Nuffnang-Akhirnya Cash Out jua..




Alahai sorry yer kengkawan...dah lama lak rasa tak buat entri n tak sempat balas2 komen yang ado..disebabkan kekangan masa..Semua yang dijanjikan sepaerti pemenang kelambu,toto baby,n beberapa hadiah dah ditunaikan cuma

1.yang menang FM camaron lum post lagi sebb tak dan nak ke pejabat pos
2.tak bleh nak umumkan lagi pengomen tegar blog mummy nie haa..huhu nak buat camno audit 5's semakin hampir so agak bz di situ..huhu

kay harinie nak cakap yang cek nuffnang akhirnya mummy dah dapat cash out.Sebelumnie 3x ku try cash out tapi reject sbb nama penuh tak letak BINTI..huhu masu tuh arwah abah masih hidup lagi..tapi dah semakin nak dijemput..Adakah itu satu petanda??petanda dia mahu dijemput Allah..Subahanallah...

Taklah sampai beribu riban tapi Alhamdulillah adalah juga hasilnya..Niepun dah bersyukur..

*psstt saja ku tak blurkan jumlah sebab nak tgk kenangan tuh..hikhik..*
Terima kasih nuffnang..
skang jarang2 update blog sbb kekangan masa..
keje kat opis banyak sangat derr..hehe

Tak ingat lak nak tgk BE terbaru dr nuffnang..
insyaallah kan ku tengok
tentang pengomen tegar akan diumumkan juga nnt sbb sangat bz n adalagi banyakkkkk komen tak terpublish n ter"reply"
hehe



27 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

wahhh byknya... rezeki tu..alhamdulillah...kiter xde pun... haha...nk cecah RM50 pun mcm kura2 daaa...

izan mama mia berkata...

wah dah cash out..tahniah..ehe..

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki

Daddy Ziyyad berkata...

Banyak gak tu..lepas la buat beli baju/kasut raya....hihihih

faraherda.razalan berkata...

Sy igtkan, sy sorang je yg tak smpt nak update blog. hehehehe....

mama lieyna berkata...

Tahniah..ok sgt dh tu :-).. bonus tuk bulan ni ... hehe..

K.eina pun minggu ni tk smpt nk buat n3, kalut nak audit n anak2 pun tak sihat..huu

Mieya Atiera berkata...

tahniah. Banyak jugak tu.

With Julia berkata...

wauuuu best yer....syukur alhamdulilah...rezeki... :)

aanie berkata...

perghhh, byk tu....bestnya.....tahniah...aanie x penah pun dpt 100...huhu....

Afne berkata...

alhamdulillah, sikit ke byk ke sapa nk bg free kan?! paling tidak update blog ada juga hasilnya :)

kayyana berkata...

nurul, nnt ajar aku mcmne nak buat entry tntng BE nuffnang.. ko kan selalu buat kan.. mmg kene buat ker? huhuh. papepun rezeki.. petanda tu Wallahualam la nurul.. kte tak tahu.. Allah yang Maha Mengetahui apa yang tersirat.. Al-Fatihah buat wang halim.. pakcik kesayangan aku. =(

isabelle frankly berkata...

alamak...yg ku punya aritu ada letak binti tak ekkk? xingat la pulak.

camna kalo xleh cashout nanti?>:-O

Cik Nur™ berkata...

wahh.,..dah cashout...!
Tahniahhh

Huda berkata...

bestnye..tahniah nurul..huda lom cash out lg ni sbb tgh nak kumpul lg dan lg :)

mama aryan berkata...

salam nurul...lama akak tak singgah sini,bizi jgk skrg nih.

alhamdulillah..rezeki tu,moga terus bertambah rezeki nurul ye

Solehah Shamsuddin berkata...

wah ni akak sje cash out lmbt ye.patutla beratus2.hehe :) solehah dh lme xjenguk sini.maafkn solehah sbb dh lme xdtg komen.solehah bz,gne lappy pn lappy org ni.solehah xbwk lappy sndiri at sini sbb mak nk gne.maaf ye.solehah harap nt solehah aktif berblogging lg :)

are_lin@yu berkata...

alhamdulillah rezeki tu akak..bg ayu byk..hihi..thniah kak ;-)

9n0L4 berkata...

perghhhh. 200 hengget pun dh cukup byk dh tu nurul. :)

Deq's Qienz berkata...

wahh byknya akk cash out..saya ciput ja..akk hapi belated birth ya..maaf n3 lmbt sy up..arap xkecik ati :)

LYAfrina berkata...

waa..tahniah..moga btambah murah rezeki

Izan Ishak berkata...

tahniah nurul... pasni boleh kumpul byk2 lagi ye.

IntaNBerliaN berkata...

byk tu.. tahniah nurul :-)

Cinta Misteri berkata...

alhamdulillah.....rezeki tu, sikit ke byk ke, asalkan halal...kannn

intanfirdaus247 berkata...

Alhamdulillah..banyak jua jumlan kat cek tu ya yun..eheh

fieda berkata...

wah..byk tu nurul dpt cashout

Si Matatajam berkata...

Ahamdulillah..banyak gak tu Nurul...

9n0L4 berkata...

fuyoooo. 2 rat tu. byk la tu nurul weiii. huhuhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in