CHEESE DAH SAMPAI

JENG JENG JENG..hadiah udah mari naa
nielah yang kak yana janjikan iaitu serbuk cheese yang sodap
ekceli nurul dahpun rasa n buat cheesenie..

sebelum nie dah buat wadges ala2 kfc..tak caya??
k tgk nie

mmg sedap taw korang..
so kak yana mmg jual jugak bolehlah ke blog dia

Bukan hanya cheese..mcm2 lagi yang kak yana jual.nnt bleh terjah blog dia kay..

Nurul menang serbuk cheese nie drp entri knangan ramadhan masa bulan ramadhan srituh..
tq kak sudi hantar n seninlagi dah sampai cuma nurul cuti hari isnin..


26 sumpah ako sayang korang:

Chic Na berkata...

waa banyaknya stok cheese nurul. huhu.. boleh makan puas2 la ni.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nurul.....beshnyerrrr....pas ni jenuh makan la hehehe

dya nasir berkata...

yummy sedapnya

Mimie berkata...

Ya ALLAH...meleleh air liur tgk...dh la ngah pose...

Reena Sidek berkata...

memang sedap.... nyum2...

Unknown berkata...

nyummm nyummmm sok aku dtg ghumah ko buat ekkks ;p

kayyana berkata...

nnt ko buat bg bglah jiran di fasa r12 sikit.. hehehehe...

Liyana Anuar berkata...

sedap~~ :)

Cik Rose berkata...

sedapnya.. nak jugak.. macam kat kepsi kan rasa dia :)

Unknown berkata...

tak dinafikan lagi memang SEDAP!!

Miss N™ berkata...

memey sedap tau serbuk ni.!
sebijik mcm kepsi punya.. :)

IntaNBerliaN berkata...

wah m,engancam betoi yg nurul buat ni.. :-)

*saya pun xpasti buku2 camtu dkt fiksyen apa.. tak perasan lak selama ni... sbb selalu tau dah rak tu tmpat buku2 camtu...

IntaNBerliaN berkata...

wah m,engancam betoi yg nurul buat ni.. :-)

*saya pun xpasti buku2 camtu dkt fiksyen apa.. tak perasan lak selama ni... sbb selalu tau dah rak tu tmpat buku2 camtu...

Awanama berkata...

sedap sgt tu!

akubiomed berkata...

Saya pernah beli tepung Wedges online. Puas makan untuk famili.

Unknown berkata...

Wan, akak pun teringin nak rasa cheese mcm ni! Kwn akak ramai juga yg jual tp susah nak bwk masuk brg makanan kat sini even via post... Nnt cost merepek2 kena pastu brg rosak sb tak smp2...sigh*

Unknown berkata...

wah!!!nmpk sgt menarik!!!
selera dtg tetiba..hihi

Cik Ai berkata...

kak dieyna pnya eh?suma kata sedap cam kepsi tp ai pun x terai lagi..
mmg marveless eh?

Si Matatajam berkata...

Jenuh la makan cheese hi hi...sedap tu...M plak tak bleh mkn banyak2 nnt muak rasanya..

9n0L4 berkata...

waaaaaaaaaa. jeles nyeeee. besor pulak tu dpt. hee.

jaakechik berkata...

ni sos jalapeno tu ehh?

kinara kinatara berkata...

eh..cam nbe kina boleh termiss satu entry nyh..hehe:)

xp serbuk cheese 2 mang macam kfc punya kan..sedap je..

nanieydotcom berkata...

dri hari ke hari nk order cheese ni tapi xorder2.. Grrr.. puas hati kalau dpt yg beli mcm ni dri yg kat kfc. ciput je..

fieda berkata...

mmg sodap ni..dh 2 kali kak fieda beli..

dieyna berkata...

wah wah.. menjelajah ke sini hari ni.. jmpa entri ni.. hehe tq untuk entri promosi ni.. jangan lupa promot lagi hehe

~Cik Sweety~ berkata...

sweety dh rasa mmg soooddaaaapppp mcm kt kepci tuh..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in