kelambu moden - RESTOCK MAY 2013 DAN PROMOSI MAY 2013






*Terima Kasih buat semua yang sudi membeli kelambu drp mummyrinazone.blogspot.com..
Dengan ini dimaklumkan bahawa semua KELAMBU yang dijual di bulan MAY 2013 telah SOLD OUT..*

Kami terharu dengan sambutan drp. pembeli dan pemborong semua kerana sentiasa menyokong kami..Insyaallah kami akan restock kelambu 1 JUNE 2013 nanti dengan pelbagai promosi yang menarik..Tungguuu...Diharap anda semua berpuas hati dengan servis yang kami berikan..




This entri is sticky post
from 03.05.2013 till 31.06.2013
plz scrool down for new entry..
''
''
''
RESTOCK TERBARU MAY 2013 dengan PROMOSI HEBAT!!!!

Kelambu moden restock MAY 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja DAN ADA PROMOSI!!.Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..



Harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
Penghantaran PERCUMA bagi SEMENANJUNG,
Tambah RM10 untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..




PROMOSI MAY 2013

Belian 1 unit kelambu KING saiz - RM 55 
Belian 2 unit kelambu KING saiz - RM 105
Belian 3 unit kelambu KING saiz - RM 150
plus FREE GIFT daripada mummy pada yang beli 3 unit kelambu=)


Kos penghantaran adalah PERCUMA di Semenanjung dan tambah RM 10 sabah dan serawak.



*Promosi Hanya Dibulan MAY 2013 Sahaja.Cepat rebut Peluang yang ada kerana stock TERHAD!!*






HARGA BORONG MAY 2013
Bagi belian borong mummy hanya ambil Cash Of Delivery sahaja.Tiada belian melalui pos kerana banyak risiko kerosakkan kelambu.Boleh datang ambil di mana-mana tempat di PUTRAJAYA  sahaja.


Belian 10 pcs RM35/pcs king saiz
Belian 10 pcs RM30/pcs queen saiz
Plus Special Gift daripada mummy pada yang beli borong 10 pcs =)



Tempahan dibuka mulai 06.05.2013 sehingga habis stock.
stock terkini dibawah nie yea..




UNTUK KELAMBU SAIZ KING  1 PINTU
RM 55/UNIT TERMASUK POS

*Contoh untuk KING saiz 1 PINTU.Bentuk king saiz semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*






WARNA BIRU 





WARNA HIJAU 




WARNA PINK






*Contoh warna untuk KING saiz 2 PINTU.Bentuk semua sama kecuali warna sahaja yang berbeza*
Boleh lihat ada 2 zip/pintu masuk..Tapi stock 2 pintu sangat terhad.Kalau nak,tanya dulu sama ada stock masih ada atau tidak yea=)



WARNA PINK 




WARNA PURPLE




WARNA BIRU







UNTUK KELAMBU SAIZ QUEEN (Hanya 1 pintu)
RM 50/UNIT TERMASUK POS



* Contoh kelambu queen saiz yang muat diletakkan di katil anda,bukan hanya digunakan di bawah lantai sahaja.Saiz KING juga muat di katil QUEEN..*

*Perbezaan antara KING dan Queen hanya pada tapak kelambu.King lebih besar beberapa inci sahaja.So kalau diletakkan dibawah KING lebih selesa dipakai*



Credit kepada zhuliana yang sudi hantar gambar pd mummy.Pintu zip yang besar muat dimasukkan tilam yang sederhana tebal*




WARNA PINK 




WARNA  PURPLE





WARNA HIJAU

*TERIMA KASIH PADA MAMALIENA YANG SUDI BUAT ENTRI KELAMBU*



WARNA PEACH
Kaler PEACH ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Special Edition..hehehe





WARNA PUTIH
*Warna Putih Tapi Rangka kelambu bewarna biru/Pink/Purple*
Kaler ini sungguh terhad.Kadang ada 2,3 ketui jer.
Pun Special Edition

''
''
''
So sesiapa nak beli 
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

6 sumpah ako sayang korang:

Deqla Manjew berkata...

wahhh dah ade stok baru... moga makin sukses la berbisnes eh... =)

Si Matatajam berkata...

Lagi mudah la kalau ada dua pintu..best tu.

With Julia berkata...

rajin lah akak juai...dh ada kelambu....cantik kelambu akak juai ye :)

Ain Dzaya berkata...

pehh! besarnya! boleh beli satu letak at bilik..

Ain Dzaya berkata...

pehh! besarnya! boleh beli satu letak at bilik..

izan mama mia berkata...

wah menarik....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in