Syoknya dia makan



Adehhh lamanya tak up entri.Minggu lepas n minggunie bz ngan persiapan adik ipar yang dahpun selamat menjadi suami orang..wink wink wink..kalau adik beradik hubby tinggal sorangje lagi lum kawin..on da way..hehe

musim2 cuti sekolah sememangnya banyak jemputan2 majlis kawenkan?
so kepenatan turut terasalah walaupun taklah nulung sangat..hehe..

nie saja nak kongsi gambar sofia makan
sememangnya dia berselerajer hari2..nak2 masak sup sayur n ada ayam sikit..memang dia akan makan banyak..





lepas habis makanan smua dia posing plak..hehehe
tau tak dia punya lapar sampai nasi kat pinggan papapun dia kebas.hehe dasyattt ko nak oii.Mak pun kalah!!manalah agaknya dia simpan semua makanan tuh..huhu

enjoy dia dapat makan sendiri.tgkjerlah baju dia abes kotor..huhuhu
sofia...sofia..

21 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

alhamdulillah..selmt pun mira dgn najmi disatukan..tp x pegi pun kenduri smlm.. ye2 dah planing ngan hubby nk pegi last2 x jadi..sedara dari kelate mari umoh.. huhu... sedapnya sofia mkn.. bagus la berselera... muka ada sinyum tu sbb dah kenyang la kan.. ;)

Huda berkata...

syok juga :) berselera tgk dia makan ye..hehe

mama lieyna berkata...

Amboi syoknye sofea, dpt mkan sendiri ye, berselera :-)

Cik Nur™ berkata...

amboii..mmg berseleralah dia mkn.. :)
sampai angkat pinggan tu.. :)

Ibu Lala berkata...

pandai...

Ibu Lala berkata...

anak akk yg no 1 dan 2 dulu makan berselera. yg no 3 tu susah betul nak makan. tp yg no 1 tu sejak dah besar ni makan memilih. yg tu tak nak yg ni tak nak. yg menten yg no 2 tu.

Ibu Lala berkata...

baru boleh buka blog nurul ni. dulu sll x boleh bukak. kalau bukak je hang..

Deq's Qienz berkata...

gud gurl dia..makan smpy licin..

LYAfrina berkata...

woww..mmg bselera sgt ...
moga besar bagaikan juara...

Izan Ishak berkata...

hai sofia comel... tgk dia mkn berselera betul ya. sampai comot2 baju. pinggan pun siap terbalikkan lagi tu.. hehe...

Daddy Ziyyad berkata...

Berselera betul makan tu, sampai pinggan pun di gigit! hahaha

are_lin@yu berkata...

alahai comelnya dia..kak ayu nak order yg kt tapak kaki tu..nk bnkin cmna.hehe

IntaNBerliaN berkata...

puas hati tgk ank mkn camgini :-)

sy pun adik ipar nak kawen lg 2 mggu... ohya, pasal review tu, saya akn cuba siapkan minggu dpn.. nanti dah publish, sy bg link yer :-)

Chic Na berkata...

mummy bg nasi sikit sgt. xcukup smpai kene mkn pinggan. hehe..

intanfirdaus247 berkata...

seronok..memang kak intan yg tergelk tgk sofia makan..comel sgt anak yun

mama aryan berkata...

seronok ye sofia dapat makan..

are_lin@yu berkata...

hahaha cute ja sofia mkn abs bju ..haha

fieda berkata...

tu dia..sehingga menjilat pinggn

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah...M mmg suka bila tngok bebudak yg berselera makan ni...tak menahan tul tengok sampai pinggan pun ko geget yek Sofia..ha ha

Yana Libra berkata...

sampai pinggan pun nak dimakannye ye kak..hehe..sampai dahi nasi tu..comel je~ :)

9n0L4 berkata...

mak aiiih. die mkn abis muke ade nasi. hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in