Cerita Di Camaron Highland-Puncak Arabella



Sambung parts semalam..
Cerita bercuti di cameron highland..
Cuaca kat sana memang sejuk sangat sbb malam jer hujan asal hujan jer malam..hehe..Kebetulan 29.04.2013 jatuh hari jadi mummy yang ke 30tahun..alamak tua sudah n welcome to 3 series..hehehe

Kami menetap agak jauh dari brincang iaitu tapak pasar malam cameron so mmg kena keluar n balik apartment ngan keretalah jawabnya sbb nakkan rumah yang selesa..huhu.nie kali ke2 mummy g sini ternyata cameron mmg menenangkan hati..

So ada beberapa gambar di apartment PUNCAK ARABELLA di cameron highland


Nie rupa ruang tamu di apartment puncak arabella..semuanya adik mummy yang number 3 uruskan sbb kak long ngan kak ngah bz sangat tak leh handle..hehe dia yang tahu harga n semua ttg apartment nie..


Nie pulak ruang makan.Sorry nampak bersepah sbb masanie penat gila n barujer sampai=)


Pintu masuk ke bilik masing2.ada 3 bilik n 2 toilet.mmg sejukkk gila n air panas pun kadang sejuk jugak.huhu.Tapi lupa ambil gambar bilik..

Sebenarnya rumah nie penuh ngan lukisan tangan hasil dari anak owner yang sangat cantik.lupa jugak snap gambar=)


Mek merah melaram di salah satu sudut dekat ngan ruang tamu..sememangnya rumahnie hiasan dalaman sungguh cantik,bersih n selesa buat kami


Banyak jugak pokok2 hiasan di rumah nie nampak unik..


Datang pulak si adik nak jugak menyelit ikut kakak.


Si adik siap tepuk2 tangan gembira dapat bergambar=)hehehe


Pmandangan dari sudut atas puncak arabella..seram tgk tinggi


Tak tahan sejuk sampai ke tulang rasanya..merah terpaksa beli stokin sbb lupa bawak.huhu

Cantikkan pemandangan ladang teh??hehehe.
Kay nielah tempat kami menginap di sana.Tak bape pasti berapa RM semalam kena tanya adik.hehe.

Seronok sesekali berjalan melepaskan penat.anak2pun gembirajer nak2 mek sofia n merah yang beru tahu erti bercuti n berjalan2 bersama mummy n papa=)


18 sumpah ako sayang korang:

Falsya berkata...

rindunye nak gie CH..serious mmg cantik sgt apartment tuh..terasa mcm umah sendri..;D

With Julia berkata...

Oh happy belated birthday tau akak...saya muda setahun je dari sis heheh x lma lg thn depan bulan mac ju lak masuk 3 series hahha...bestttt ye CH....terimbau kenangan lalu :)

:: Mrs.Eady :: berkata...

Seronok nyer Cameron!

Deqla Manjew berkata...

nmpk selesa la dok apartment tu.. cantik...dari situ pun nmpk pemandangan indah..mesti mahal kan...

aanie berkata...

bestnya bercuti.....

mmg nampak cantik dan selesa rumah tu....xde la sakit hati sgt bayar mahal, tp rumah nan hado....

izan mama mia berkata...

wah pergi bercuti,..cantik juga rumah tuu yer

Roslan Putra berkata...

pernah stay sini... memang selesa dan cantik... dah lama x ke CH... best tapi yang lecehnya... malas nak drive...

Cik Nur™ berkata...

cantiknay apartment tu...!
selesa betul nampaknya...

Masha Meisters berkata...

dah nombor 3 ke yang angka depan tu? macam muda lagi je akak ni....hehehe
kombang ler tu :-)

kayyana berkata...

cameron highland sejuk lg ke weh? aku dgr dgr da tak bape nak sejuk.. tgk kak yah ngn sofia pakai baju sejuk.. comelnyer la hai.. putih lak tuh

Si Matatajam berkata...

Ari tu M Ada gak survey apartment ni..tapi x jd pi plak..ok gak yek dalam apartment tu...

CheNamNam berkata...

cantik jugak tempatnyer tuh dear...macam atas puncak jerkk kedudukannyer..besar pon besar kan, selesalah kalau pergi ramai-ramai..

kemaen seronok dua beradik tuh dapat keluar dari putrajayaa...hahhaha

CheNamNam berkata...

cantik jugak tempatnyer tuh dear...macam atas puncak jerkk kedudukannyer..besar pon besar kan, selesalah kalau pergi ramai-ramai..

kemaen seronok dua beradik tuh dapat keluar dari putrajayaa...hahhaha

N.Aima K berkata...

cntk apartment tu dear..

LYAfrina berkata...

besar & selesa apartment ni..

mama aryan berkata...

memang cantik rumahnya dan nampak selesa..

9n0L4 berkata...

mcm same je pattern rumah sewe. jaa gi aritu pun ala ala mcm ni. :)

IntaNBerliaN berkata...

cantiknya.. dah macam gaya tuan rumah nak duduk umah tu sendiri.. mmg selesa nmpk apartment ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in