Comforter Baby/Tilam Baby - Restock MAY 2013 dan promosi hebat!!





Ini entri melekat sehingga 30.05.2013
Sila scroll down for new entry=)


Alhamdulillah syukur atas nikmat yang Allah kasi mummy dah pun restock kembali toto baby yang terbaru.Atas permintaan ramai orang yang minta mummy ambil stock baru.ngehngeh..


Corak2 toto yang pelbagai akan di upload dari semasa ke semasa.


Toto/comforter baby
Yang beropol RM 40 
Yang Tak beropol RM 35
Free Postage (sm),Postage RM5 (ss)



Promosi MAY 2013
*Untuk yang Tak Beropol Sahaja*

Beli 1 unit - RM 35
Beli 2 unit - RM 65
Free Postage (sm),Postage Rm5 (ss)

*Promosi hanya sah sepanjang bulan MAY 2013 sahaja.Harap maklum*


Toto nie 100% cotton yea
Ukuran 34 inci x 42.5 inci
Mudah untuk dibawa kemana2 sbb ringan juga.
Boleh angkut g taska/nursery/rumah babysitter
Boleh dibasuh/Mudah dibasuh
Boleh digunakan start drp baby sehingga 3 tahun atau 4 tahun.




Untuk tengok semua stock terbaru toto boleh klik link kat bawah nie kay.Semuanya ada di situ kay=)So boleh cepat-cepat order sebelum kehabisan stock!!

COMFORTER/TILAM BABY

17 sumpah ako sayang korang:

Che Rosliza Che Mat berkata...

semoga bisnes maju...

With Julia berkata...

cantik yerrrrrrrr....suka tgk tau...rajin lah akak...

Mrs Velentine berkata...

suka yang hijau tue...

Ain Dzaya berkata...

alala..comelnye comforter baby..

Ain Dzaya berkata...

alala..comelnye comforter baby..

Deqla Manjew berkata...

cepat2 grab sementara stok masih ada..kehkeh..tolong promote kat sini... ;p

Cik Nur™ berkata...

yg beropol tu mesti cantikkan..

kinara kinatara berkata...

wah cantik cantik kak:)

BUNDA a.k.a KN berkata...

cantik2nya...

izan mama mia berkata...

ehe..bisnes lak... toto

are_lin@yu berkata...

smoga brtambah rzki akak ya ;-)

Aine Ainun berkata...

baby saya pun da x pakai tilam kabu lagi, asik tergolek je
da pakai toto

nanti kalo rosak boleh beli yang ni pulak..=)

Cik Nur™ berkata...

comel.. :)

mama aryan berkata...

cantik2 tu semuanya

Ibu Lala berkata...

Nape akk x leh nak komen kat blog awak..

IntaNBerliaN berkata...

walaupun toto baby, tp bg saya, besarlah jugak dr tilam yg saya ada ni.. siap alisha muat lg tido kongsi dgn aqilah.. hihii

Si Matatajam berkata...

Ingatkan nak beli kat Khalish bila kuar jejalan leh bawak..tapi sampai Umoq 4 thn je yek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in