entry penghargaan

adehhh lama sungguh entrynie dlm draf mmg tak sompek nak publish..huhu..

penghargaan pertama
A big thanx for miss Aima
Diari Aima

thanx dear sbb pilih mummy sebagai pemenang reka kenangan ramadhan sebagai muslimah..cerita kenangan ramadhan mummy dapat masuk newspaper sabah..tak sangka menang..alhamdulillah..mummy juga dapat selendang yang lawa..
dah snap gambar tapi dah terdelete.siapa lagi kalau bukan mek merah yang delete dlm hp cikai nie..huhu..nnt kalau dah pakai mummy shoot pic kay..tq sis aima..

penghargaan kedua
My Photo

thanx 2u dear yang sudi bagi hadiah yang cumil pd mummy.hadiah2 mek merah amik.pun dah snap gambar tapi alahai di delete jugak oleh mek merah2..huhu hanginnnn mak!btw tq sangat buat ayu untuk segment dia yang mummy sangat suka..

penghargaan ketiga
Di Sini Ruangku Berkongsi


tq sis yana..lap uu..hehe..mummy menang segmen sis yana juga segmen kenangan ramadhan.tak sangka segmen dan cerita kenangan ramadhan mummy menang 2 kali..huhu tq sis sbb pilih.kebetulan pula yer..hadiah mummy pilih
serbuk cheese yang nyum nyum..pilh serbuk cheese sbb memang suka cheese..tapi masatuh kak dieyna tak offer pc tablet plak.hahaha!klu offer sah2 nak tablet pc tuh..

oklah 2 jer penghargaan pada korang2 yang sudi jenguk2 blog 3 orang nie ek.tak sombong punyer=)tq tq


41 sumpah ako sayang korang:

dieyna berkata...

mau fengsan akak .. hehe thanks lalink...

Mrs Velentine berkata...

tahniah

dwatyKNY berkata...

tahniah....

Unknown berkata...

wah..tahniah nurul..menang

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bestnyer dpt banyak hadiah hehehe

Dr K berkata...

tahniah..

tak kisah la lambat, asalkan ada penghargaannya :)

Unknown berkata...

untungnya.. murah rezeki nurul... :)

IntaNBerliaN berkata...

cheese bestnya.. mesti merah pun sk kan.. :-)

faraherda.razalan berkata...

Hai! Dah lama tak msk sini. Sibuk je manjang. Kononnya....hehehehe!

are_lin@yu berkata...

hehehe xpa t merah blh tnda bla dh pndai bca buku..hihi

Miss N™ berkata...

murah rezeki Mummy merah.. :)
dan tahniah juga buat Mummy merah.. :)

Unknown berkata...

tahniah nurul! lama dah x join GA ni :)

mummyrinazone beauty berkata...

@Dayana Baharfengsan pastu bangun alik,fengsan semula banyak2 kali.hahaha..nnt kalau ipad buat hal nurul helo tanya ipad pink2 plak.hehe

mummyrinazone beauty berkata...

@Mrs Velentinetq=)

mummyrinazone beauty berkata...

@dwatytq=)tq gak sudi singgah sini=)

mummyrinazone beauty berkata...

@izan mama miaalhamdulillah rezeki=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Wanieys a.k.a IbuQalieftak banyak pung=)

mummyrinazone beauty berkata...

@Daddy Ziyyadhehe tulah sib tak lupa dok simpan dalam draft jerk

mummyrinazone beauty berkata...

@Deqla manjewhehe alhamdulillah

mummyrinazone beauty berkata...

@IntaNBerliaNmerah suka jugaklah tapi nurul lagi berganda2 suka.hehe

mummyrinazone beauty berkata...

@faraherda. razalanalah takper kite paham..senang2 blehlah ganti najibkan.buat budget lagi besh.hikhik

mummyrinazone beauty berkata...

@are_lin@yutulah pasai.dia yang terlebih suda bah!

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik Nurtime acheh=)

Chic Na berkata...

bertuahnya. banyak dapat hadiah. :)

Awanama berkata...

wah tahniah yek

Si Matatajam berkata...

Tahniah yek..moga murah rezeki lagi lps ni..

Unknown berkata...

Tahniah Nurul..Rejeki :)

IntaNBerliaN berkata...

ooo yeke nurul... thanks tau gtau pasal 4 tempat tu.. selama ni xpnh tau.. yelah, biasa kita duk kiss pipi je kan...

a'aa keju yg serbuk pun ok je rasanya.. smlm saya buat versi lain sikit... kalau dlm entry saya, nurul tgk saya ltk keju n sosej je kan, tapi semlam saya buat... sosej = bawang = salad = cili sos = keju parut.... yg ni mcm bertambah sedap sbb ada byk bhn + bila mkn rasa pedas2 cili sos tu.. so, tak payah nak cicah2 cili sos dah.. terus ngap je.. hihi

lelamaisara berkata...

tahniah Nurul...:)semuanye memang baik2 belaka..:)

insan_marhaen berkata...

Tahniah..murah rezekinya..

dya nasir berkata...

tahniah ye kak..=)

9n0L4 berkata...

besnyeeeeeee dpt cheese powder tu. huhu. nnt dh mkn, tepek la kat sini ye. ;)

Deq's Qienz berkata...

dah kenai gan diorag nihh..mmg peramahh la..hehee

kinara kinatara berkata...

tahniah menang akak:)

shuhadaothman berkata...

tahniah kak. banyak dapat hadiah. hehe. pe kte share cheese tu sikit ^^

kayyana berkata...

ko rajin lg join contest ek

Cik Ai berkata...

wah..byknya..
tahniah2 :)
rezeki Nurul tu ;p

fieda berkata...

tahniah...rejeki..

Cinta Misteri berkata...

mereka mmg patut diharga, congrates to Aima, Ayu & dayana.

Myra Jay berkata...

Tahniah ye..

Nanti nak masak apa serbuk cheese tu.. tunjuk dalam blog na ;D

Unknown berkata...

Tahniah wan! By manfaatnye bila kita berblogging ni kan :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in