KELAMBU MODERN QUEEN - HAPPY HOUR..REMBAT CEPAT!!





Yeay Yeay..mummy nak buat happy hour lagi harini..
Start kul 2.00 pm hari khamis 20.06.2013
sampai hari Ahad 23.06.2013 
Mummy nak adakan happy hour...

Cepat2 datang rembat kelambu Queen saiz..

BELI 3 KELAMBU HANYA QUEEN SAIZ
RM 50 FREE POS (3 UNIT)
RM 150 SAHAJA

pink available


hijau available


biru available


purple available

''
''
''
DAPAT FREE
''
''
''
TOTO BABY!!!!
YEAY BETUL2 HEBAT!!

rm 35 setiap satu nie taw..mummy bg free jerk!!



*Terbuka hanya untuk 3 unit sahaja toto thats means hanya terbuka kepada 3 PEMBELI SAHAJA!!!!!
Cepat2 rebut peluang yang ada!!

Hanya 3 PEMBELI SAHAJA sbb toto hanya ada 3 unit sahaja..Toto tak leh pilih warna saya tentukan sendiri..

6 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

wahh... siap dpt free toto lagik.. mmg best la nurul ni..

psstt.. dah tgk ke gmbr humaira?? pegi la blog dia.. hihi..

Cik Nur™ berkata...

wahh..jualan combo ni.. :)

lelamaisara berkata...

wah memang hebat ni....:)

CheNamNam berkata...

wahhh dapat free gift lagi tuee...nasib hakak dah ade kelambu macam nie..kalo tak dah lame rembatt dahh...:)

LYAfrina berkata...

jualan hebat

Gieyana berkata...

Menarik...especially toto baby tue..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in