KELAMBU MODERN - RESTOCK JUNE 2013 DAN PROMOSI JUNE 2013





This entri is sticky post
from 27.05.2013 till 30.06.2013
plz scrool down for new entry..
''
''
''
RESTOCK TERBARU JUNE 2013 dengan PROMOSI SUPER HEBAT!!!!

Kelambu moden restock JUNE 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja DAN ADA PROMOSI HANGAT!!.
Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..



Harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
Penghantaran PERCUMA bagi SEMENANJUNG,
Tambah RM10 untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..






PROMOSI SET 1  : JUNE 2013

Belian 1 unit kelambu KING saiz - RM 55 
Belian 2 unit kelambu KING saiz - RM 105
Belian 3 unit kelambu KING saiz - RM 150
(Ada free Gift untuk yang beli 3 unit sekali gus..)



1 keping 
klik pada link untuk keterangan produk


DAN


1 Pasang
klik pada link untuk keterangan produk.

Kos penghantaran adalah PERCUMA di Semenanjung dan tambah RM 10 sabah dan serawak.





PROMOSI  SET 2 :  JUNE 2013

Dengan pembelian Kelambu KING / Queen 1 unit sahaja anda LAYAK membeli Comforter/Toto Baby dengan harga yang cukup murah..

contohnya :


Jika beli KELAMBU KING/QUEEN 1 unit (RM55/RM50 inc pos)

+
Belian Comforter/Toto baby tak beropol 1 unit (RM 35 inc pos)



Harga Sebelum Promosi = Rm55/RM50 (kelambu) + RM 35 (comforter baby) 
= RM 90 / RM 85
''
''
''

Harga Promosi JUNE 2013 = RM 55 / RM 50 + RM 30 Sahaja!!!

=RM 85 / RM 80 Sahaja..


DAN Dapat FREE GIFT LAGI DR MUMMY macam kat bawah nie..



1 keping 
klik pada link untuk keterangan produk


DAN


1 Pasang
klik pada link untuk keterangan produk.


Kos penghantaran adalah PERCUMA di Semenanjung dan tambah RM 10 sabah dan serawak.




So jangan lepaskan peluang cepat2 GRAB...
SO toto baby boleh pilih yang mana masih AVAILABLE.
Bleh klik link kat bawah untuk confirm stock mana masih ada wokey...





*Promosi Hanya Dibulan JUNE 2013 Sahaja.Cepat rebut Peluang yang ada kerana stock TERHAD!!*






HARGA BORONG June 2013
Bagi belian borong mummy hanya ambil Cash Of Delivery sahaja.Tiada belian melalui pos kerana banyak risiko kerosakkan kelambu.Boleh datang ambil di mana-mana tempat di PUTRAJAYA  sahaja.



Belian 10 pcs RM35/pcs 
king saiz atau queen saiz.Hanya RM35/pcs
Plus Special Gift daripada mummy pada yang beli borong 10 pcs =)



*Kepada yang borong sila cepat-cepat ambil stok dan buat bayaran segera sbb que untuk borong sangat ramai dan terpaksa pilih kepada yang betul-betul serius nak ambil n buat payment..hanya serius BUYER/PEMBORONG only.Serius Buyer/Pemborong kami masuk dalam waiting list.Harap Maklum stock sangat terhad dan tiada reservation yang lebih dr 2 hari..sila watch out dengan tarikh ambil stock kelambu anda.TQ*

Tempahan dibuka mulai 27.05.2013 sehingga habis stock.
stock terkini dibawah nie yea..






UNTUK KELAMBU SAIZ KING  1 PINTU
RM 55/UNIT TERMASUK POS

*Contoh untuk KING saiz 1 PINTU.Bentuk king saiz semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*






WARNA BIRU 






WARNA HIJAU 






WARNA PINK










*Contoh warna untuk KING saiz 2 PINTU.Bentuk semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*
Boleh lihat ada 2 zip/pintu masuk..Tapi stock 2 pintu sangat terhad.Kalau nak,tanya dulu sama ada stock masih ada atau tidak yea=)


WARNA PINK 








WARNA PURPLE







WARNA DARK BIRU





WARNA SOFT BLUE






UNTUK KELAMBU SAIZ QUEEN (Hanya 1 pintu)
RM 50/UNIT TERMASUK POS



* Contoh kelambu queen saiz yang muat diletakkan di katil anda,bukan hanya digunakan di bawah lantai sahaja.Saiz KING juga muat di katil QUEEN..

*Perbezaan antara KING dan Queen hanya pada tapak kelambu.King lebih besar beberapa inci sahaja.So kalau diletakkan dibawah KING lebih selesa dipakai*

Credit kepada zhuliana yang sudi hantar gambar pd mummy.Pintu zip yang besar muat dimasukkan tilam yang sederhana tebal*




WARNA PINK 











WARNA  PURPLE







WARNA HIJAU


*TERIMA KASIH PADA MAMALIENA YANG SUDI BUAT ENTRI KELAMBU*






WARNA PEACH
Kaler PEACH ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Special Edition..hehehe









WARNA PUTIH
*Warna Putih Tapi Rangka kelambu bewarna biru/Pink/Purple*
Kaler ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Pun Special Edition

''
''
''
So sesiapa nak beli 
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

10 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

wahh dah makin maju bisnes.. dah mcm2 dijual eh.. tabik spring ar... hihi...

pstt.. deqla dah ada ni.. nak deqla turun atau nurul naik..?

are_lin@yu berkata...

akak nti nk order la yg pelekat kaki tu..t ayu cr eh..hehe

are_lin@yu berkata...

yg kiyomi tu eh yg de foot tu akak?
nanti ayu roger eh.hehe

p/s:baju tu bli kt indon akak..wt mcm poslaju..hehe

Chic Na berkata...

murah rezeki sambil2 berblog kan.. hehe..

IntaNBerliaN berkata...

cantik pulak gambar yg customer nurul bagi tu..


hazlina azmi berkata...

Bestnya blog awk.. nice to read and read more

Free2 jemputla ke blog saya ye
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

are_lin@yu berkata...

mnrik!kak ayu bnkin arini eh.smlm dh smpai umh bru trgt adoi..huhu

Si Matatajam berkata...

Wah bestnya promotion ni..rasa nak sambaq kelambu tu nanti...promo ni sampai bila dear?

fanasagi berkata...

salam..ada lagi tak jual kelambu ni? sy nak belu satu unit shj

wan nurul hezrina abd halim berkata...

fanasagi-ada tapi saiz queen
sila sms 0173288087 atau whatsapp untuk details

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in