pink ker biru??

Pink Soft ker Biru soft?
Mummy ngah confius nie..kesian ngan Cik Rose Cute terpaksa melayan kehendak cerewet daku...huhu maaf cik rose

dah lah fenat cik rose umah2 templete..
tapi mummy nak tukar2 lagi..
cerewetkan?

Bukan apa ingat naklah tukar dr biru ker pink rupanya lagi suka biru dr pink?camno??
bila Templete kat post kaler pink rasa tak senang duduk.hahaha suka kaler biru soft lagi.mcm tenang sikit..huhu

Rasanya mcm suka banyak2 lebah..tapikan bila CR buat banyak lebah jadi feninglak daku.haha ke matanie yang mslh??
malunyer ngan CR sik ubah..hanginnn tak CR?hehehe sorry.

Lastly minta CR tukar biru plak n tak beberapa hal lagi..huhu sudah kompius dah..

33 sumpah ako sayang korang:

nanieydotcom berkata...

dua2 cntik kak..
confuse plak.. wat contrast la.. luar pink dlm biru ke.. xpun luar biru dlm pink..

Unknown berkata...

cantik dah nie..

Mimie berkata...

pe kate gabung je soft pink n soft blue...heheheh...

are_lin@yu berkata...

biru feveretayu..hihi..ikt mna yg dear lbh ska pn ok ;-)..pink pn cntik ;-)

Miss N™ berkata...

sekali mummy merah sudah pening..!
ikutlah mcm yg akak rasa ok..

yg penting mana yg kita sukakan.. :)

Awanama berkata...

dua2 cantik but pink byk sgt blog dh buat lah hehe

kinara kinatara berkata...

kina rasa biru kod kak...biru mendamaikan..hehe..tapi terpulang:)

Unknown berkata...

rasanye biru kot sbb background entry nurul dah kaler pink ni kan... kesian cik rose yer.. haha..

Mummy Sher berkata...

hehe..comel je awak ni kan..pink atau biru dua2 memang nampak cantik tau..

Unknown berkata...

Dah cantik dah nie.

dya nasir berkata...

dya rasa biru lawa..lembut je..hihih

Reena Sidek berkata...

dilema betul... biru cantik... pink pun cantik...

Unknown berkata...

Nak tenang kaler Ijoo lah wak nurul! kikikikik.. wes ngomong jowo nih! Aduhh

Nyue berkata...

bru kot...cam sesuai dgn biru bg nyue la..ehehhee...

Dr K berkata...

biru ni pun OK gak

nazayiena berkata...

Kak Nurul pun suka biru soft.

IntaNBerliaN berkata...

warna biru camni dh cantik.. pink dah ramai blogger guna :-)

mummyrinazone beauty berkata...

@Cik Nurtulah nur matanie ok kaler biru jer..pinkpun ok tapi tuk blog lagi suke biru

mummyrinazone beauty berkata...

@kinara kinatarabetul kina dah birupun.hehehe mendamaikan sungguh

mummyrinazone beauty berkata...

@Deqla manjewmmg birulah jawabnyakan deqla.nurul tak suka kaler banyak2 fening

mummyrinazone beauty berkata...

@dya bungawahhh wahh ramailak kata biru..so mcm dah dapat jawapan gitu

mummyrinazone beauty berkata...

@Masz Sidekdua dua kalernie fav nurul=)

mummyrinazone beauty berkata...

@ShimaSallehijo takdok dlm list.hahaha nak biru lah kot.ko rasa?

mummyrinazone beauty berkata...

@Nyueermm mcm sesuai jugak biru ngan nurul,hehehe

Chic Na berkata...

ikut kata hati. nurul suka biru kan. so pilih biru. suka gak biru. :)

Cinta Misteri berkata...

Baru.....haaaaa cantik lah tue, masukkan elemen terqouise

Mrs Velentine berkata...

warna biru skg ni cantik

Izan Ishak berkata...

wahhh... dah siap template ni mesti lega banget kan! cantik3!!!

Cikrosecute berkata...

dan pilihan biru...biru di langit kikiki

insan_marhaen berkata...

rasa cam duduk bersantai tepi laut je...tenang dan lembut warnnya..

~Cik Sweety~ berkata...

feninn kann.. nasib baik sis rose orgnya penyabar..sabar jelaaa..hehehhehe

fieda berkata...

biru mmg tenang..

mama aryan berkata...

akak suka pink..jd minta cik rose buat pink..hihi rasa mcm cumil je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in