Mood tension

Tensionnya.ngah syok syok edit blog dapat email dr cik ros.katanya templete tak leh nak save sebab ada error.aduss tensi betullah sampai nak berblog pun tak dok mood.

Korang doakan blog kesayangan mummynie Oklah ek.
Nak ubah cantik,jadi lain plak.
Bukan apa patutlah sebelum nie bila masuk pic nak nak dr DSLR camera mcm ada error kt templete.ingatkan Oklah 

Kalau tak edit blog takkan tahu rupanya blog nie ada error coding.
Jgn tanyalah apa yang rosak sebab ku mmg dok tahu ttg coding.huhuhu

Harap cik ros dapat adjust

Tensi tensi

36 sumpah ako sayang korang:

Umialya berkata...

sib bek yg akak pnya ok jer CR edit..

shuhadaothman berkata...

dont worry kak. hope semua ok. :)

kinara kinatara berkata...

harap2..eloklah lepas nyh..hehe:)

biase nye law tukar ke templete lain.n tukar balik ke templete asal dye akan ok..:)

kina selalu wat cam 2..

Unknown berkata...

hohoho aku pun rasa2 perlu kerja pemulihan sebab xtahu psl coding hukhuk... Harap cikros berjaya mengubah rumah mu ni jadi lebih mabeles! hikhik

Abang Karu berkata...

sabar2...pasti dpt di selesaikan nanti :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

xda pe la tu... positif2...

Miss N™ berkata...

tenang..tenang..sis rose tu handal..
pasti boleh buat.. :)

dya nasir berkata...

dya mmg xreti bab2 coding2 ni..huhu..

Si Matatajam berkata...

Takpa CR tu terer bab2 ni..serahkan ada yg pakar..kita tunggu hasilnya..mesti terbaik punya..

faiq berkata...

hehe..saya juga fail coding2 ni

Chic Na berkata...

bawak bersabar ye nurul. nnti okla tu. cik rose kan terer. jgn risau k. :)

Cikrosecute berkata...

dah okey dah....tak ada eror....coding template lama memang ada problem....mula2 tue cr nak upload header eror...nak save kat bahagian side bar pun eror...sakit kepala kikiki...pastu fikir balik tukar template lain....edit semula....

Cikrosecute berkata...

belum siap lagi tau....Insya Allah mungkin besok siap sepenuhnya....

mamaarifakeemaisy berkata...

ini dh comel ni..comel sangat dahh..suka3x.. ^_^

Unknown berkata...

dah cantik dah....ceria saja..

Unknown berkata...

so skrg ni dah siap edit lom?? cantik je ni kite tgk..

jaakechik berkata...

blog ni dah comel la.... tenang jer masuk.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Insyaallah mummy blog ni will be fine :)....mummy a'a yg nk check telinga qalief tu mmg pasal urat saraf yg libatkan ke otak dorang tkt ada apa2 effect tu yg nk kena check..kt entry tu wani sj jer kata bab pendengaran hehe...

Nyue berkata...

jgn mgalah sis....berusaha ag..ehehe..insyallah dpt adjust..mse tu trs mood nak berblog akan ada + bersemangat.ehehehe

faraherda.razalan berkata...

Oh, blog tgh renovate ke?? heheheheh/....

Mimie berkata...

sy pun kureng sikit bab2 coding nih..sikit2 leh la

IntaNBerliaN berkata...

oooo ada error coding upenya.. nsb ada cr kan.. :-)

mummyrinazone beauty berkata...

@shuhadaothmanmemula mmg haru dik..takutpun ada..siblah cik rose ok=)

mummyrinazone beauty berkata...

@ShimaSallehyes dia berjaya membikin blog/umahku lawooo

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik Nuryup setuju mmg dia handal

mummyrinazone beauty berkata...

@dya bungasamalah kita.mintak org buatkan jerk

mummyrinazone beauty berkata...

@Chic Nahehe berkat kesabaran cik rose..bukan nurul,.hehehe

mummyrinazone beauty berkata...

@Che Rosliza Che matwa sayanglah sama lu cik rose..muaaah!

mummyrinazone beauty berkata...

@Deqla manjewkira dah siaplahni.hehe lawatyak??

mummyrinazone beauty berkata...

@Nyuemood kembali ok tgk blog jadi tenangjer

Cinta Misteri berkata...

itulah kannnn Nurul, kesabaran membuah kan hasil. sejuk mata memandang

Mrs Velentine berkata...

jangan tension2..hehehe..tp skrg semua dh ok kan.

Cikrosecute berkata...

sekrg nie kalau upload gambar ada eror tak? hihihi

insan_marhaen berkata...

ni dah lawa pun haa...

~Cik Sweety~ berkata...

yg sweety tau..taip entry je..coding ke codang ke mmg zero okehh..pastu bla blog dh jahanam,kalut n panik mengalahkan lipas kudung.. erkk..bole pakai ke ayt tuh..?? hentam sajala labuu...kekekke

fieda berkata...

semua ok dah kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in