Surprise for me..

Alangkah terkejutnya mummy bila nak tgk satu entri kat satu blognie..bukan kisah apa pun sbb terperanjat tenuk bila tengok nie..

surprise vektor drp mama arina.

sebenarnya mummy ikhlas atas semua komen2 yang mummy letak di blog mama arina..
harituh mummy tak leh tido sebab sofia tak berapa sihat..idung dia tersumbat dek kena flu.so bila dia tido mummy jd mak guard..risau tkut pyh nak nafas.so mummy buka blog yang mummy rasa nak kenal lagi mendalam..

mummy terpikir betapa muka dia n muka bunga hati mama arina sama n nak tahu lebih tentang bunga hati mama2..
n nak juga tgk tips2 yang ada di entri2 dia..
korang bleh klik link mama arina kat atas n kenal dia.mmg agak lucu dia n pada mata kasar mama arina seorang yang periang n pemurah..banyak juga doodle2 yang dihasilkan yang korang bleh amik free..

diapun tak berkira sangat kalau buat header.amik charge murah2 punya.cer try tanya dia.hehehe


muka mama n muka alisha sangat sama pada mata 4 mummy
susah juga taw nak dapat alisha.3tahun jugak tunggu lastly dapat baik punya adunan.photostat abes=)
alhamdulillah setiap perancangan dr Allah maha hebat..pada yang masih tunggu2 baby insyaallah Allah tahu peraturannya pasti ada hikmah n kebaikan..bersabar kay..

  

eiii mcm mana nak buat vektornie ek?pelik sungguhlah bleh buat.hikhik sungguh kreatif..tgk banner mummy juga dia yang buatkan..memang sangat baikk kamu laling..i lap u babeh!mau tak terperanjat tenuk aku!!hahaha..
YANG TAK MENAHAN SAMA tuh rambut si sofia.halus n perang cket..sama betul..terkesima den!hahaha..kaler spekpun mmg sejibik..hohoho

insyaallah akan ku print besar2 n letak framekan di umah..
alhamdulillah kenal ngan mama arina..pada group GSF nyer boss.dia yang wujudkan GSF.lupa lak nak tanya sebenarnya mana datang idea nak wujudkan plak group dalam alam mayanie..mummy lak lupa mcm mana leh kenal dia.memula kenal rasanya suka tgk templete blog yang sangat ceria..so mama mcm mana bleh datang idea nak bina gsf?n mana dapat kenal ahli2 gsf?cer cite kat entri..rasanya lama dah tak refresh semula group GSF nie..

pada ahli2 yang lain mummy minta maaf banyak2.start skangnie kejapun agak ok,kesihatanpun ok just kena flujer n coughjer cket so boleh slowly merangkak baca u all nyer entri.kalau bisa ku korek 1st entry n tgk entri lama2 bagi tahu cerita u all..

pada blogger yang lain juga insyaallah akan mummy jenguk kay..lama rasanya tak terpacak di depan lappy atau pc.cuma kat opis bleh get along..kat umah ada yang perlukan perhatian so tak dopek nak tulung kecuali depa tidoq..tuhpun kalau ku tak join sekaki..

pada yang nak kenal mama arina sila terjah link kat atas kay..n bleh kenal sekali ahli2 GSF yang lain...
ayat biasa
TAK SOMBONG NYER=)


44 sumpah ako sayang korang:

Nazayiena berkata...

Cantiknya vektornie yg mama alisha buat nie,pandai dia kan....

Mrs Velentine berkata...

untung kan kenal ngan mama arina...mmg kalau anak demam kena berjaga..cantik vector tue

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sibijik la nurul...cayalah mama arina hehehehe

Deqla manjew berkata...

terbaiklah nurul... mmg seiras.. cantik pulak tu...meh tengok surprise utk nurul pulak kat blog kiter.. hihi

Deq's Qienz berkata...

cantek la sis..mmg terbaekk la mama arina..jeles saya.

ShimaSalleh berkata...

antik cantik cantik
Bleh kasi frame nih

eB berkata...

wokeh, eB akan gi berkenalan :)

are_lin@yu berkata...

nice..mama arina mmg berseni kan..lh jd arkitek ni..hihi..thniah sis!mmg lyk wt frame ni.sebijik secomel pic asal.hhehe

Daddy Ziyyad berkata...

cantik vector tu!!

izan mama mia berkata...

tahniah...gojes..

Cik Nur berkata...

cantikkkan..! semua yg mama arina buat canTik2 belaka.. tgk yg sweety punya pun mmg sebiji mama arina buat..mmg terbaiklah..!

kinara kinatara berkata...

tahniah..hehe...xp memang sebijik kan:)

~Cik Sweety~ berkata...

mmg sama kann..pndai dia buat boss tu.hehehh..tpi kan ..sejak aritu mama arina up entry,hingga skrg tetengok lgi,napa tanahan tu mcm menembak je..kekekekke..lucu laa..hahaha.. geli hati tengokk.. tebayang2 sweety mama merah main tembak2 sma mama arina..hahaha

Chic Na berkata...

cik na pun heran cemana la mama lukis gambar vektor tu. huhu..

takpe nurul, slow2 la ye. ;)

shuhadaothman berkata...

tadi shu tgok kt blog mama arina. hehe. mmg lawa. sejibik muka akak ^^

Si Matatajam berkata...

Bertuah Nurul dpt vector ni...cantik sgt...kurlass hasil tgn Mama Arina ni..

Arina Shamsul berkata...

tak tahu nak komen apa dear..huhu.
just nak ucap terima kasih yang tak terhingga kepada kamu dan semua..:)

sayang korang :)

terima kasih entri spesel ni yang.huhu.

izan mama mia berkata...

komen terbaik..ehe...
http://miaduniaku.blogspot.com/2012/10/dikau-pandai-membaca-hatiku.html

9n0L4 berkata...

untunggggla nurul. org kedue divektorkan. ;)

kayyana berkata...

hehehe... perang rambut si sofia nih.. dah mcm anak mat saleh da aku tgk.. cutenyer..hehehehe aku pun dah lama tak terjah geng GSF ni

ros_reeza berkata...

tahniah ye dapt hadiah dari mama arina :)

Cik Aini berkata...

kan?
cnfirm suka kan?
ai tgk pun suka..mmg cantik.sama sbijik..nmpk real la plak..

Masz Sidek berkata...

cantiknye... pandai betul mama arina buatkan...

dya bunga berkata...

mmg cantik kalau mama arina yg buat

Deq's Qienz berkata...

Eh nurul..sy bkn ahli gsf la..nmpk nurul dah silap org nihh..

C'Jai berkata...

ari tu temgok da kat laman mamaArina....meeeeemang sejibik kooooo.....heeeee..

C'Jai berkata...

ari tu temgok da kat laman mamaArina....meeeeemang sejibik kooooo.....heeeee..

fieda berkata...

terbaik la..mmg comel vector tu..sebijik mcm nurul..

fieda berkata...

hai nrul..sory lama tak dtg singgah sini..aritu mood dh ke laut..huhu..sempat duk terjah pada yg dtg komen jer..rindu la kat merah dan sofea...

Nur-nba berkata...

Salam singgah dari blog Mama Arina.. Cantik lukisan vektor ni..

~Salam perkenalan kak..

lelamaisara berkata...

Memang cantik la nurul...same lak tu kan..kagum i...caya la mama arina

mamalieyna berkata...

waaa bertuahnya badan,,bestnyer... tahniah.. cunlah kalau framekn besar2x..

Everything's Everythings berkata...

Wahh bestnya dapat vector tu ^^
cantik ;D

Aah lah muka mereka hampir sama xD
comelnya..

Cho Zila berkata...

tak kenal lagi ngan mama yang hebattu... kagum orang hebat2ni...

jaakechik berkata...

wahh bestnya. bos gsf tu mmg baik kan. selalu jer bg hadiah kt gsf nya... untung ahli2 dia tu..hee...

p/s : jaa dah letak blog ni dlm blog;ist jaa tau... rugi asyik tlepas jer entry tbaru...heeee

Myra Jay berkata...

Seyes memang cantik... :)

fieda berkata...

salam nurul..kak fieda letak banner gambar kelambu tu ye kt ruang iklan...ala jgn risau la..free jer bulan ni..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

cantiknyaaaa..
pandai la yg buatkan tu..
tingin nk blajar sama.. heheh

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nurul komen ni lari drpd entry maaf yer...

psl mri tu kan nurul kata dia suntik sedatif klu xtido kan...mmg ada effect sgt ker suntik sedatif tu...tkt la pulak wani sbb qalief MRI 29 ni dh la dia mmg jenis ssh tido

Roslan Putra berkata...

apa tu vektorin...
cantik cam lukis tangan...

PinkUmmi berkata...

wah cntiknye vektor...nice

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nurul tkt la wani dgr nurul cita mcm tuh.....lama x proses MRI tu?...nurul bleh kasi no tel nurul x...sng sikit nk msg tya nurul paper

IntaNBerliaN berkata...

cantiklah vektor ni nurul.. sebijik sama.. :-)

Marya Yusof berkata...

Ok baru faham GSF tu ape...hikhikhik...

Mmg sejibik! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in