Dah 5 minggu alhamdulillah

Line kedua mcm kaburkan.kalau pengalaman yang sebelumnie masa sofia dulu line pun kaburlah.tu menandakan barulagi adanya dalam rahim ibu=)

Tapi nie bukan nak bercerita ttg pregnency test yang mummy punyer..kat atas nuh pregnency test masa sofia=)nie nak berkongsi khabar gembira tentang adik ke yang num2
nama nya wan nurul heriza panggil jaja..
dalam adik beradik aku paling rapat ngan jaja
apa2jer dr hal kewangan sampai hal2 adik beradik n ibu bapa semua jaja n aku
kami gap 1 tahun 1 bulan..aku lahir bulan 4 jaja bulan 3
adakah muka kami sama??

kata orang dia lagi manis=)
aku ingt lagi masa aku dapat rasa aku ngandung sofia.aku n jaja sama2 test.sekalu jaja -ve aku +ve..dapat tgk kehampaan dia.dah 2 tahun dia bernikah..aku plak dah 2nd round..hahaha

bila dapat tahu semalam dia preggy 5 minggu..aku sangat2 bersyukur=)
tahniah jaj..Allah dah makbulkan doa angah..merah pulak paling rapat ngan angah.sikit2 mak ngah mak ngah..aku along taw=)so nie adik num 2 mmg panggil mak ngah.
dia sangat penyayang n tak kedekut.adajer barang dia nak beli tok merah n sofia=)mmg sangat2 teruja bila dapat taw dia preggy...

*Aku?hehe.setakatnie baru 2 org.harapnya dapatlah nyusu sofia 2 tahun dan pastuh blehlah pikir2 num 3 pulak..tapi kalau terlekat awal ku terime jerk=)hikhik*

54 sumpah ako sayang korang:

ajumohit berkata...

tahniah buat adik nurul, ingatkan merah ngan sofia nak dapat adik tadi ngeeee

IntaNBerliaN berkata...

ingat ke nurul yg prgnant tadi..hihii.. btw, prgnancy test tu kekaburan dia tu, lbh kurang saya punya jugak kan.. Harap2 second test nanti doc sahkan sy prgnant..hihii

tahniah utk adik nurul.. 2 2 putih melepak.. :-)

ArELeEz berkata...

alhamdulillah & congrats! bestnye kan.. leez pun xsabor nak ade baby sendirik! harap2 rezeki tahun nie jugak. dh 4 thn kot menunggu.. hu3..

Nad @ MamaZakwan berkata...

tahniah jaja!
alhamdulillah, syukur..
penantian yg tak sia2 ;)
igtkan nurul yg preknen ke-3
takpe, ada rezki mana tau pasni dpt boboiboy plak
hehehe

izan mama mia berkata...

uuuiii..suspen betol..sah-sah ingat merah n sofia nak dapat adik lagi...
tahniah pada adik Nurul,moga kandungannya selamat hingga melahirkan...

Ummu Muhammad berkata...

suspen sungguh entry nih..tahniah kat makngah merah n sofia..penantian memang satu penyeksaan dan berakhir dgn kebahagiaan insyaAllah..muge makngah dipermudahkan asbab selalu menggemberikan kaklongnya sekeluarga selalu..tulah orang kate orang pemurah rezeki selalu murah ;)

kayyana berkata...

tahniah jaja.. hahaha.. mulut mak aku ni masin kan.. aritu bru tanye jaja bile lg.. aleh aleh dah 5 minggu.. alhamdulilah.. syukur.. lepas ni bertambahlah cucu puang alim.. kalau boy leh kawan ngn danish.. eh, nurul kite plan bbq nak??? tp kene wat proposal.. bbq kt melaka sudah.. hahaha...

Pok Amai-Amai berkata...

Tahniah utk adik awak! Eeeiii! Nmpk hepi sgt kat muke dialah! Tapi kan, sy tgk muke kakak die lagilah hepi. Hahahahah!

Sy nak sgt yg no.2. Ms baru2 kawen, kami tak pk panjang. Apa yg kami nak, nak cpt2 ade baby. Tp utk no.2 nie, kami mcm kena pk msk2. Nape eh? Byk benda kami kena pk. Mgkn faktor kewangan? Atau fizikal dan mental? Entahlah...tp nak sgt bag Aydin adik...huhuhuhu!

IntaNBerliaN berkata...

nurul.. bg saya emel nurul.. ;-)

aanie berkata...

hehe..ingatkan nurul punye tadi....
tahniah jaja...

Zue AnnaLeeya berkata...

saspen jerk....
ingatkn sofia nak dpt adik td... hehehe...

btw, tahniah utk adik nurul yer...

Salina@IbuAqil berkata...

Tahniah buat adik sis..
Comel2 jer adik bradik dia..
Mcm akak dia je manisnya.. ;)

amiey lee berkata...

alhamdulillah.... tahniahhhhh sukanya..ramainya pregnant tahun naga

mamalieyna berkata...

selang setahun, sure rapat betul kan..tahniah buatnya, teruja pastinya kan ~

^_^

ShimaSalleh berkata...

ALHAMDULILLAH!!! TAHNIAH JAJA. TUNGGU TURN ERIN LAK PASNI.. JGA DIRI BEBAIK YE JAJA...

NOOR FATIN berkata...

alhamdulillah.. tahniah :)

Tanpa Nama berkata...

hey all hezrina83.blogspot.com owner discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best backlinks service Take care. Jason

Kazman / Sue berkata...

tahniah kat adik nurul... selamat menyambut kedatangan orang baru....

Gen2Merah berkata...

wah tahniah.... khabar gembira buat semua ibu2 kan.. ehe

mama rifQy berkata...

loo...baru je terPK..aik..pregnant ke? oh rupenye adik nurul punye

LYAfrina berkata...

fuhh..mula2 lya igt sofia nk dpt adik...

hehhe,, btw tahniah buat jaja..moga dipermudahkan sgalanya..amin

Ros berkata...

salam Wan Nurul Hezrina,

Tahniah ya buat adik Wan tu....

intan_blur berkata...

laaa..ingt empunya blog ni tadi..hheheheh..
btw..congrats ye..

Izan Ishak berkata...

tahniah buat jaja! muka hampir serupalah nurul...

moga dipermudahkan segalanya hingga saat melahirkan nanti ye...

Amiizaa2001 berkata...

comel jaja mcm kakaknya:) congrats jaja:)

wan nurul hezrina berkata...

aju-tq aju.hehe nurul belum sedia lagi tuk num 3.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

ib-alah ina awak mmg preggy2.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

areleez-saya doakan awak cepat dapat rezeki=)memulajer payah dapat pas dah dapat berderet2.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

nad-betullah nad..harap jaja dapat anak laki..boboi plak.hikhik merasalah pak alim boy cucu.

wan nurul hezrina berkata...

izan-hikhik aah nurulpun harap kandungan jaja baik2 ajer

wan nurul hezrina berkata...

ummu muhammad-mmg dia murah rezeki.n ttg anak nurul btl2 hepi tok dia=)

wan nurul hezrina berkata...

kayyana-hikhik aah masin mulut mak ko.nnt cakap ngan cik nor jgn pepadndai masinkan mulut kta aku lak.hahaha

nak wat bbq aku on jerk.ko gtau n helo jerk nnt kay

wan nurul hezrina berkata...

fara-hahah mmg kakak dia over sentiasa=)adik lebih matured dr kak long=)

biasalah fara.sayaniepun ada mcm2 hal.kewangan,pengasuh..huhu..kalau bleh biar dululah nak jaraj cket yg num3

wan nurul hezrina berkata...

ib-dah bagi kay..eh ina nak wat ape ngan email?

wan nurul hezrina berkata...

annie-pregnency test tuh mmg nurul punya masa sofia dulu.hehehe..

wan nurul hezrina berkata...

zueannalya-hikhik suspen ek..tq kak

wan nurul hezrina berkata...

salina-hikhik.tq

wan nurul hezrina berkata...

mamaliena-aah mmg rapat dr dulu sampai la nie

wan nurul hezrina berkata...

amy-aahlah moga tahun naga ada ong.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

shima-aah jaja n erin kawin buat sekali n nikah sekali.jaja dah lekat erin jer masih tunggu.jangan sama2 udahlerk.mati mak aku nak jaga.hukhuk

wan nurul hezrina berkata...

noor fatin-tq dik=)

wan nurul hezrina berkata...

kazman&sue-hikhik aah ada bau2 dah babynie..

wan nurul hezrina berkata...

gen2-setiap pasangan yang berkahwin mesti nak anak=)mmg tulah berita paling besttt

wan nurul hezrina berkata...

mama iqy-hikhik aah adik aii punyer tapi gmbrtuh aii punyer..hikhik

wan nurul hezrina berkata...

lya-isyk buat masa nie nak jarakkan dulu nnt kesian sofia.harap2lah..huhu..sbb banyak perkara kena pikir..

wan nurul hezrina berkata...

intan-isyk intan nnt dululah num3..niepun kelamkabut dah.pelikkan org dulu2 bleh ramai anak?

la nie 2 pun dah fening nak2 kat bandarnie.kalau kita jaga takper.huhu..

wan nurul hezrina berkata...

ros-kak tq kak=)

wan nurul hezrina berkata...

kak mieja=)tq banyak kak..

fieda berkata...

terkejut kita tau..ingatkan ada lgi tadi..kot la nk bersaing dgn ina @intan berlian ker..hihihi

MaryaYusof berkata...

Muka mmg sebijik same :)
Alhamdullillah, rezeki, rezeki...

wan nurul hezrina berkata...

fieda-hikhik..tak molah bersaing.bg laluan kat in dulu=)

wan nurul hezrina berkata...

kak mar-tq kak=)

IntaNBerliaN berkata...

nurul.. sy dah anto emel baru ni.. dah baca lum?.. hihii

wan nurul hezrina berkata...

ib-nurul buka email takdok pung?ina antr ape?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in