Rabu tanpa banyak kata...Hanya gambar



Selamat pagi semua=)
sorry ek lama mummy tak post entri.memang sebulannie mummy agak bz di opis..
Banyak sangat kerja atas meja..siap sikit datang separuh lagi..huhu so mummy berdiam diri seketika..

so paginie nak post gambar g cameron rituh..
haa pada yang dapat FM cameron next week mummy post n pada sue nnt kita jumpa memana ek laling=)hehe i call u later kay

Mummy n sofia kat tempat cactus..Weeee



With mamatok...


Tengok sofia kemain hepi lagi dier


Dah pandai bergaya..hehe


Kat tempat cenderahati..Banyak gila buah strawberi..suka!


Ehemmm Ehemm..

*ok sampai sinilah dulu ek..tak sempat nak upload banyak banyak ti continue lagi..*
mummy dah blogwalking sikit2 n ada tinggal sikitlagi komen nak di balas..tunggu yer korang..huhu berpeloh den!





22 sumpah ako sayang korang:

Myra Jay berkata...

Wahhh bestnya jenjalan Cameron :D

||aLeaSaRa|| berkata...

hye sis wah bz bebenor ni he3...wah lama jugak saya tak pergi CH...bestnya tgk foto sis pun jadilah ngeee....

mama ila berkata...

wahhh..seronok dia dapt jenjalan..comel pakai skirt =)

Shima Salleh berkata...

haaaa... baru nampak sofea senyum! hihihi..

:: Mrs.Eady :: berkata...

syok nyer :)

Deqla Manjew berkata...

syoknye nurul ke cameron.. sempena besday pulak tu... dah lama x ke sana... mcm nk bercadang nk ke sana la plak bila tgk gmbr2 nurul ni...haah la.. sofia kemain lagi posingnya.. comey!

Nazayiena Ayiena berkata...

wow byknya cactus yg besar2,cantik....

Jom join bloglist kak Nurul.

Daddy Ziyyad berkata...

saya kalau ke CH, mmg suka ke tempat cactus tu..macam2 jenis..:P

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Maaf ye akak lama tak menjenguk kamu... lately sibuk dgn perut yg makin memboyot ni nak BW pun segan2...hikhik... akak nak masuk 7 bulan dah...kejap je kan :)

Terima kasih ye atas ingatan... kita sama2 diuji cuma caranya sahaja yg berbeza... take care... kisses & hugs utk sofia & merah!

Gambar last tu,penuh makna...ehem ehem... ;))

are_lin@yu berkata...

wahh beznya g cuti2..lma g cameron..msa kcik2 dlu ja..hihi

Mummy berkata...

BESTNYA DAPAT JALAN2...

syawalsimpsons berkata...

dah pandai bergaya dak tecik ni...ok set..nnt calling2 yee

CheNamNam berkata...

wahhhhh yunkkk ko dah kurus banyakkk lahhh wehhh...terbaekkkk...!!!!
kongsilahh cara diet ko...

hihiiii best nyer pegi cameronnn..sejuk tak time pergi tuee..petik strawberi tak?

Ratu Hatiku berkata...

bestnya jln2 cameron.. dah lama x pegi..

Cik Nur™ berkata...

comelnya dua org anak dara tu.. :)

jaakechik berkata...

bestnya jenjalan cameron! ni yg gi masa besday hari tu kan?

Cinta Misteri berkata...

wahhhh seronoknya. lama tak gi tanah sejuk ni. apartment pown cantik & selesa.

kayyana berkata...

ooo ade upenye cik gayah.. hihihi...

Si Matatajam berkata...

Geramnya tengok sofea dan merah tu..comelnya..

mama aryan berkata...

wah romantik gitu..gambar yg last tu..hihihi

9n0L4 berkata...

nak jugak fm. huhu. tgh mengumpul ni. :)

IntaNBerliaN berkata...

makin cantiklah nurul ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in