ubat cacing

Alhamdulillah paginie bekerja di opis mcm biasa.tiba punch kad sebelum jam 8..tengahari balik nyusukan sofia n petang jam 5 balik umah punch kad lagi..

tapi kerongkong nie mcm perit2 n ada batuk cket.Perlukah amik sepsil(ubt sakit tekak?)Tapi perut kata jangan sbb hari nie berpuasa..haha nielah natijahnya kalau berpantang 2 kali di bulan ramadhan.merah n sofia lahir keduanya di bulan ramadhan..setakat tahun nie aku dah mengganti 27hari..

tentang merah.minggu lepaskan dia muntah2 n berak2..aku suspek dia kena cacing.n pas nursery call terus g amik dia di nursery.n direct to klinik gomen p3..huhu..mmg dah 6 bulan terus kena makan ubat cacing..bawak gak si kecik sofia sama.

20 sumpah ako sayang korang:

ajumohit berkata...

chaiyok nurul dah 27 hari mengganti ye, aju ade 4 hari lagi ni, moga merah kembali sihat pas makan ubat cacing ye

izan mama mia berkata...

agaknya..merah lupa nak diberi ubat cacing,eks...er..camana dengan sofia sekarang,nurul??..

mEiZ SHA berkata...

cepat sehat ye merah..:)
xoxoxoxoxo

wan nurul hezrina berkata...

aju-mmg azab nak mengganti aju..huhu..alhamdulillah merah bertambah sihat=)

wan nurul hezrina berkata...

izan-aah lupa nak bagi ubat cacing..isykk kesian merah=)sofia ok cumatulah benjol kat belakang2 tunggu ultrasound 2/4/2012

wan nurul hezrina berkata...

meiz sha-tq untie=)

mamaNoriz berkata...

say klu ada simtom sket2 je trus cepat2 mkn ubat sebelum sakit betul2 dtg sbb takut maaaa.... kang dgn anak2 melarat...

mmg mencabar bersalin dlm puasa kan...tpi best leh mkn waktu siang...hahahah

noor berkata...

cute blog..i like it
slm knl

LYAfrina berkata...

lya bg ubt cacing kat asya 6 bulan skali.. moga merah cpt sembuh yer

eB ezrin berkata...

aerish kecasingan yg troks taun lps.
bagi ubat x jln... tup2 pas gi demc alhamdulillah. x der nk nanges2 lagi dh. hu3
eB daer 56 hari lagi kena ganti..hu3...
balance dari 74 hari... ;p

NzA berkata...

moga dipermudahkan segalanya..mmg perit n jenuh nk ganti puasa..akak pernah rasa masa lahirkan farouk dulu......

mama rifQy berkata...

wah dah banyak ganti puasa..tahniah ye!!

wahida berkata...

mmg menduga betul bersalin dlm bulan puasa...

caiyok nok...

semoga anak2 ko sihat...

Gen2Merah berkata...

semoga segalanya d pemrudahkan ya kak... all the best..

IntaNBerliaN berkata...

saya ni pun blm ganti pose lg.. adus...

mamalieyna berkata...

aduhai..seksa tu, mau puasa ganti,,hehe~ apa nak buat kan..kewajipan tu..^)^

kalau miss ambil ubat cacing mmg mcm tu kan..hope lepas ni sihat mcm biasa ok~

::NureeN:: berkata...

alhamdulillah sofia dah ok.. ellesya dlu 2thn baru bg ubat cacing tue pon beli sndrik sbb mls nk bwk g klinik2 dh hehehe

IntaNBerliaN berkata...

nurul, setakat ni saya xda alah lg.. sekadar rs loya biasa2 tu adalah.. hope jgnlah ada alahan yg teruk2... kalu dulu 4 bln xda selera mkn.. mkn je muntah... muntah kuar yg hijau pahit pulak tu... adusss..

P/s : nanti br saya pos tau... ada brg sikit nk bg nurul.. :-)

MaryaYusof berkata...

TAke care wan... Kesian akak dgr korang ni anak beranak :(

budak penjara berkata...

orang tua2 dulu cakap, klu de cacing lam perut, mesti sbb jalan x pakai selipar ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in