Akhirnya Setelah bertahun jd blogger jumpa jugak daku ngan blogger lain



Salam jumaat semua..
Alhamdulillah harinie punya masa cket nak menaip di blog nie hah..
n alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah..
Lately sangat sibuk dengan macam2 perkara tapi minggunie mcm ada ruang sedikit ku cara dekat blog kesayangan nie..

Ada yang rindu kat kiter dok?hehehe mode perasan pulok..
Btw Alhamdulillah jugak sbb semua hadiah G/A telah mummy bagi..

kelambu
tot baby
fm 

and paling ku gembira dapat berjumpa SI DIA....
siapa si DIA?adakah kekasih lama?hehehe
bukan dialah empunya blog nie

My Little Family
Syawalsimpsons.blogspot.com

Jumpa sebab nak bagi dia FM cameron yang dia menang harituh..Su daku lups jugsk nsk snap gambar FM(Fridge magnet)huhu sengalkan?takperlah janji dapat jumpa

pastuh kebetulan dia main FUTSAL...jgn tak cayer mmg dia main FUTSAL..hehe dengan muka merah n peluh2 ku ketemu dikau sue si mak JEMAH..hehe rata2 kenal dia sbb kesengalan dlm menulis kan??siapa setuju??hikhikhik

dengan peluh2 mummy peluk dia..hehe bukan apa tanda persahabatan..So mummy tau sebelumnie dia agak penat ngan mcm2 xtvt so bg dia masker n foot detox sepasang ngan hubby dia..takkan nak bagi dia sorang relex hubby dia ku bagi jugak cumanya mask dpt ng sowang jerlah..kahkahkah


Nie muka dia..Sue nurul curik gambar kay..hehehe n bila tgk gambarnie oklah sue dah rasmikan maskertuh..At least dia relex..

Dulukan mummy juga aktif main futsal tapi tuh dulu ketika berat 42kilo jer..hahaha skang dah berkilo kilo takkan dpt sampai nyer berat dulu tuh..dah kawen n bersalim harammmm nak bersukan..mmg tak sihatkan?

tentang sue orgnya oklah cuma dia nampak nak cepat sbb tak leh tinggal nak tgk Teduhan Kasih..huhu sampai lepas2 jumpa mek merah kata

"MUMMY NAPA UNTIE TUH LARIKK?"

hahaha ku tak tau nak jawab apa so ku kata tahlah dia nak cepat kot nak g mana tah tak tau...walaupun sekejap nampak malu-malu jugak si su nie kata sengal sangat..hikhikhik rata2 yang berjumpa mmg malu2kan..dalam blog kemain lagi..hikhik


so slimming foot detox pun dia dah pakai...bagusnya sue bila bg barang dia terus pakai..suka mak tau noks...hehehe

so kita berbual sekejap sangat sbb masapun dah petang sangat..mummy sebenarnya nak kuar ngan anak2 ke alamanda tapi hubby kerja lah pulak so kuar lepas magrib ajer..penat ku set up cantik2..hahaha kalau tak mcm sue gak baju T jer sempoi..hikhikhik sbb nak kuar baru nak cantik sikit..So jangan tiru perangai buruks nie taw!






So niejelah gambar yang ado sebagai bukti..Si sue nie tak demok tau dia kecil ajer orangnya maybe muka nampak bum sbb dia pegang kamera hp tuh mendongak cket..hehehe

So korang kenaltak sue?kalau nak kenal boleh klik link blog dia kat atas ek sbb rugi tak kenal dia..mmg kalau baca entri dia boleh ketawa jer=)kelakar orangnya..So apapun sue thanx a lot dear sbb sudi datang ambil FM..n harap persahabatan kita kalat alam maya berkekalan juga di realiti..tak puas jumpa sue nnt kita kuar lagi yer noks=)











21 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

mmg best dpt jumpa blogger.. kelakar pulak nurul p amek pic dia tgh bermasker tu..kohkoh..

syawalsimpsons berkata...

jemah dengar jaa mek merah tu cakap tau..mana boleh aunty soya tinggal papaehsan..kakakka...nnt kiter set date lagi yee

Maria Firdz berkata...

salam jumaat.. bestnya dalam jmpe sahabat alam maya.. :)

Rosmiza Ali berkata...

Mieza belum pernah lagi jumpa face to face dengan kenalan2 blogger.. Semoga ada rezeki satu hari nanti utk jumpa.. =)

Ratu Hatiku berkata...

Cantik nurul...muka ada iras23 dengan ISma AF.. ada x org bgtau psl tu.. :D

faraherda.razalan berkata...

Sporting betul sue tu. Boleh le terjah blog die.

are_lin@yu berkata...

beznya jmpa blogger..ayu xjmpa k.nurul g.hihi

Sidratul Muntaha berkata...

jumpa kawan blogger mmg best!

Kakzakie berkata...

Jumpa teman blogger memang mesranya terasa lain sebab selalu komeb tru blog tetiba jumpa bertentang mata.

Si Matatajam berkata...

Bestnya akhirnya berjumpa gak yek... Bila kita nk berjumpa yek Nurul ^_^

izan mama mia berkata...

seronoknyer jumpa kawan alam maya..hiihi

Norlizayati Othman berkata...

Knal via Insta. Mmmg boleh nampak kesengalannya.. Bestnya dpt jumpa kwn blogger.

Chic Na berkata...

seronoknya jumpa kawan blog..

Cik Nur™ berkata...

Seronoknyaa....
bilalah kita boleh berjumpakan.. :)

Yana Libra berkata...

mesti seronok akhirnya dapat jumpa gak kawan2 bloggers kan..hehe~ :)

NoEn berkata...

bestnya dapat jumpa blogger...

dya bunga berkata...

Teringinlah nak jumpa akk. Hihi. Bila erk kita dpt jumpa.

Deq's Qienz berkata...

seronok kan kak dapat jumpa blogger lain..hehee

CheNamNam berkata...

bestttnya kann dapat kenal2 didunia realiti...sebelum nie kenal dunia maya jerk..

ko bile nak jumpa hakak plak nurul weii..:)

LYAfrina berkata...

lya pon klo kwn blogger jumpa katluar malu2 gak.. hehe

9n0L4 berkata...

cntik orgnye. sweet je. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in