Happy birthday hubby=)

Usia semakin mengejar kita,
Sedari kecil kita ditatang bagai minyak yang penuh,
Di ajar menjadi insan terbaik olah org tua,
Yang tak kenal penat sepanjang usianya
Semata2 melihat kita bahagia..

Usia semakin mengejar kita,
tanpa kita sedar,bahawa masa terlalu pantas berlalu,
tak kira apa yang terjadi..masa tetap akan pergi,
kita semakin dewasa mengejar realiti hidup

Usia semakin mengejar kita,
tatkala susah dan senang,
ingatlah sebelum 5 perkara..
sihat sebelum sakit..kaya sebelum miskin..
lapang sebelum sempit..hidup sebelum mati..

Usia semakin mengejar kita,
di pentas dunia kita bertarung,
mengejar cita-cita dan kebahagiaan bersama insan tersayang,
segalanya bersama sementara masih ada waktu..

Usia semakin mengejar kita
tatkala kesibukan di dunia
adakah kita bersedia di akhirat sana?
ada bekalan ilmu dan amalan sentiasa cukup dibuat bekalan?
insyaallah bahagia tetap menantimu dunia dan akhirat..

Usia semakin mengejar kita,
semoga penganjakkan usia mu ke-33 tahun,
membawa lebih banyak pengharapan yang terbalas..cita-cita yang tak pernah luntur,semangat yang kental,rezeki yang mencurah..
insyaallah dirimu dilindungi Allah sentiasa..
isteri dan anak-anak sentiasa mendoakan kesihatan dan panjang umurmu...enchek suami=)

Usia semakin mengejar kita,
"selamat hari jadi yang ke -33 tahun"
walaupun dirimu di duga dengan sakit pada harijadimu..
tapi ingatlah Allah sentiasa sayang padamu dengan penganjakkan umur ini=)
semoga tabah mengharungi idup bersamaku dan anak2=)
i lappp u "papa"
(merah siap nyanyi lagi buffday mlm tadi n tanya mana kek?..huhu mummy tak sempat g beli sayang tapi mummy janji arini kita celebrate sesimple mungkin..insyaallah)






69 sumpah ako sayang korang:

eB berkata...

muda lagi orgnyer. tapi tua 3 taun dari Shah la... smoga aper yg diimpikan dimakbolkan yer. aminnnn :)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Happy B'day buat papa merah..
moga sentiasa dimurahkan rezeki & bahagia bersama insan2 tersayang..^^

wahida berkata...

hepi beday to ur hubby...
semoga panjang umur murah rezeki hendaknya...amin...

kayyana berkata...

selamat hari jadi abg nizam... nnt bg yana kek sikit ek ek ek.. hehehe

faraherda.razalan berkata...

Huishhh! Hepi bday bt hubby awak yg encem tuh!!!!!

Unknown berkata...

hepy besday to papa merah n sofia aka nizam..wah,panjang lak di situ..semoga dimakbulkan segalanya..

buat nurul: sila la menabung ye untuk capai impian iteww.. ;)

ajumohit berkata...

happy birthday to hubby nurul, semoga pjg umur, murah rezeki dan berbahagia ke akhir hayat

Ayen... berkata...

hepi besday ke 33 buat cik abg tersayang...ayen doakan semoge kalian bertambah erat dan kekal bahagia selamanya....amin.

Nida berkata...

Selamat ulang tahun kelahiran buat suami Nurul... moga terus dalam rahmat Ilahi... amin

LYAfrina berkata...

happy birthday buat hubby nurul.. semoga dimurahkan rezeki n dipermudahkan segala urusan d dunia n akhirat.. amin2...

mummyrinazone beauty berkata...

EB-dah 30an dah=)usia semakin menganjak=)tq wish k eb

mummyrinazone beauty berkata...

lily-tq lily=)harap allah beri rezki banyak2 di tahun 2012 amen2

mummyrinazone beauty berkata...

wahida-tq wish dear=)semoga allah berkati rezki yang ada n tambah2lagi n semoga sihat sokmo..tq tq=)

mummyrinazone beauty berkata...

kayyana-tq yana..insyaallah..korang suka kek ker??hihi

mummyrinazone beauty berkata...

pok amai-amai-faraaaaa kembangnie kata lakiku ensem..hikhik.tq fara,harap2 murah lagi rezeki n umur panjang n sihat2 sokmo

mummyrinazone beauty berkata...

azni-syshhh jgn gtau oranglah.tu hajat aku..mmg nak menabung dah nie.hehe

mummyrinazone beauty berkata...

aju-insyaallah allah permudahkan segala urusan dunia n akhirat..amin amin.tq aju

mummyrinazone beauty berkata...

ayen-insyaallah kekal sampai liang lahad=)amin.tq wish.semoga allah perkenankan doa2 yang baik2

mummyrinazone beauty berkata...

nida-ameen kak..kak nnt kat umah nurul terjah blog akak kay.kalau guna .com mmg lambat cket nurul nak melawat sbb kat umahjer bleh bukak .com

tq wish hubby nurul kay..

mummyrinazone beauty berkata...

lya-aminn lya=)tq wish..semoga allah memberkati hidup di dunia n akhirat=)

fieda berkata...

happy besday to hubby nurul..semoga sentiasa awet muda..hehehe

Kazman / Sue berkata...

selamat hari jadi juga dari kami sekeluarga... apa la hadiah yang cek abang tu dapat nanti yeee... haaa3x

Shiela Luddin berkata...

hepy besday to ur hubby..Tuhan uji sebab diyer tahu ur hubby can handle it..

Jadik somi yang baik yer utk wan dan anak-anak.Jangan dok ngada nak mengatal ngan pompuan len yek..haku sekeh kapla nanti...hahahaha...


haku ker Melaka sabtu neh la..dok tiga hari dua malam kat saner..homestay aper ntah en epai carik..luper lak haku..huhu

WuMing berkata...

Satu peringatan yg sangat baguih...

IntaNBerliaN berkata...

happy birthday untuk hubby nurul.. smg hubby nurul cpt sihat & smg nurul n hubby n anak2 sentiasa berbahagia...

aanie berkata...

hepi besday utk hubby nurul....
xpe, nanti dah sihat blh celebrate best2...

mummyrinazone beauty berkata...

fieda-hehe kak fieda..nak awet muda makan petai banyak2..huhu.btw tq wish

mummyrinazone beauty berkata...

kazman n sue-hadiah takdoklah..kena kumpul wit nak bli..mahai2 ongkos yelek.haha..bawak belanje makan jerk=)

mummyrinazone beauty berkata...

cnn-aah kak btul kta ko..kalu g carik pompuan lain kene sekeh palo..haha.mcm berani jerk aku nih..

alahai minggunie aku tak alik melaka plak.kalu tak leh g terjah homstay ko..

mummyrinazone beauty berkata...

wuming-peringatan tok diri sendiri n semuanya=)

mummyrinazone beauty berkata...

ina-alhamdulillah..n insyaallah akan bahagia sampai liang lahad..tq ina wish

mummyrinazone beauty berkata...

aanie-kalau sihat dilah belanjer..sebab sakit kita belanjer.haha bleh??

Unknown berkata...

happy bzday hubby nurul :)

Salina@IbuAqil berkata...

hepi besday to hubby Nurul..
moga hidup dirahmati dunia akhirat..
Amin!!!

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

HAPPY BIRTHDAY tuk HB hezrina.Semoga pjg usia,dimurahkn rezeki & berjaya dlm kerjaya.Aminnnn

Unknown berkata...

Salam Wan,
Happy belated birthday for ur hubby...
Barakallahulakuma~

mummyrinazone beauty berkata...

huda=tq huda..

mummyrinazone beauty berkata...

salina-ameen moga2 allah memberkati dia=)

mummyrinazone beauty berkata...

kak tie-ameen ameen..semoga rezki melimpah ruah..=)

mummyrinazone beauty berkata...

kak mar-tq kak mar=)

Azlan Strider berkata...

bila usia mengejar..apa lagi!!!kita lari la kak..hehehe..:)

p/s: kan best kalo leh lari dari usia..hehe

Regards,
-Strider-

al-lavendari berkata...

SELAMAT HARI JADI KEPADA PAPA MERAH.

TERIMA KASIH KERANA SUDI BACA DAN KOMEN 4 ENTRI SAYA SEKALIGUS.

~izan~ berkata...

semalam yer..hepi belated besday..serentak dgn besday ayah akak...

semoga si suami diberikan kesihatan yg baik dan berbahagia di samping family tersayang...

Dr K berkata...

Happy Birthday buat Papa Merah...

Moga kekal abadi ikatan hingga ke syurga

Puan Ninie berkata...

heapy besday tu ur hubby..:)

Unknown berkata...

Salam,
Turut berkongsi gembira mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat suami. Salam LF kepada beliau. Entri ini turut memberikan peringatan kpd LF. tkasih

Unknown berkata...

happy birthday buat suami..semoga panjang umur murah rezeki...amin...

Myra Jay berkata...
Ulasan ini telah dialih keluar oleh pentadbir blog.
mummyrinazone beauty berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummyrinazone beauty berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummyrinazone beauty berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummyrinazone beauty berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummyrinazone beauty berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummyrinazone beauty berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummyrinazone beauty berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummyrinazone beauty berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mummyrinazone beauty berkata...

azlan-tulah azlan kan bagus kalau kita leh kejar itu usia..nak gak kembali masa jadi baby..hahah

mummyrinazone beauty berkata...

al lavendari-tq tuan wish..mmg entri2 tuan banyak yang benarnya n ada banyak isi..mmg patut kena komen=)

mummyrinazone beauty berkata...

k izan-tq kak wish..nurul taw gak buffday abah akak..sama ngan hubby=)

mummyrinazone beauty berkata...

daddy ziyyad-nak juga mummy ikut hubby sama2 ke syurga=)tq wish daddy ziyyad

mummyrinazone beauty berkata...

miez sya-tq tq tq

mummyrinazone beauty berkata...

lf-tq lf sudi wish..sesama kita beringat usia mmg semakin mengejar kita

mummyrinazone beauty berkata...

papa mifz-insyaallah..papa mifz dah pindah ke .com ek??tulah payah cket mummy nak komen sbb kat opis tak bleh buka com.so komen lambat cket ek

Izan Ishak berkata...

happy birthday buat papa merah... sebaya ngan en hubby izan juga ni...lain bulan aje.

moga terus kekal bahagia dgn insan2 tersayang...

mummyrinazone beauty berkata...

izan-hehe org bulan satu katanya tegas tetapi lembut..betilker??lembuttuh maksudnya penyayang kot=)

tq wish kay..amin amin

Unknown berkata...

hadiah paling best utk papa ialah dia ada mummy kan...

hepi bufday!

Juliet_iRa~" berkata...

happy belated birthday papa..hee ;p

smoga sihat2 selalu..dimurahkan rezeki..:)

mummyrinazone beauty berkata...

noriz-hikhik anak anak n mummy=)mcm manisss jerk bunyik

mummyrinazone beauty berkata...

juliet-terima kasih cikgu=)amin2 semoga doa2 kalian sedikit sebanyak membawa keberkatan=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in