipar=)

apernyer tajuk daa..nie entri 2 minggu lepas tak dan mummy nak update=)sebelum tuh nak ucap

SELAMAT TAHUN BARU 2012 PADA U ALL..

mesti u all dah pasang azam mcm2..azam mummy nak perbaikilagilah aper2 yang tak terbuat di 2011..hehe

eh eh budak kecik plak tunang lagi?hahaha
nie gambar anak buah danial ngan mek merah.
aku hangin ngan merah masa nie.tak mo kawan dier
mautaknya aku ikut dier lebih 10x naek turun tangga umah budak nie..naik stuck kaki dah..stress den!

akibat?
aku kene demam urat 3ari mc!hahah sabojerlah..
ingatkan preggy lagi rupanya kene demam urat.so alik melaka last weekend urut satu badan betulkan urat yang kejung.
nampak sangat mummynie malas bersenam.huhu

tgk tgk??ganaih pegang kepala sofia..buat kecut perut mummy taw merah nie..
yang si sofia ngah juling mata nengok bunga2 segar..




abesss abess sofia kene lenyek..huhu biasa mmg camnie pun..sofia plak berminat ngan bunga jer.minah bunga..huhu

mana pengantinnya..tunang barunie..hikhik
lupa nak snap sbb dia bz amek gambar..mummy lak bz sik kejar merah..hari yang fenat!!

72 sumpah ako sayang korang:

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Cantik warna pelamin tu..
lembut jer..

alolo..comel dua beradik ni..^^

IntaNBerliaN berkata...

sy dpt bayangkan camne nurul hangin.. hihii

skrg ni alisha pun dh pandai wat sy hangin... adehhhhh tp tu la... sabo je la...

bonda dadif aka akish berkata...

tomey2 aje dorang ni ah...

=)

::NureeN:: berkata...

sweet.. ditambah seri merah & sofea :)

Cikpuan rara berkata...

hehehehe comels je anak2 akk.

aanie berkata...

bestnya dpt urut...

comel betul budak 2 org nih...

fieda berkata...

comel anak dara nurul ni..

ajumohit berkata...

Cantiknya pelamin tu Nurul!!! Sweet sangat2!! Anak2 Dara Nurul comel2 sgt, putih melepak geram tgknya

Totie@Tomy berkata...

kiutnya anak pompuan nurul..besar nanti jadi anak yang baik tau..

zati embong berkata...

alala comelnya dia.hihi.sgt!

haha,sbar kak.sabar.

kayyana berkata...

merah.. jgn wat sofia mcmtu.. hehehehe.. ske ske je die kan... geram aunty yana tgk.. hehehe.. sofia...!!! rindu la kt die

al-lavendari berkata...

terima kasih kerana sudi singgah dan follow blog saya.

kelihatan keluarga bahagia dan blog awak cantik sekali .. saya tak reti nak buat.

Azlan Hasan berkata...

hehehe..selamat tahun baru mummy..hehehe..btw cantik pelamin tu..hehehe.. :)

Regards,
-Strider-

mEiZ SHA berkata...

ishhhh tomei...gerammm auntie..:)

zaidah berkata...

cantik pelaminnyer.....

Ayen... berkata...

tu klu dibiarkan mau baby tu jatuh celah bunga tu kan,hehehe....

wan nurul hezrina berkata...

lily-lembutkan?masa masuk jer umah2 bau mcm segar bungatuh..besh jer rasa nyaman!

wan nurul hezrina berkata...

ina-tulah ina mmg hangin..kag=dang2 termarah jugak tapi pastuh menyesal plak

wan nurul hezrina berkata...

bonda dadif-selamat tahun baru akish=)tahun nie dapat baby baru bestkan?

wan nurul hezrina berkata...

nureen-yang budak tunang2pun so sweet..baju pink lembut jer nampak..sofa ngan merah mmg penambah seri=)

wan nurul hezrina berkata...

cikpuanrara-hehe tq

mamaNoriz berkata...

grand nye pelamin tunang...

cantik!

mesti mahal kan...sekarang ni mcm2 paten ada...

wan nurul hezrina berkata...

aanie-kalau tak urun annie,bis urat2 kejung semua..risau nurul sik tak sihat jer payah gak.

wan nurul hezrina berkata...

fieda-tq fieda=)

wan nurul hezrina berkata...

aju-masa memula tgk pelamin nurulpun mmg suka sangat.tambah plak bau bunga yang segar n wangi..

wan nurul hezrina berkata...

totie-tq n insyaallah=)

wan nurul hezrina berkata...

zati-tulah jat.esok jat ada anak kena banyak sabar..nak2 bila umor dia 2tahun 1/2

Daddy Ziyyad berkata...

saya ambil masa 5 minit nak cuba faham tajuk entri ni! ~hahahahaha..

cumil budak2 tu :)

wan nurul hezrina berkata...

yana-ko rindu sofa ek?eleh dah tak sabar nak babylah2..jgn2 aku plak 3rd round prggy..huh tak sedia lagi beb

wan nurul hezrina berkata...

tuan aji-tq sudi drop komen kat blg nurul=)blog nurulnie mbr blogger yang buatkan.pun tak geti buat sendiri=)

wan nurul hezrina berkata...

azlan-aah cantik.lembut n sweet bunga2 segar2

wan nurul hezrina berkata...

meizsha-tq=)

wan nurul hezrina berkata...

zaidah-aah mmg sweet sangat pelamin2.baupun wangi.

wan nurul hezrina berkata...

ayen-tulah sebabnya mummy tak biar..mmg abes kena lenyek ngan merah..

wan nurul hezrina berkata...

noriz-mahal kot.tak tau plak harganya..hikhik..aah skangnie tunang mcm nak nikahdah.hoho

wan nurul hezrina berkata...

daddyziyyad-haha dok..sayapun berbelit2 nak tulis=)

isabelle berkata...

hamboi hamboi..kemain lagi iorg enterframe kat pelamin tu ye...

wan nurul hezrina berkata...

isabelle-hehe gunakan peluang sebaik mungkin sis!

Myra Jay berkata...

Pelaminnye cantik sangat.. Warna soft :)


Putih gebu gebas la Sofia ha bila kepala takdak rambut ha ;)

wan nurul hezrina berkata...

mj-mmg lembutkan mj..yang tunangpun lembut mukanya..tapi sayng tak dan amek gambar=)

sofia rambut lambat lak tumbuh..hihi

NzA berkata...

kesian adik sofia kena lenyek2 manja kt kakak merah...he.he.he....

NOOR FATIN berkata...

comelnya diorang. hehehhehe.. cantik la pelamin tu! wow!

Papa Mifz berkata...

comel sungguh merah and sofia nih..2 2 putih gebu..;)

suhaina laui. berkata...

sue skrg kalo kat kenduri kendara 10x pkir nk g ke idak....kalo kenduri kawen bleh tahan lagi sb mkn2 kat luo rumah...yg doa selamt tahlil2 ni lemah skit sb akif bukan jnis duk time..kalo jumpe geng abis la sue...sakan sungguh2 die...sob mmg sob ;)

Izan Ishak berkata...

cantik sangat pelaminnya... takut jugak tgk merah pegang adik dia camtu...

محمد رازيق berkata...

wah, comelnya anak2 mummy. rase nak cubit jer pipi memasing.. hehe. geram.. owh pi tunang kawan yer mummy?? bila la sy ni nak bertunang.. hehe.. apapun selamt thun baru mummy, moga tahun ini lebih baik yer kak. inshaallah.

Gen2Merah berkata...

pelamin yang cantik... pasangan kanak2 ni pun serasi apa... ehehehe... comell

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

cantiknye header blog u.. sapa buat ek

Juliet_iRa~" berkata...

cantik pelamin..hee :)

kak demam urat tu dmm apa?bdn skit2 ea?uhuu..1st time dgr.heee

wan nurul hezrina berkata...

nza-tulah kak,mmg sofia sik kena lenyek.merah2 mmg sayang sofia tp cara dia peluk cium2 ganas plak nengok.huhu

wan nurul hezrina berkata...

noor fatin-hehe tq fatin..aah nnt fatin nak tunang leh buat pelamin cenggitu yerk=)

wan nurul hezrina berkata...

papa mifz-hehe tq papa mifz.mifzpun puteh sangat=)samalah kiter

wan nurul hezrina berkata...

sue-hehe tulah kalau dapat anak yang lasak benau..mmg 100x pikir.hikhik.mau terbalik majlis org nnt=)

wan nurul hezrina berkata...

izan-mmg cantik n majlispun oklah=)merah mmg selalu pegang cenggitu.dia ingt selamat kot sofia bila peluk cm2.hohoho

wan nurul hezrina berkata...

raziq-huhu dik,kalau jodoh tunang2 sampai nnt2 tunanglah.hikhik..eh,kalau bertunang jgn lelama taw!darah manis.hehe

wan nurul hezrina berkata...

gen2-selamat dah bukak sekolah cikgu??memang pasangan kanak2 serasi sbb dorg dr kecik sesama main..danial2 mmg suker kawan ngan merah=)

wan nurul hezrina berkata...

baby-ada dalam entry saya last week.header eb dr blog ten little fingers yang buat

wan nurul hezrina berkata...

juliet-dmm uratnie mcm bila kita tak biasa senaman pastuh kita senaman kaw2 dapat kejung2 n urat sakit..kalau wanita yang lepas bersalin selalu kena.mcm akak kalau sejuk sikit n tak jga makan urat mmg sakit.sakit lenguh2 satu badan n biaa akak akan demam

dhiera berkata...

pakai fresh flower ke? perghhh~

sarah berkata...

comel ler merah tu..orang tua2 selalu kata, lepas bersalin kena rajin ngurut...

Ibu Lala berkata...

Cantiknya pelamin...

wan nurul hezrina berkata...

sarah-aah mmg selalu kena urut..kalau alik kampung mmg biasa urut cuma bila kat pjaya nie tak urut..sbb tak bape gemar ngan tukang urut kat sini..

wan nurul hezrina berkata...

ibu lala-masa nurul tgk 1st time pelaminnie mmg nampak sangat sweet..n kaler2 yang soft buat hati2 jadi nyamanjer ditambah bau2 bunga ros segar..romantikjer rasa.hehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

comel2 belaka anak2 nurul..:-)

wan nurul hezrina berkata...

rose-tq=)kembang semangkuk=)

CNN @ CheNamNam berkata...

hahahaha elok jerk merah kepit kepala sofea tuhh...sweet jerk dua beradikk nehh..sofea pon nanti mesti comel macam kakak diyer...dua-dua muka macam muka cnn...ehhhhhhh

NAZRUL AZAT berkata...

sy hengatkan pic first tu merah dh ditunangkan heheeee :-)

wan nurul hezrina berkata...

cnn-eh nie silap umahnie...aper lak muka ko kak oii..huhu cer citer cer citer

wan nurul hezrina berkata...

azat-hoho konon cm industantlh ek..tunang msa tecik2...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alolololo comey sungguh 2bradik nih hehehe

Si Matatajam berkata...

Sweetnya pelamin tu...warna2 lembut je..I like...Merah ngan Sofia tu comel sgt la..geram auntie M nengok ^_^

QasehnyaRania berkata...

comey sfia n merah :D
hye boleh berkenalan:D

a`aa..su mmg suka makanan bercengkerang ni..

nak letak pic bb tak da..
so letak pic makanan, ok tak:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in