fening fening

harinie ada fening cket
bukan apa nak susun atur semula kedudukan bloglist.
baru daku tahu betapa peningnya nak buang n add bloglistnie..

so arinie mummy amik mc berblog sekejab sbb nak susun atuk nampak kemas blognie.tapi nape ttp tgk berserabut..huhu
ttg bloglist mummy nak kuarkan blog yang mana2 tak aktif.

tapi masalahnya ada blog yang tak update lama lama sangat sampai berbulan tapi den suko baca n suko kat tuan blog2..huhu acaner2??
tapi tulah dah kalau semua suka nnt serabutlak blognie sbb masuk bloglist banyak2.nnt berat plak..

erm ingat nak minta tlg sorang sahabat bagi kemas sikit blog n nak minta dia edit cket2 bg cun!
so makan hari gak nak settle ttg blognie.huhuhu

tang rambut merahtuh mummy akan pikir2kan mana sesuai utk dia kay..tnya pndpt ramai n u all yang komen mummy hargai sangat2..

31 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

wah tak sabar nak tgk rupa baru blog akak//

Che Rosliza Che mat berkata...

ingatkan pasal apa tadi kikiki...

are_lin@yu berkata...

mumy jgn fening2 ya..hihi

Cik Aini berkata...

kan?
ha tu lah,ai pun feningg nk remove n check blk satu2..last2 biar dulu lah..nti kalo wat kat opis teganggu x best plak..
apa kata lps Nurul edit tu kan,pastu senaraikan yg remove tuk bloglist GSF,nti boleh ai follow..senang ckit kj ai kan.hahaha

nanieybarnieylurviey berkata...

jgn buang nani punyer :) hee.. sini pun pink biru jgk mcm ms valentine n deqla :)

lepas ni akan selalu berkunjung ke sini.. :)

Che Rosliza Che mat berkata...

baru baca komen nurul...nie email cr..

ccherosliza@yahoo.com

dya bunga berkata...

Mc sehari je k..jgn lama2 tau

Masz Sidek berkata...

memang fening... sy pun baru je susun semula bloglist...

aReLaN berkata...

memang pening.saya pon dah lama giler tak buat.malas & kang sakit kepala dibuatnya.hohoho

Chic Na berkata...

mc blogging ambik kat mana nurul? cik na pun nak lah. hehehe.. cik na pun ada jgk yg xbuang sbb mcm syg. hehe..

Sherwieyna Muzzawer berkata...

eh dah ada perubahan kat blog awak ke? amboi sampai ambil mc gitu semata2 nak kemas blog...hehe

kinara kinatara berkata...

hehe..blog akak comel lah kina suka:)

adianiez AIDA berkata...

Skang ni aida blogwalking ikut dashboard, tu sebab aida follow semua blog. Da lama aida x kemas bloglist :-)
Skang aidacoperasi mem follow blog org... hi hi...

Si Matatajam berkata...

Nampaknya blog ni pun nak tukar baju baru ni..hi hi..

lelamaisara berkata...

oh...nak edit jugak ea....semua orang edit mengedit nampaknye....

Arina Shamsul berkata...

mana2 yang tak aktif tu dear,keluarkan je,kalau suka sangat pun,nanti boleh buat bookmarks juga tu..tehehe.

kalau banyak sangat bookmark nanti blog jadi berat.huhu.

Cik Nur berkata...

kikiki..memey pening pun kan bila nak susun2 ni..

tapi xpelah mummy, susunlah pelan2..insyaALLAH..kemas nanti ni..:)

C'Jai berkata...

ye la..sesekali kena make up jg blog ni kan..bg nampak sentiasa segar....

Si Matatajam berkata...

Jenguk2 ari Sabtu...Ala..M ikut ja blglist yg mama senaraikan tu..tak payah fenin2..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat mengemas bloglist yer nurul hehehe...nurul umo 29 kan..pttnyer wani kn panggil kak nurul ni hiks

jaakechik berkata...

bloglist yg kat side bar tu cam ok jer jaa tgk. takdak cacat cela nya pon... tang rambut tu, biar la gitu... dak pompuan rambut kalo ikal disimpan pjg comel tau...

p/s : terharu la ada link jaa di bloglist you tuu...heeeee... many thanks ya!

jaakechik berkata...

haiyaaaaa...jaa baru perasan blom follow blog ni laa..sib baik terasa gatal tgn nk klik button follow tu...adoii la teruk betul! padahal dah byk hari letak kat bloglist da.... soryyyy dear... ~malu sungguh rasa!

followers ke-455 (tp no pic)

Yana Libra berkata...

ooo, akak ak tukar wajah blog ye..hehe~ :)

Myra Jay berkata...

Myra letak kat bloglist kawan2 yg rajin komen :)

Tp sama macam akak, walau blogger tu lama tak update tapi kita suka baca blog dia, sure tetap letak jugak D:

kinara kinatara berkata...

eh..lupa pulak kak:)

ayah kina orang sabaq...umm..kota baru(pangkala chepa)
macam 2 lah..:)

jauh x?

fieda berkata...

dh kemaskini ye...dah makin ctk blog ni...cik rose ke buat..?

9n0L4 berkata...

wahhhhh. tak perasan pulak masuk tadi. baju baru rupenye ye. :)

shuhadaothman berkata...

i'm waiting kak. hihi. x sbr nk tgok :)

IntaNBerliaN berkata...

samalah kita nurul, ada gak yg dah lama amat x update tp sy sk dkt tuan blog tu.. tkt update nanti terlepas baca pulak.. hihi

Izan Ishak berkata...

izan pun rasa nak update bloglistlah. sbbnya ada yg dah lamaaaa tak hapdet. berat blog jadinya kan~

~Cik Sweety~ berkata...

dh cun pun blog ne haaa..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in