gigi susu


Ada 6 batang gigi
tapi mlm tadi saya meragam sbb sakit nk tumbuh gigi.
perutpun kembung..

sekarangnie sofia dah pandai senyum bila org nk amik pic dier
banyak juga teletahnya yg mencuit hati..

baru2nie guna fb hubby(maaf yer mummy takdok fb)upload ragam sofia..mmg tersenyum tgk video dia..

37 sumpah ako sayang korang:

QA's ~ mamapapa berkata...

olololo!!!tomeyyynyaaa!!

Dhiera nadhirah berkata...

dah lama x melawta sini. sofia semakin comel! geram je tgk..

ros_reeza berkata...

alallala..comelnya dia.. suka tengok :)

IntaNBerliaN berkata...

ololooo geramnya tgk.. comel sungguh!! ;-)

* oo yeke nurul... saya xtau plak pasal mrh2 tu smpai blh 1juta neuron tbakar... cuma saya ni dulu pembimbing rakan sebaya.. so, kdg2 kita ada g kursus.. ada org jumpa cite mslh.. n saya sndiri sk baca buku motivasi + pnh bercita2 nak jd pakar motivasi.. tp xkesampaian.. hahahhah

lgpun PRS kan byk belajar ttg psikologi or cara2 nak psiko... hihii...tapi tu la, mmg bila guna cara psiko, thp kesabaran perlu tinggilah... saya ni pun, harapkan lps kawen n dah ada ank baru rasa sabar tu byk dlm dirri.. maybe naluri seorang ibu + saya 24 jam bersama alisha.. kalau dulu, zaman2 ank dara.. saya ni garang macam singa... ahhahha

~didiey~ berkata...

chumelnyeeee =)

IntaNBerliaN berkata...

seronok baca cite nurul pasal shaklee.. smlm sy dah order n dah bayar pun... dia ckp arini pos.. teruja dgr cite nurul.. maklumla, dulu sy sakit yg amat kne jahit.. so, masih terbayag2 sampai skrg...

xsabar2 nak guna n nak bersalin.. saya due lagi sebulan.. arini dah 2/10, due 3/11... tiba2 rasa berdebar... harap2 senang lah bersalin mcm alisha dulu.. n harap sy xkne jahit byklah.. alisha dulu smpai 3 tempat kne jahit, sbb dorg cakap sy angkat punggung.. yela, 1st time, mana nak reti kan... tp tu la, dalm keadaan sakit, mana nak sedar kita angkat or tak kan.. yg kita tau nak cpt2 keluarkanan baby je :-)

LYAfrina berkata...

dah banyak gg dia...
kalo nk tumbuh gg..mmg budak2 meragam +sakit.. nurul pnh dgr x air grape water tu?? biasabg kalo time anak nk tumbuh gg..setakat ni..mmg mujarab.... cuba la..

Deqla manjew berkata...

haha.. comel jek senyum gitu menampakkkan 6 btg gigi..hihi...biase la tumbuh gigi bebudak mmg byk ragamnya..

PinkUmmi berkata...

comel jer die senyum...dh bnyak gigi die ye...

Cik Nur berkata...

alololo..dah byk gigi dya.. :)
geramnya tgkk..! rasa nak cubit2.. :)

Si Matatajam berkata...

Geramnya tgk Si kecik sofea ni...comel sungguh...siap tayang Gigi plak tu...

Chic Na berkata...

kiutnya senyum nampak gigi. ;)

ShimaSalleh berkata...

dah tgok videonya hihihi..
gigi kapak tuh kecik sama cam afiq.. tp aku konpius gigi dia sebenarnya dah habis keluar ke belom? hihihihi... maklom lah dulu gigi aqil besor ya amat.. dah nmpk sebelah gigi kapak afiq, nk tumbuh lagi.. Org kata gigi lmbt, jln cepat... afiq? gigi lmbt, jln pun lmbt, tp mulut bising... cepat ker ckp? entah ler hihihi...

lelamaisara berkata...

alahai comel nye gg die....tgok gelagat anak2 memang buat kite tersenyum lupe semua masalah...Anugerah tuhan....

izan mama mia berkata...

grape water cam lya citer tu sesuai sgt tuk perut kembong...biasanya ada yg sampai dmm nak tumbuh gigi..comel dah ada gg yer sofia

Liza berkata...

Nurul, muka Merah ok je kan? Dah xmerah
Nurul pakai produk apa skang? Liza nak try Moo Goo, ok tak?

are_lin@yu berkata...

alahai comelnya sofia meh nk kiss sikit..hihi

C'Jai berkata...

geram tengok gigi bawah 2 batang tu..

dya bunga berkata...

ala comelnya sofia

Arina Shamsul berkata...

Anyonyonyo...comelnya dia..aunty nak kiss boleh? Hehehe

Berapa bulan dah sofea ni dear ?

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alololo sofia comelnyer...a'a kan nurul anak2 nk tumbuh gigi ni meragam sikit kan..qalief dulu masa nk tumbuh gigi air liur asyik meleleh jer...dh tumbuh gigi asyik main gigi tu pulak bg bunyi hihihihi

9n0L4 berkata...

jage gigi elok² ye sofia. nnt kne cabut. sakettt. hehe.

Mrs Velentine berkata...

bagi dia minum gripe water...mmg sesuai utk bby yg nak tumbuh gg dan kembung perut

Deq's Qienz berkata...

aloloo..kiutnya,,geram tgk bb, dah trigin tak sangga dah nihh tp masih blum ada rezeki lagi.

kaki qhayra bengkak kata dr. jangkitan kuman.

kinara kinatara berkata...

comel nya dia senyum:)

shuhadaothman berkata...

suke ye sofia. hehe. sia tunjuk gigi lagi. bambam :)

kayyana berkata...

wah dah pandai tunjuk gigi.

eB berkata...

eB pn xder fb. ha3....
comel ar ... gigi dier cam aeeky :)

Cik Aini berkata...

alololo sofia..
picit2 baru tau,geram aih dgn putih melepak lak tu..

buat la FB Nurul,leh la kitaorg share tgk video tu.hehe

Masz Sidek berkata...

comelnye... byk dah gigi dia tumbuh...

dya bunga berkata...

comelnya pic nk gigi tu

fieda berkata...

tgk tu dh besar..giginya pun dh byk..

Cinta Misteri berkata...

Cute nye diaaaa.....tak lama lagi penuh lah tue. Jgn bagi minum air bergula guna botol eg: sirap/teh/orange, nnti gigi kanak2 akan jadi hitam.
Penah tengok tak gigi susu kanak2 hitam...tak cantik kann

Myra Jay berkata...

aLAHAI COMELNYER SENYUM CENGGITU..
gERAM NENGOK :d


Sori tercapslock... :D

akubiomed berkata...

Baru nampak senyuman manis boleh nampak gigi.

Marya Yusof berkata...

alolooo comelnye gigi! Kecik2... kalau menyusu badan ni mau sereeeemmm ...hehehe.. tapi pahala byk kan :))

fieda berkata...

olo comelnyer dia sengeh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in