posisi yang sama=)




tengok tengok=)hehe gaya dua budak tomei2 nie tido?mcm nak bersilat=)dua dua gayanya sama jerk=)

mummy tido luar semua.depan tv..si cumil sofia n si princess merah mmg tak nak tido bilik.puas pujuk2 nak gak tido luar.pernah suatu harituh dua org nie tido n letak kat bilik.tup2 jaga plak.n merah kata nak tido luar tak mau tido bilik..

so tidolah luar beramai2=)
bila kat luar lebih luas n tido lebih lena
zzzZZzzzZZz..

24 sumpah ako sayang korang:

bujal X berkata...

kalau budak kecdik buat comel la~~cuba mak abah dia tidur gitu~~keh keh~~

IntaNBerliaN berkata...

hihii comel je.. :-)

entah2 saya pun nanti bnila alisha dah ada adik.. tido dpn tv gak apa..kikikii

wahida berkata...

kitaorg pun anak beranak tdo kat hall...cuma si abang je tido kat bilik dia...

intan_blur berkata...

salam wan..sihat..??
hehhehe..comel je dorang tido..tu belum lagi tido lasak kan..sorang tindih situ..sorang kangkang sane..hehhehe

aanie berkata...

ikut perangai mummy ke tido gitu? hehe....

adam pun jenis tido luar jgk.....

mEiZ SHA berkata...

heheheh
tomeiiiiiiiiiiiii sesangat..;)

Ayen... berkata...

yelaa dlm bilik atas katil klu buat aksi lebih ckit smpai bawahlaa,klu kat luar atas lantai buat aksi ape pun x kesah kan....hehehe.

Kazman / Sue berkata...

haaa3x... ragam anak2x yeee... comel la diorang tidooo...

ShimaSalleh berkata...

samo la hero2 den wan oii.. faveret tido niarap. Lagi best dua2 lawan kepala sama kepala, bercantum hahaha.. Chomel aje kan. Tu baru DUA.. kalo 3,4 dan seterusnye... ;p

*pst! haku sekeluarga pun tido bergelimpangan di ruang depan tv! Nak golek mana2 pon molehhh je. xjatuh mcm tido katil :)*

kayyana berkata...

dah nama pun adik beradik sama bapak sama mak.. mestiklah kene sama kan kan kan

Pok Amai-Amai berkata...

Ish...jgn kate Merah. Sy pun suke tido berselerak dpn tv. Sedap je. Hahahah!

ajumohit berkata...

Comelnya gelagat 2 beradik ni, sweet je hehehe

adianiez AIDA berkata...

hi hi... aida & family hingga nurin nak masuk 6 tahun tido kat ruang tamu. sehingga la husben aida sakit-sakit belakang, start up-grade bilik anak2. tido bilik masing-masing :)

nota kaki : today first time saya terjah blog ni. jumpa sewaktu blogwalking jap tadi. da follow, senang nak dtg lagi nanti. sudi la kiranya menjejaki saya ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

Cho Zila berkata...

tido luar memang best.. luas...
ala comeljer tertonggeng2...

LYAfrina berkata...

a ah..gaya tdur sama j la...
dah nama pon adik beradik kan./.lya msa duk rmh sendiri dulu pon suka tdo kat luar..lg lawas rasanya

fieda berkata...

alamak...mmg comel betul la dorang ni tido..anak dara tido bkn main cun lagi tu..

Nida berkata...

olorrr... tomelnya budak2 cute tu tido.. nanti klu mereka dah besar tunjukkan semula gambar ni pada depa..

dhiera berkata...

kemain lagi post dua beradik ni~ comel plak tu.

Bui Junaidi berkata...

KAMI KALAU RASA PANAS DLM BILIK MMG BERGELIMPANGAN TIDUR KAT RUANG TAMU..BUKAK AIRCOND,TERUS LENA SAMPAI PAGI..

MaryaYusof berkata...

As salam Wan,

Apa kabar? mesti ko igt akak sombongkan...hikhikhik.... Akak tgk ko ade update tp bila buka blog, akak boleh tak perasan yg sticky post tu...hukhukhuk...

Kitorang anak beranak mmg suka tdo kat ruang tamu... tdo dlm bilik mcm lemas... Tp weekend jelah hari biasa tdo dlm bilik....

Mmg comei lah anak ko ni...geram akak... eeeiii xoxo to both of them tau! :*

nanakimie berkata...

nana ingat tu gaya tido si kakak masa kecik,hee...rupanya gambar kakak dgn sofea:)

ieyza afieyna berkata...

haha.. comel gaya tido cmtue.. mybe mak dia masa kecik dulu tido macm tu gak kowt.. hik2...

Liza berkata...

line clear la mak ayah bila anak2 tido luar :p

Izan Ishak berkata...

alolo...gaya tido tu sama je dua beradik. mmg comel!!

kami ni pun kekadang ada masanya bila 2-3 org dah start tido depan tv... terus berjemaah semuanya tido kat situ juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in