Tempahan Templete...Puas Hati

Lu Memang Hebat,
walaupun wa nih cerewet bangat
lu tetap siapkan templete blog gua dengan penuh semangat...

Lu memang Hebat,
walaupun wa asyik nak tukar design bila jer teringat
walaupun ketika bertukar di akhir-akhir saat
lu maintain speed lu punya keringat

Lu memang hebat,
gua tabik sama hasil tangan yang lu buat
bikin hati gua tenang walaupun penat
mau taknyer lu orang cer try tengok betapa cunnya blog gua,sampai lu orang boleh ingat..
hahahaha

Lu memang Hebat,
gua nak cakap,gua sayang sama lu ketat-ketat
sebab lu tetap sabar,walaupun wa tahu lu memang penat
sampai entri pun lu tak sempat nak buat
dek kerana layan customer mcm gua yang cerewet tak ingat..

Lu memang hebat,
Gua senang dengan lu punya bakat
harap Allah memberi berkat
dahlah lu cas murah bangat
tengok.. tengok.. sama wa punya templete,memang hasilnya terhebat!!

buat lu orang yang baca nukilan wa,
cepat-cepat lu kenal sama "dia"
gerenti lu orang tak rugi punya
wa jamin laaa..hahahaha



haa lu orang rajin-rajin klik link dia aaa,
tapi wa percaya ramai dah kenal sama dia
so jangan lupa gi sana=)



*buat cik rose terima kasih banyak2.nurul suka sama ini templete..hehehe.n buat lu orang jgn pening lak baca wa n lu..tak kira mcm acai ker mail lambung ker wa mmg mcm ni..kadang ada ting tong..*

bahasa wa dan lu hanya kadang2 ajer 
harap maklum.
hehehe





40 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

sweet baju baru blog

nanieybarnieylurviey berkata...

cntik :)

♥cikmOt♥ berkata...

template blog kita jek biasa2 jek...malasnya nak tukar...huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

hahahaha terbaekk la nurul entry ni...versi acai n mael lambung ahaks :p...blog nurul cantik arrr

izan mama mia berkata...

ish....nurul nie...asal bt entry penghargaan terus wa/lu eks..ingat dulu entry mama arina pun camni gak..hihihii..jangan ting tong lama2..hihiiih..mmg terbaik...cr tu mmg penyabar orgnya......bertuah hubby dia dapat..hiihhiih...hai cr..jgn marah...

are_lin@yu berkata...

hasil krja k.rose ni mmg kreatikan..ayu pn ska tgk jgk ;-)

~didiey~ berkata...

wah! dah bertukar :)
lawa lawa! simple tp sgt lawa

Yana Aina berkata...

mmg puashati ... org yg sama edit blog yana. heheh

dya bunga berkata...

cantiklh...hihi

shuhadaothman berkata...

Blue blue in colour! Lawa kak nurul! Nk tuka jugak ah gini ^^

kinara kinatara berkata...

wah cantik2..cun la blog akak..bak kate orang kelantan come lote..hehehe:)

Chic Na berkata...

hahaha.. dia buat dah gengster kampung dusun. suka la baca. terkekek2 cik na gelak. hihi.. eh tukar lagik eh. cantik, vintage gitu.

Nyue berkata...

wa pon rs blog lu semakin cantik woo..heheheh..xpandai la ckp wa lu ni..ehehe...

bgs btol yg dah berjaya ubha tamplete blog sis ni..ehee

Izan Ishak berkata...

siyes sangat awesome template baru ni nurul...santekkkkk!!!!

PinkUmmi berkata...

okey jer kaler biru nih...sjuk je mata memandang...

aReLaN berkata...

gua pon mau kenal sama dia.huhuhu

Bui Junaidi berkata...

KENAL SANGAT DGN CIK ROSE TU..DIA MMG KREATIF TAHAP GABAN..^_^

Cik Nur berkata...

Sempoiii.!

cantiklah Mummy merah..!

Karukord Jagau's berkata...

waaaaa....cantek2....baju baru :)

are_lin@yu berkata...

hehe pkai agk kring n tgang ayu sllu pkai dlm 25-30min..itula dear kna tgu 22 tecik tu tdo dlu..hihi

jaakechik berkata...

cool jer warna biru ni.... tenang jerkkk tgk...

Masz Sidek berkata...

heheh... hebat betul cik rose...

baju baru yg cantik... :)

Che Rosliza Che mat berkata...

hahaha...lu.wa...nie wa datang komen..terima kasih entry nie...wa rasa sungguh terharu...sekrg wa tgh sibuk lagi tgh edit blog orang..

lelamaisara berkata...

meamng cantik...suke la ....

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

kenal sape yg bt ne... cntik la

C'Jai berkata...

eh..eh..suda tukar kaaaa..??

comey2x.. :)

Si Matatajam berkata...

Dia mmg Hebat kan Nurul mmg CR ni terbaik la..

Si Matatajam berkata...

Kemas dan sannnntek gitu..

~Cik Sweety~ berkata...

wa punya blog dia juga bikin..hahaha.. lawa bajuu baru..sis rose ne mmg sgt penyabar okehh.. wa pun agk cerewet tp dia mmg sabar ooo..haha

mamalieyna berkata...

waaa caya sama lu lah ! hehe..cun sangat... ^_^

tukar eh, kaler biru pulak.. sejuk mata memndang~

ShimaSalleh berkata...

Cantik! Berapa kos? hahahaha

9n0L4 berkata...

hehe. mcm stail wish befday arina je. ganasssss. :)

Cik Aini berkata...

kahkahkah
gua tarak pening baca ini entry sbb kdg2 gua pun tumpang skali..tggu bila otak ting tong gua sdh mali.hihihi

psst!mmg cantik lah..bj sambut raya haji eh?

LYAfrina berkata...

wah..cantik nurul..
pndai CR designkan.. lya just gna y sedia ada o blogger je..

faiq berkata...

nice design

Arina Shamsul berkata...

aupocot..wa betul2 terkezut masuk ini blog tadi o,ingatkan olang lain punya belog,lupa-lupanya lu punya belog sudah banyak santik o...(banyak ringan juga)...

dlm kurungan yang last tu versi india ane..hahahaha.

kemas dear :)

Mieya Atiera berkata...

blog comel sama macam tuannya.

IntaNBerliaN berkata...

cantik!!! suka warna biru ni..

cik rose pandai edit kan :-)

fieda berkata...

mmg terbaik la lu..

Myra Jay berkata...

Ramai blogger berpuas hati dengan CR ni..
Myra pun kalau nak berubah wajah mungkin akan cari CR gak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in