pink ker biru??

Pink Soft ker Biru soft?
Mummy ngah confius nie..kesian ngan Cik Rose Cute terpaksa melayan kehendak cerewet daku...huhu maaf cik rose

dah lah fenat cik rose umah2 templete..
tapi mummy nak tukar2 lagi..
cerewetkan?

Bukan apa ingat naklah tukar dr biru ker pink rupanya lagi suka biru dr pink?camno??
bila Templete kat post kaler pink rasa tak senang duduk.hahaha suka kaler biru soft lagi.mcm tenang sikit..huhu

Rasanya mcm suka banyak2 lebah..tapikan bila CR buat banyak lebah jadi feninglak daku.haha ke matanie yang mslh??
malunyer ngan CR sik ubah..hanginnn tak CR?hehehe sorry.

Lastly minta CR tukar biru plak n tak beberapa hal lagi..huhu sudah kompius dah..

33 sumpah ako sayang korang:

nanieybarnieylurviey berkata...

dua2 cntik kak..
confuse plak.. wat contrast la.. luar pink dlm biru ke.. xpun luar biru dlm pink..

izan mama mia berkata...

cantik dah nie..

PinkUmmi berkata...

pe kate gabung je soft pink n soft blue...heheheh...

are_lin@yu berkata...

biru feveretayu..hihi..ikt mna yg dear lbh ska pn ok ;-)..pink pn cntik ;-)

Cik Nur berkata...

sekali mummy merah sudah pening..!
ikutlah mcm yg akak rasa ok..

yg penting mana yg kita sukakan.. :)

Kesuma Angsana berkata...

dua2 cantik but pink byk sgt blog dh buat lah hehe

kinara kinatara berkata...

kina rasa biru kod kak...biru mendamaikan..hehe..tapi terpulang:)

Deqla manjew berkata...

rasanye biru kot sbb background entry nurul dah kaler pink ni kan... kesian cik rose yer.. haha..

Sherwieyna Muzzawer berkata...

hehe..comel je awak ni kan..pink atau biru dua2 memang nampak cantik tau..

Mieya Atiera berkata...

Dah cantik dah nie.

dya bunga berkata...

dya rasa biru lawa..lembut je..hihih

Masz Sidek berkata...

dilema betul... biru cantik... pink pun cantik...

ShimaSalleh berkata...

Nak tenang kaler Ijoo lah wak nurul! kikikikik.. wes ngomong jowo nih! Aduhh

Nyue berkata...

bru kot...cam sesuai dgn biru bg nyue la..ehehhee...

Daddy Ziyyad berkata...

biru ni pun OK gak

Nazayiena berkata...

Kak Nurul pun suka biru soft.

IntaNBerliaN berkata...

warna biru camni dh cantik.. pink dah ramai blogger guna :-)

wan nurul hezrina berkata...

@Cik Nurtulah nur matanie ok kaler biru jer..pinkpun ok tapi tuk blog lagi suke biru

wan nurul hezrina berkata...

@kinara kinatarabetul kina dah birupun.hehehe mendamaikan sungguh

wan nurul hezrina berkata...

@Deqla manjewmmg birulah jawabnyakan deqla.nurul tak suka kaler banyak2 fening

wan nurul hezrina berkata...

@dya bungawahhh wahh ramailak kata biru..so mcm dah dapat jawapan gitu

wan nurul hezrina berkata...

@Masz Sidekdua dua kalernie fav nurul=)

wan nurul hezrina berkata...

@ShimaSallehijo takdok dlm list.hahaha nak biru lah kot.ko rasa?

wan nurul hezrina berkata...

@Nyueermm mcm sesuai jugak biru ngan nurul,hehehe

Chic Na berkata...

ikut kata hati. nurul suka biru kan. so pilih biru. suka gak biru. :)

Cinta Misteri berkata...

Baru.....haaaaa cantik lah tue, masukkan elemen terqouise

Mrs Velentine berkata...

warna biru skg ni cantik

Izan Ishak berkata...

wahhh... dah siap template ni mesti lega banget kan! cantik3!!!

Che Rosliza Che mat berkata...

dan pilihan biru...biru di langit kikiki

C'Jai berkata...

rasa cam duduk bersantai tepi laut je...tenang dan lembut warnnya..

~Cik Sweety~ berkata...

feninn kann.. nasib baik sis rose orgnya penyabar..sabar jelaaa..hehehhehe

fieda berkata...

biru mmg tenang..

mama aryan berkata...

akak suka pink..jd minta cik rose buat pink..hihi rasa mcm cumil je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in