Rimas Pulak!!

lately mmg agak rimas tgk rambut merah..nampak berserabut toll..n kdang tuh makanpun rambut sampai masuk jugak sekali dalam mulut.bila mummy ikat..kejapjer kemas pastuh mulalah pandai2 cabut getah..


selalu g supermarket..mmg singgah kat kedai aksesori rmbut sinma..suke nengok byk sgt aksesori budak gurl.tapi bila beli mesti tak lma pastuh ilang..


mcm mana ek nk bg tak ilang..getah rambut plak bila pakai satu,lepas merah cbut dah ilang..amek lain..ilang lagi..mcm2lah ari2 smpi satu ari,semua ilang..huhu


tgk rambut dier2..serabut..tuh masa nk pegi mummy siap2 ikat dah..lastly mmg tah mana dia buang..


bergulung2 rambut..nie ikatlah jugak..nmpaklah muka cketkan walupun still tak kemas..huhu


anak u all,gurl lah..mmg samaker tak suka ikat rambut..
kalau beli sepit yg cumil2 sama gak..tak lma pastuh dier tanggalkn..
adeh..bilalh kamu nk kemas2 merah..


dulu msa dia kecik tak plak cabut getah kat rmbut dier2..tgknie


kan sedap mata nengok...sabojer lah wahai anak..baik plak si botaknie..





hahaha nanges jugak aku pakaikan cekak..sabojerlh





67 sumpah ako sayang korang:

LYAfrina berkata...

comelnya..byk koleksi hairband..

rmbut merah comel..lebat n ikal.. kalo ssh ikat rambut blh je gna hairclip..msti lagi sweet..

ajumohit berkata...

Samalah Nurul, Anak Aju pon payah nk diikatkan rambut, last2 potong pendek je hihihi, puas hati ibu dia hahahah

Cikpuan rara berkata...

setengah budak mmg tak suke pakai benda2 kat kepala kan kak.yg kite ni suke nk nengoknya.

Prettywrite berkata...

akak..takperlah rambut serabai janji tuan lawa..ekeke..

Salina@IbuAqil berkata...

alalalalal lepas rambut ke ikat ke msh ttp maintain comel.. ;D

Gen2Merah berkata...

ehehe.. baik si comel ni pakaikan tudung... pasti rambut pun kemas.. ehehe

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Sgt comel dua beradik ni..
Samalah ngan Qis..kalau ikat rambut dia..jap jer..pastu dia buka..banyak belikan dia aksesori rambut..tapi ntah ilang kemana..

suhaina laui. berkata...

tetap comey walo rambut dh terbang2! hehehe...ank2 buah sue pon same mcm merah gak ;)

sarah berkata...

bior je lah kat dia..tak ikat pun comey gak kak...

eB ezrin berkata...

eB suker la, comel :)

MaryaYusof berkata...

Takde experience anak pompuan...budak2 mmg cengitu kot.. potong pendek senang rsnye...tp tiap2 hari ckp kat die...rambut kalu ikat cantik tau..tp merah da mmg comel serabut pun ttp comel ;)

fieda berkata...

mek merah kita pun gitu la kalau diikat rambut sekejap jer dah terburai dia cabut getah sendiri..

ibu MZW @ farah idayu berkata...

comel2 dan cantek2 belaka hairband si kecik tuh...geyam plak tgk.. ;p anak saya x suka letak apa2 atas rambut dia..hmmm..x merasa lah nk melawa anak..huhu~

Daddy Ziyyad berkata...

sarungkan serkup kepala masa makan, confirm rambut dia tak masuk mulut..hehehehehhee

IntaNBerliaN berkata...

sebijik mcm alisha merah ni... rambut alisha ni pun sama cam merah gak... jenis kerinting2... dekat atas lurus.. sampai tang bawah kerinting... ni nasib pendek lagi... xda lah masuk mulut lagi...

kalau nk keluar... kita ni subuklah siapkan dia cantik2... ikat rambut lah letak ribenlah.. macam2... takdan 5 minit... ilang semua tu... dicabut... kalu kita nampak.. blh amik simpan... tapi bila tak nampak... selamat semuanya... hehee

Kazman & Sue berkata...

wah... kira cantik jugak fesyen rambut tu ikut selere anak2x... heee3x

Papa Mifz berkata...

kasi trim sikit rambut merah...:)

Nida berkata...

Nanti agaknya bila rambut tu dah panjang sikit baru nampak kemas kot...

Ros berkata...

Salam,

Kebanyakkannya budak2 ni memang depa tak suka dok boh apa2 pun kat atas kepala depa....rimas kut...

IntaNBerliaN berkata...

nurul.. camne nk guna yg kotak jerit nurul tu yer.. xreti la.. hahhahaa

ShimaSalleh berkata...

Alorrr comey banget nih mek sopia.. eh apesal ado rupe afiq sket nih! Kenan ke ape? Hahahahaha

kayyana berkata...

rambut merah lawa syg kot nak potong.. takpe ko beli je getah yg murah2 tuh... pastu beli byk2 eyh,,

Juliet_iRa~" berkata...

comelnyaa..heee..

2-2 ank akk mmg comel..

xdapat nk jwb sbb xkahwin lagi..heee

Dalila Hamid berkata...

alahai... comel sangat2.... geram tgok

wan nurul hezrina berkata...

lya-hehe semua eksesori direject dengan jayanya..clip rambutpun mmg ada beli tapi ilang jugak.

wan nurul hezrina berkata...

aju-ada war2 kan nak potong tapi merah tak kasi..katanya sayang=)hehe

wan nurul hezrina berkata...

rara-tulah pasai.mmg suka nengok dia pakai benda2 kat kepala=)

wan nurul hezrina berkata...

preety-huhu nnt kalau rambut serabai terus nampak tak lawoo

wan nurul hezrina berkata...

salina-heheheh mmg serabut tengok kalau rambut mengerbang

wan nurul hezrina berkata...

gen2-mmg nak pakai tudunglah bsar cket..lagi kemas=)

wan nurul hezrina berkata...

lily-tulahkan..mmg tak sedar rupanya kita dah banyak membeli kat benda2 tuh=)

wan nurul hezrina berkata...

suhaina-tulah pasai..rasanya tak ramai budak pompuan yang sukakan aksesori masa umur mcm nie=)

wan nurul hezrina berkata...

Sarah-tulAh kdg2 biarjerk rmbut2..n bila ckp merah rambut..dia selak rmbut dier2

wan nurul hezrina berkata...

eb-cumil rmbut serabai

wan nurul hezrina berkata...

marya-huhu nk potong sayang plak.puas tunggu pjg sb nk ikat cumil2..sabo jer kak oii

wan nurul hezrina berkata...

fieda-tulh sudahnya bis ilang semuagetah

wan nurul hezrina berkata...

ibu mzw-mmg tak merasalh nk tgk diorgni cumil2.huhu..kdg matapun tak nmpk

wan nurul hezrina berkata...

daddy ziyyad-akn dipraktikkan doktr...hehe

wan nurul hezrina berkata...

ib-gknya semua budak tak suke ikat rmbutkn..huhu

wan nurul hezrina berkata...

kazman n sue-tulah kalu bleh ikat mmg mcm2 fesyen kita nk buat..hikhik

wan nurul hezrina berkata...

papa mifz-kna bwk g saloonlh ps nih.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

nida-tulh rmbut dianie jenis bergentel2..pnjgjer kt bwh bergulung..hoho

wan nurul hezrina berkata...

ros-wsalam..mmg kot.rimas atau sakit bila diikat atau pkai cekak

wan nurul hezrina berkata...

ib-tahlh nk buat fibox sikjer hang..nyampah..huhu

wan nurul hezrina berkata...

shima-tulah kdg tgk sopia sama cm afiq..huhu

wan nurul hezrina berkata...

yana-hahaha tulh yg kubeli..mmg byk getah murah

wan nurul hezrina berkata...

juliet-kdg budak besar n remajapun pyh nk ikat rmbut..huhu..tunggu juliet kawenlh bru komen alik.hikhik

amiey lee berkata...

hee yela hezrina..seriusss rimasss tgk rambut bila depa tkmau ikat..samala ngan sarah kejapa aja sepit n ikat pastu hilanggg

wahida berkata...

mudah2an aku dpt baby girl kalau aku beranak lagi pas ni...amin...

Myra Jay berkata...

Comel gak rambut Merah kak :)
Kerinting,tp itula budak2 kan nmpak la tak kemas..

Nnti dah besar mesti Merah nk melawa dengan hiasan kepala, harap2 nya ;)

wan nurul hezrina berkata...

DALILAH-TQ DROP KOMEN..TAPI MUMMY TAK DAPAT TRACELAH NUM BLOG DALILAH..NNT BAGI MUMMY LINK DALILAH KAY=)

wan nurul hezrina berkata...

amy lee-samalah kita amy=(

wan nurul hezrina berkata...

wahida-k aku doa kan ameen.aku plak nak bby boy..hoho

wan nurul hezrina berkata...

mj-maybe dah besaq depa pandailah jaga diri dia

Gieyana berkata...

kena beli getah ikat rambut yg plg murah la kan..kanak2 nie suka buang merata2..

my dotter pon susah sgt nk ikat rambut..comey jer tgk anak owg lain ikat rambut tau..gmbar kt playground tu cantik..:)

NOOR FATIN berkata...

rambut kerinting.. hehe sangat comel la diorg! ;D

wan nurul hezrina berkata...

gie-aah rasanya kena beli yang paling paling murah.beli banyak2..kira pakai buanglah..huhu mcm membazirjer bunyinya..bis nak wt cmner..hehe

wan nurul hezrina berkata...

noor fatin-rambut kerinting2 rambut mummy..mana tak tumpahnya kuah..huhu

Izan Ishak berkata...

izan takde pengalaman lah nurul. tapi agaknya merah ni tak selesa ngan benda atas kepala dia. tu yg dok cabut tu... tapi kalau tgk anak2 sedara izan yg pompuan ni majoritinya mmg tak suka ikat2 rambut ni. sanggup gerbang2 rambut dorg tu... kelakar je tgk...

wan nurul hezrina berkata...

izan-aah izan kebanyakan budak mmg taksuka rambut diikat..kalau kitanie nengok mmglah serabut..tulah yang dorg suka.hehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

tapikan..anak2 buah sy..dengan mak nye marah2 if kasi ikat rambut toncang ke ape..tapi if pengasuh dia yg buat..amek..sampai petang tak bukak2

wan nurul hezrina berkata...

rose-hehe aah kalau ngan pengasuh pandai plak=)

Totie@Tomy berkata...

anak nurul mcm adik saya yang bongsu beli lah apa2 pun sah2 cepat ilang..nasib baik yang ni getah rambut je..hehe

NAZRUL AZAT berkata...

sy suke bdk2 yg berambut curly, cute je hehee :-)

wan nurul hezrina berkata...

totie-hehe nie bru getah rmbut..esok2 tak taw lg aper yg ilang

wan nurul hezrina berkata...

azat-cumilkn budak rmbut curly..tp kna extra jaga..nk sikatpun pyh

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

rambut merah cantik..keriting jer......kalau wani ada anak pompuan pun mesti nak beli aksesori mcm2 juga hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in