sejuknyerr

Eiii sejuk gila kat opisnie!
sampai ke tulang rasa
jari jemari nak tekan keyboard pun rasa kebas2..

Eii sejuknya opisnie..
semalam n sehari lepas tak plak sejuk cenggini..
gaknya maintainance baru serbis aircond ker?

Eiii sejuknya opis nie..
mcm duk kat peti ais..
rasanya aku sihat2 jerk pagi nie
tapi tak tahan rasa nak selimut dalam toto..

Menguap jgn citerlah tah bape kali..
peparu mcm kembang jew!!

Eei SEJUK betul2 SEJUK opis nie!!

66 sumpah ako sayang korang:

Izan Ishak berkata...

kalau selimut dalam toto mmg best sejuk2 ni kan!

Kazman & Sue berkata...

musin sejuk melanda la ni.... haaa3x... jangan otaknya jadi beku sudahh...

wan nurul hezrina berkata...

izan-tulah izan..mmg kaki n tangan dah kebas..tak teringat nk on kan tungku moden..hoho lega sikit ada tungku moden=)

wan nurul hezrina berkata...

kazman&su-huhu mmg bleh beku gak otaknie..

luahfikiran ... mari kita berkata...

Salam,
Kalau terlalu sejuk (terutama sbelah pagi ni), LF pun tak tahan. Bawak spare baju/kot tebal ... Selamat Bertugas

wan nurul hezrina berkata...

lf-tulah dato' mujur ada kat tebal..tapi kaki n tangan tak cover..huhu

IntaNBerliaN berkata...

kalu time sejuk2.. tido mmg best.. nak2 dapat selimut dgn toto... nyaman je rasa.. hihii..

dkt sini mmg tgh mendung ni.. sy yg xkeje ni blh je nak tido ni tp nurul kena tahan la mata tu yer..hehheh

fieda berkata...

arini kt KL mendung jer..mmg sejuk gak kat umah kak fieda ni..

wan nurul hezrina berkata...

ib-tulah pasal bape kali dah terbabas terlelap mata nie..menguap pun banyak kali dah..takut nak buat kerja..semuanya mcm lalok..haha

wan nurul hezrina berkata...

fieda-oo,kat klpun mendung ek..agaknya kat luar ujan ek..tuh yang sejuk sangat2nie..semalam tak plak sejuk cenggini

dhiera berkata...

kat ofis saya pun sejuk. baru lepas servis aircond. rase ye dah suhu dah tinggi sampai 24drjh celcius dah. tapi still sejuk~

wan nurul hezrina berkata...

DHIERA-JAWABNYA G TOILETJERLAH EK DIK NON=)

Ayen... berkata...

Eiii bilik saye ni pun sejuk gak sebab ujan dari pagi td x berenti2....hehe.

aanie berkata...

sb mlm tadi ujan kot...tu yg sejukk je..

wan nurul hezrina berkata...

ayen-patutlah mmg sejuk dr pg rupanya ujan kat luar..annnie angkat jemuran=)

wan nurul hezrina berkata...

AANIE-DAH DATANG PUN ANNIE NAK ANGKAT JEMURAN..HIKHIK

tak perasanlah malam tadi tido mati.hehe

Gen2Merah berkata...

tu sebab saya tak suka bekerja di bawa air cond... mendatangkan malas semalasnya... ehehe

wan nurul hezrina berkata...

gen2-btul2 cikgu..jd cikgu gk sihat.turun naek tanggo..kt aircondnie wt punah urat jew

*azni* berkata...

mgkin sebab ko pose arini jd lebih sejuk dr biasa..hehe..

wan nurul hezrina berkata...

azni-ko jer yang taw aku posa arinie..haha..pastu bleh nengok entri2 makanan buat ako lapo

~izan~ berkata...

salam ziarah kembali,

puisi sejuk yg sweet ehehe..

kuku biru tak tu? kalau akak,mau biru2 kuku bagai hehe.

follow sini n add to my bloglist =)

LYAfrina berkata...

heheh... kna pakai sweater tebal2.

wan nurul hezrina berkata...

izan-puisi ker kiranya tuh kak?haha nurul tulis sbb nurul sejuk benau..tangan pun dah biru..hehe..tg follow sini..keep in touch taw kak..

wan nurul hezrina berkata...

lya-sweter takdok..ado baju kod kerja jer..sarungkan ajerlah..nie dah keluar g luar tadi oklah sikit=)

NzA berkata...

boleh kena selsema kalau camtu nurul cz cuaca kt luar panas n kt dlm sejuk sgt......

Pok Amai-Amai berkata...

Adakah petanda nak demam? Apekah???

ajumohit berkata...

Pekena Milo or air suam elok gak tu Nurul, cicah biskut lemak Pehhhh hihihi

wan nurul hezrina berkata...

NZA-TULAH KAK BENGANGJER KEPALA NIE...

wan nurul hezrina berkata...

fara-nak demam ek..mintak2lah tak demam..huhu

wan nurul hezrina berkata...

aju-sedapnyer aju...nurul puasa arinie..ganti puasa berlambak2 sbb bersalin sofia ari2 bulan ramadhan

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

ni sajak ke ape ni? ehhehe

Myra Jay berkata...

Demam ke? :)

WuMing berkata...

Dalam ofis tempat WuMing kerja pun sejuk...

DAh letih dah pi toilet...

Pakai baju tebal sangat nanti orang kata apa pulak..

fieda berkata...

nurul ni link dalila hamid
http://ceriteradalila.blogspot.com/

alamak..blog kak fieda dh tak blh nk like..aritu sheila edit dh takder button like..

Ros berkata...

salam Wan nurul hezrina,

Aircond tu kuat sangat kot atau pun wan nak demam ka....

Dalila Hamid berkata...

jangan tarik selimut cukup le...hhaaa

Azlan Hasan berkata...

hehehe..memang x syokkan kalau opis sejuk sgt..hehehe..aircond dia mesti centralize kan??hehehe

Regards,
-Strider-

al-lavendari berkata...

membaca entri ini mengingatkan saya entri saya 2 tahun lalu dalam isu yang sama ..

http://al-lavendari.blogspot.com/2009/09/sejuk-giler.html

kat surau tadi pun ada orang pasang aircond dan kipas sedangkan kat luar angin sejuk sekali.

Papa Mifz berkata...

Kalau sejuk copek lapar wor

Gen2Merah berkata...

selamat malam kak Rina dan adik Sofia... (",)

Juliet_iRa~" berkata...

kena bw blazer la lepas ni k..;p

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

kalau sejuk..memang ngantuk dibuatnye..^^

wan nurul hezrina berkata...

rose-sebab sejuk sangat so perkataan sejuk dihighlightkan..huhu

wan nurul hezrina berkata...

mj-tak demam tapi disebabkan sejuk sangat mcm nak demam dibuatnyer

wan nurul hezrina berkata...

wuming-lantak pi lah wuming org nak kata aper..janji kita panas=)huhu

wan nurul hezrina berkata...

dalila-saya amek link awak pada fieda=)tuh baru bleh jengah blog..

huhu rasa nak bawak dah toto/selimut tadi..pastu tido bawah meja

wan nurul hezrina berkata...

azlan-huhu mmg tak bleh nak duduk diam kalau aircond sejuk sangat.mmg
centralize lah kot

wan nurul hezrina berkata...

al-levendari-saya dah baca entri tuan..itulah yang saya rasa sekarang..sejuk yang bleh buat kita jadi tak selesa=)

wan nurul hezrina berkata...

papa mifz-tulah mmg cepat nou lapar tapi mmg puasa masa tuh..huhu

wan nurul hezrina berkata...

gen2merah-kak rina n adik sofia jer?adik merah mana??hikhik..selamat malam

wan nurul hezrina berkata...

kak fieda-tq sangat kak bg link dalila=)nurul mmg klik kat comment2 dier tapi tak bleh nak link tak tau sebab ape..

aah takder button like..hehe

wan nurul hezrina berkata...

kak ros-tulah mmg aircond nie kuat sampai nak demam jadinya..ramai staf dok merungut sejuk sejuk

wan nurul hezrina berkata...

juliet-eh memang dah adalah blazer..pakaipun tak cover

wan nurul hezrina berkata...

lily-tapi kalau sejuk cenggini nak tidopun payahnie walau menguap banyak x.hikhik

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Qaseh Gifts berkata...

kena pakai 2 lapis shawl, baru boleh tido ni ;-)

Video menarik untuk dikongsi! The Joy of Books

Totie@Tomy berkata...

saya kalau kat opis sejuk cepat2 off air cond..tp time sorang2 kat opis ar..hehe

wan nurul hezrina berkata...

CERITA BESH-OK NNT SENANG MUMMY G LAWAT BLOG KAY=)

wan nurul hezrina berkata...

qaseh-aah tapi mummy takderlah plak shawls=)

wan nurul hezrina berkata...

totie-aircond kat sini takleh gune remote=)hehe

NOOR FATIN berkata...

peh kalau sejuk apa keje pn xleh buat. rasa nak tido je.. hehehe

wan nurul hezrina berkata...

noor fatin-huhu mmg betul tuh..kalau dapat bantal n selimut tebal2..mmg zzzzz

MaryaYusof berkata...

Wan,
sejuk2 boleh buat ttdo dlm ofis ni...hehee

wan nurul hezrina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
wan nurul hezrina berkata...

k.mar-hahah mmg rasa nak tidonih...

C'Jai berkata...

hehe..ni betul2 sesuai ngn label dia..BEBELAN..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in