PERHATIAN....PERHATIAN



Sangat sangat sibuk hari nie maklumlah baru masuk ke pejabat harinie..Sesiapa yang susah nak contect sorry yer sbb ada di kampung yang line susah dapat tenet n talian hp..huhu

yelahkan baru lepas mengundi..Tapi memang tak puashatilah PRU-13 huhu..terasa kecewa bangat!!Tapi takpelah dah lepas pun..

Just nak inform pada yang terlibat

1.Pemenang kelambu modern drp giveaway kina segan silu kina.Alamat semua mummy dah dapat insyaallah secepatnya mummy pos tapi harap pemenangnya seperti link yang kina bagi kat bawah nie boleh buat sedikit review tentang kelambu modern dan blog mummyrinazone.blogspot.com.nanti link bagi pada mummy baru mummy pos kemudian.

http://akusukaketawa.blogspot.com/

2.Pemenang Givaway "siapa nak toto free" pula mummy dah ada pemenang tetapi esok pagi insyaallah akan di umumkan..
Terdapat hanya seorang pemenang yang akan memenangi toto yang cute tuh kay dan ada lagi 2 org pemenang mummy pilih secara cabutan juga akan dapat "Fridge magnet cameron highland" sbb mummy pergi cameron harituh =)

3.Dalam masa terdekatnie mummy juga akan umumkan pengomen tegar blog mummy tapi banyak lagi sebenarnya komen2 yang tak publish lagi di sebabkan kesibukan terlampau..So dalam masa terdekat juga mummy akan umumkan 5 pengomen tegar blog ini untuk menghargai sesiapa yang sentiasa support blog picisian mummynie.hehe.

Itulah jer pengunguman mummy setakat nie kay.Kalau ada lagi ku inform n sorry ku baru nak terjah umah uolz.jangan maree ek..mood kecewa PRU-13 tak bis laginie.huhuhu..


15 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

nape keciwa tu...

Kesuma Angsana berkata...

lama cuti tu !

kayyana berkata...

huhuh.. berjaya da blog ko ni smpai bleh buat contest.. alhamdulillah.. hihi.. kecewa nape nurul? takpelah kte tunggu pru14 plak k..

ieda immi berkata...

gud luck kpd semua yg menyertai ;)

Ratu Hatiku berkata...

Tahniah... :)

Si Matatajam berkata...

Tahniah pada yg bertuah tu

Cik Nur™ berkata...

tahniah pada yg menang kelambu..
bestnya.. :)

Eyma su berkata...

sape lah yg menang..hehe..(^_^)

LYAfrina berkata...

siapakah pgomen teagr tu... jeng2..

IntaNBerliaN berkata...

review toto tunggu dpt adiah br review kan...?

tp sy review after balik dr trg blh x?.. hihii... mggu dpn sy baalik trg seminggu start dr hari rabu :)

Mrs Velentine berkata...

bertuah yang menang Ga tue..tahniah

Che Rosliza Che Mat berkata...

tak sempat join...

izan mama mia berkata...

wah makin bz pn nurul kita nih

Myra Jay berkata...

Apapun tahniah buat pengomen tegar blog Mummy :D

9n0L4 berkata...

kecewa pru13? huhu. ce citerrr. ce citerrr. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in