HAPPY DAY HOUR COMFORTER BABY..CEPAT-CEPAT REBUT...



This is stickey notes until 19.06.2013
12.00pm.Please Scroll Down for new entry.
tq




Salam sayang semua=)
mummy nak buat happy hour 48 jam..
Hanya 2 hari SAHAJA..
Sila Rebut Peluang SEKARANG!!!



Start dari jam 12.00 pm hari ISNIN (17.6.2013)
sehingga
hari RABU 12.00 pm (19.0632013)
mummy nak buat HAPPY DAY HOUR
untuk COMFORTER BABY EVERGREEN!!




YAHOOOO
Jom rebut Peluang CEPAT sebelum habis licin...



So DIBUKA harga toto hanya

RM 35
Hanya RM 30 sahaja(sm)
RM 35 (ss)


bukan itu sahaja anda turut mendapat FREE GIFT
(Barang Percuma!!!)
iaituu


1 keping 
klik pada link untuk keterangan produk

dan

klik pada link untuk keterangan produk.

dan lagi


Gold Collagen lip Mask (satu pcs)
Klik pada link untuk keterangan Produk
''
''
''
''


So stock yang boleh direbut ialah

TB 05




TB 07




TB 08





TB 09


*ianya toto dr jenama evergreen.
*Sangat selesa untuk bayi anda start 0-4tahun
(bergantung pada saiz badan)
*boleh dibawa kemana sahaja
*senang dicuci
*Boleh dibawa ke nurseri atau rumah pengasuh...


BERMINAT?????

Sila SMS atau Whatsupp mummy 48 jam dari sekarang n rebut peluang ini sementara stock masih ada..
Boleh bawak balik raya nnt n alas dalam keta masa perjalanan pulang ke kampung..

SMS/Whatsupp
017-3288087 (Hezrina)
atau email di
nurulhezrina83@gmail.com

2 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

wahh byknye toto baby... ni masa borong kelik kelate hari tu ke? hihi.. byk jugak ye brg percuma yg bakal dpt..

Cik Nur™ berkata...

lebih kurang mcm segmen la ni eh... :)

bestnyaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in